92

Анонимен

преди 2 седмици

ПРИ ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ СЕ СТРОЯХА ПЪТИЩА, МАГИСТРАЛИ, ДЕСЕТКИ СТАНЦИИ НА МЕТРОТО И МНОГО ДРУГО. СЕГА БЕЗ КОРУПЦИЯ 4Г. ВСИЧКО Е СПРЯНО, МАГИСТРАЛИТЕ В ТРЕВА,ПЪТИЩА РАЗБИТИ, САМО НОВИ ЗАЕМИ СЕ ТРУПАТ. КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОИТО СЕ ДАВАХА ПРЕДИ ЗА ГОРНОТО? ИНАЧЕ КАЗАНО - ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО ПЪК СЕГА СЕ КРАДЕ!!

91

Анонимен

преди 2 седмици

До До СТРАННОХА ХА ХА - онзи от Мадрид ли е новото, с дълго досие, или пришълците от Канада, Франция Израил, объркали финансите там, или онзи от блудкавото шоу - те ли са спасители? Огледай се в ЕС как една партия израства за 10-12-15г., или в Турция.Мисии не е имала, няма и няма да има.

90

Анонимен

преди 2 седмици

герб-дпс = надежда всяка тука оставете... за развитие и промяна

89

До СТРАННО

преди 2 седмици

чудиш се защо не гласуват за останалите, клеясали в корупция?.... защо подкрепят новото с надежда, че най-накрая България ще се оправи?...

88

СТРАННО

преди 2 седмици

защо все в чужбина избират разни пришълци, от Мадрид, от Канада, от шоу-бизнеса, които идват и бързо си отиват, но пък щедло обещават. Спомняте ли си за онези 400дни? И тези така обещават, и още по-малко ще направят..

87

Анонимен

преди 2 седмици

ПП-ДБ печелят в София и в чужбина, а ДПС и ГЕРБ-СДС печелят в провинцията. Половината от гласовете за ПП-ДБ са от София и от чужбина.

86

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ-СДС са майстори във фалшифицирането при хартиените бюлетини, независимо дали са отпечатани от машините в изборните секции или са предварително отпечатани.

85

Анонимен

преди 2 седмици

Разликата между негласувал и гласувал с "Не подкрепям никого" е, че като гласува вдига изкуствено активността на изборите, което вдига изискванията за активност при референдум, ако има такъв. С други думи по-добре да си стоят вкъщи и да не гласуват

84

Констатирано в София

преди 2 седмици

В София в районите с кметове от ПП-ДБ увеличението на избирателите във всички секции е средно около 200 човека на секция, спрямо парламентарните избори през 2023 г. Направете си сметка колко фалшиви хартиени бюлетини от машини има! Освен това не е никак случайно, че имаше излизане от машината на 1 вместо 2 бюлетини, разрешиха повторно гласуване за "неразпечатания" вот! Мърсотия до шия!

83

До 71

преди 2 седмици

Не издишайте, другари! Хартиената бюлетина в България е най защитена! Бюлетините са в кочани, като всяка бюлетина има уникален идентификационен , в СИК член на комисията откъсва през избирателя бюлетината, сгъва я, поставя първия печат и я подва на конкретния избирател, който отбелязва своя вот в тъмната стаичка и след това отива при член на СИК, който поставя втория печат, откъсва хартиения отрязък с , който поставя в малка кутия и избирателят собственоръчно я пуска в урната!

82

Анонимен

преди 2 седмици

ДО"ЕВРОАЗИЙСКИ ЦЕННОСТИ",ПО-ТОЧНО Е ДА СЕ КАЖЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ЧАКАТ БУДА ДА ОТРАДНЕ ОЩЕ ДВЕ-ТРИ БЪЛГАРИИ,ЧЕ ТОГАВА ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ КРАЖБИТЕ МУ!!!...

81

Отговор

преди 2 седмици

До Бай Дрън 79 Е , нали трябва да има изненада. Иначе скука.

80

До 80 - Смешен си!

преди 2 седмици

До Анонимен Няма подобно изискване в Избирателния кодекс! По-скоро всички НЕгласували следва да получат съобщение за налагане на административна глоба за неизпълнение на гражданския си дълг, пък било то и 10 лева, загубване на права за административни облекчения и социални помощи!

79

Да допълня...

преди 2 седмици

До Един Българин 71 И Нинова гласува с хартиена бюлетина.

78

Съвет от дядо

преди 2 седмици

До мхм 62 Я си представи какво щеше да стане , ако изборната активност в Турция не беше спаднала с 30 % ?

77

Анонимен

преди 2 седмици

има ли 30% от народа да е гласувал?... това ще е нелегитимен кабинет, като излезе и броя недействителен вот( защото машините ги бяха сложили за украшение, не работеха и съответно много удобно процента недействителни ще е огромен, както всеки път)

76

Бай Дрън

преди 2 седмици

Напротив, тоя резултат напълно устройва избирателите на Възраждане. На мен ми е чудно друго-защо ни една социологическа агенция не хвана резултата на Величие, дори дни преди изборите и защо в изборното студио на БТВ изобщо не бяха чували за партия Величие :)

75

До Никола Стефанов

преди 2 седмици

защо пак ПП-ДБ са ти виновни, народа уж ги е избрал 2-та силуета на мафията, пран, пран, недопран

74

Анонимен

преди 2 седмици

До 69 Гласуване под строй изобщо не трябва да има и тези вотове трябва да се обявяват за нелогитимни, независимо от избирателнатс активност

73

Анонимен

преди 2 седмици

До 57 Айде моля ти се. Емигрантите сте най големите лузъри и скъсаняци на света.