234

Сата НАТО

преди 2 седмици

като пукне бойко от старост скоро какво ще правят неговите мисирчета? -----///----- Добър въпрос. Но няма да го оставят *** лесно. Ше го влачат ако требва на количка и на системи, за да изблее некоя и друга простащина пред младежите на ГЕРБ.

233

Анонимен

преди 2 седмици

Най се радвам за ПП, много малко брей, без "ала-бала".

232

тоти

преди 2 седмици

Изядоха едни пари ,вдигнаха пушилка и СЕГА ПАК СЪЩИТЕ МУТРАГЕНТИ ,затуй нищо няма да се случи,а СЕПТЕМВРИ НОВИ ПАРИ НА ВЯТЪРА !!

231

Анонимен

преди 2 седмици

ЕЕЕеее киря пр...... как се кикотеше с кривата устица, сега се е покри като мишок, плъа и той никъв не се вясва, кво стана про100 кире, нали беше бензиностанция с ракети, сега ти стана партия без депутати, хахахаха.

230

Анонимен

преди 2 седмици

Кой им е виновен на ППДБ - такава глупава и нескопосана кампанияя - сами се набутаха още по-надолу. Сега имаме на първо и второ място две силни евроатлантически партии а в добавка на това сме пример за разбирателство между различните етноси. Това е голямо предимство в тези размирни времена - да гледаш на хората от друг етнос като повод за приятелство и сила, вместо за конфликти и дрънкане на оръжие. Такова правителство ще получи и международна подкрепа, и доверие за инвестиции.

229

Я па Тоя

преди 2 седмици

До Анонимен По време на съветското робство бяхме си добре.....закърпени ***, вестници вместо тоалетна хартия, лятото купуваш дрехи за зимата,а зимата за лятото и задължително няколко размера по големи,за да ги носиш много години,все пак освен теб,ще ги доизносват закърпени и роднините, кола не може и да сънуваш,а за колело трябва да имаш връзки,а пък цветен телевизор може да видиш в някое комунистическо семейство....

228

Сеир

преди 2 седмици

Маргинали гласуват,маргинали управляват,народът гледа сеир

227

Анонимен

преди 2 седмици

Партии идват и си отиват, възрожденците тропат на едно място. Нищо добро не са направили, само вредят по руски тертип и хейтърстват. Толкоз! Едно дърво не засадиха от мързел и празно дърдорене. Колкото и да се мотаят из парламента, никога няма да управляват. Винаги ще е някой друг. Военните им пенсионери са на възраст, другите не знаят как се държи пушка. И за революция не стават демек. Отвреме навреме по някой техен член излиза с ловджийка против властта или резачка (вчера), оттам в диспансер.

226

Анонимен

преди 2 седмици

Абе къде е ЕЛенчето Бориславова- ПараПеткова?

225

Анонимен

преди 2 седмици

Ало , тролясния, твоят минзухар с флашката влезе ли в затвора? А другият с американското местожителство? А третият с канадското? Не, нали? Хората да не са луди да се съзтезават с имамници бе! Марков от "изненадата" знаеш ли какво каза в интервю? Че ще ви се търси отговорност на измамниците по домовете. Ето затова хората гласуваха за него. Тоя момент идва. Ще се разправяме с вас. Без значение дали си само подстрекател, ще изгориш понеже си го просиш отдавна. Сега още не го разбираш.

224

Анонимен

преди 2 седмици

Цъ,цъ,цъ а кАпейките се гласеха да управляват до вчера. То така беше и на местните избори де. Още горките чакат и путинарко да ги оправи, а дето се вика ги домързя за мочката си да станат от диваните. Продължавайте да чакате кАпейки

223

Боби

преди 2 седмици

Всяко едно негласуване е глас за ДПС. Тези 70% дето не излязоха да гласуват всъщност мълчеливо подкрепиха ДПС и благодарение на тях те са 2-ра политическа сила.

222

Анонимен

преди 2 седмици

Козарчетата от Възраждането броят другите колко са изгубили и удобно забравят да преброят себе си. Сещат се, че са изчезваща партия, ама ще гълтат пу..ц.. на Коцето до последно. За да не се комплексират съвсем.

221

Анонимен

преди 2 седмици

ГРОБ - 100 к по-малко от миналия път, ППДБ - 200 к по-малко, БСП - по-добре да не споменавам (за мъртвите или хубаво или нищо), ИТН - нищо повече от предишните избори (процентите са повече заради ниската избирателна активност). Възраждане не расте, защото страда от еднодневки като Марков, Р. Василев и др., но запазва електората и влиза в ЕП.

220

Анонимен

преди 2 седмици

Турците са готини, за разлика от възрожденците, които да хейтър до хейтъра и козар до пъдаря. Че и милиционери има сред тях. Пълен бъркоч

219

НПОтоНаГолемияЧеп

преди 2 седмици

Ква е тая пародия на избори бе

218

триморец крадев

преди 2 седмици

спечели евроатлантизъма. браво другари. мен ми се обади бат арни и каза че ми видел сникките и ще съм в новия филм с обратният супермен. ще стана наистина известен, и слийпи джо нема да ми вика брадев повече. аз съм рундьо триморский крадев, генералисимус и секс символ. от ложата на брат златев. баща на ася и курьо, духовен водач на продаме с промяната.

217

Анонимен

преди 2 седмици

Ако някога все пак има реформаторско правителство тук, за да бъде избрано, ще трябва да усвои до съвършенство изкуството на манипулацията и гаврата с избирателите. С честност и разумни послания явно не може да се привлече интерес у чалгарската инертна маса. Селяни сте, селяни ще си останете, и държавата ни никога няма да достигне висините, които проклетият комунистически режим изгради насила. Защото нормалните човешки стремежи са убити у вас, преди много поколения.

216

Анонимен

преди 2 седмици

българинът тумбаклия вкарал нещо ново. важно е сеир да има. порко го оправи последните 20 години и сега нов порко. нов слуга на евроджендърията дето нямало да забранява и осветлява чуждите нпо-та. що ли?

215

Партията на Рундьо

преди 2 седмици

Ще де казва пътя на Копринката и ще събере въпреки хубавото си име по малко проценти от Меч на Руди Гела.