6

бай Ламби

преди 2 седмици

До бай Пешо Наборе, абре те само да отворят границата и найш ли кой ша остане у северната корея а?Най-големия лайновоз - Кимчу. Даже и сестра му ша избяга с 200 от тая ***.Ама така пък ще се освободи достатъчно място за наште блейки дето бленуват по комунизма да се заселят в тва райско кътче на Земята наречено Северна Ко776рея.

5

бай Пешо

преди 2 седмици

да де, ама бойците на КНДР сигурно са пресекли границата, за да се уверят, че пратките с балони (всеки ден по 330 броя) благополучно са пристигнали по предназначение, и добре са умирисали всичко (както е по план). Лaйнoвoзитe са в готовност за следващи зареждания и пратки, и хич не им дреме от озвучаване с К-поп (некъв си "гагнам-стайл")...

4

аааахахахааааа

преди 2 седмици

До Игра на полове Абе комсомолец, ти в коя от двете Кореи ако трябва да избираш ще избереш да живееш бе?В северната или в южната?В комунистическата или в демократичната?Абе много лаете тука ама не отивате да живеете там където за вас било рай - в комунизъмът.

3

Анонимен

преди 2 седмици

2- НАЧИ НАМЕСВА СЕ САЩ И ОПА ЮЖНА КОРЕЯ- ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/ПО ООН/ НА 19 МЯСТО- ТАМ КЪДЕ Е СТЪПИЛ РАШИСТАНСКИ КРАК- НЕ СЕ ЗНАЕ КОЕ КАК АМА НЕ СМЕЯТ ДА СИ ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ- РОБИТЕ НА КИМ ЩЕ ИЗБЯГАТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ГИ ВЪРНА, А РОДНИТЕ ИМ ЩЕ ВИСЯТ ОБЕСЕНИ НА УЛИЧНИТЕ СТЪЛБОВЕ ДО 9 КОЛЯНО

2

Игра на полове

преди 2 седмици

И там след намесата на сащ от една държава и народ стават две. Такъв беше сценария и за Виетнам, но за щастие се получи само за кратко. Бойците на Хо Ши Мин победиха и наритаха краварските узрпатори и днес имаме една държава и един виетнамски народ.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Парцаливите комунистически гнидоряни ще бъдат скоро и мощно наритани!