8

Отвратен

преди 2 седмици

Избрахте най-тъпия и крадлив Бойко, за гарнитура избрахте корумпирания Пеевски, а за десерт Славчо Чалгаря и Копейките. Браво на вас "умници"!!Радвайте се на пировата си победа!!! Никога не сме били по унизени!!!

7

На вниманието на ЦИК

преди 2 седмици

В София се извършва грандиозна измама! Във всички секции в райони с районни кметове от ПП-ДБ числеността на всички секции е увеличена средно с по 200 избиратели на секция, спрямо списъците от парламентарните избори през 2023 г.

6

Анонимен

преди 2 седмици

И една бюлетина от ядрото да има хиените пак ще са в Парламента!! Така си правят закончето, че всичко да е ала-бала! Феодалът да е един и същи!

5

плескавица

преди 2 седмици

*** те са ясни преди изборите..Како,не поняла,че не ставаш за тая работа.Чупка трошка.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Няма сила и закон, която да касира избори в Бг. Така са си направили закончето, че инедна действителна бюлетина да има в цялата страна, тя ще определи резултата. Така и не разбрах колко е активноста за евродепутати. Общата е 32, но за ЕП не срещнах никъде. В секцията в която гласувах към 14ч. имаше само две бюлетини в урната за евроизборите.

3

Анонимен

преди 2 седмици

До 30Пълна трагедия като почнем от населението, което не гласува или гласува на база информация от жълта преса и лъжите и маскарите по купените телевизии, непозволени и изкривени кампании, безочливи, лъжливи политици, рушвети и тайни обещания, подкупи и екскурзии в деня на изборите.... Поне кризата почти отмина, та Герб, ДПС и ИТН да се бият в гърдите как са оправили нещата и половината население да им вярва. Не знам как среднообразован човек може да вярта на Пеевски или Боко.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално ли е броене на бюлетините на тъмно?? Нормално ли е председател на комисияДПС да пуска бюлетини вместо избиратели? Нормални ли са избори при 32% активност?? Защо не са касирани изборите?? Всички хиени пак са в Парламента!С

1

30

преди 2 седмици

турското кафе не прощава, остава спомени за цял живот ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН борисов Паша превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата.ДПС,купи изборите чрез ромите и ромските барони. Всички роми, гласуваха за ДПС , 100 лева. Просто има договорка на Борисов и Пеевски за тези гласовеще. Ще организираме референдум след 30 голини за присъединяване на Дунавския Вилает към Тюрк