60

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв злорад негодник! Русия не се месела в западната политика, а може ли да каже как стана, че Герб спечелиха изборите с над 10% мнозинство, без да са си вдигнали с нещо рейтинга, в бг има поне 4 проруски партии, появи се и 5та Величие( защо не се появи поне още една прозападна алтернатива на ПП?)и всички са впрегнати сили дружно да заличат ПП и ДБ от участие в управлението! Но Кремъл нямал нищо общо с това..

59

Колев

преди 2 седмици

Да си гледат руските работи ,седнали на Европа да следят мизерниците

58

Владо

преди 2 седмици

До 57 - минималните заплати не съм ги гледал, тъй като според мен изобщо не трябва да има такива. Има доста държави в ЕС, които нямат минимална заплата и България трябва да е една от тях. Всичките са по-богати от нас. Вдигането на минималната заплата прави хората, които я получават безработни. Икономиката трябва да е, колкото може по-малко регулирана, за да се развива. Минималната заплата е едно от нещата, които я изкривяват. Колкото стойност изработиш, толкова заплата трябва да взимаш.

57

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 57, браво бе копейка, я да видим сега реалността "От април, 2024 г. минималната заплата в Северна Македония ще се увеличи и ще бъде 23 000 денара, което прави около 375 евро." Откъде ги надроби тези лъжи? Мутрафонова ли ти напълни гушката?

56

Анонимен

преди 2 седмици

До Владо Дано да прогледна, бих се радвал. Хайде да видим обаче, какви са размерите на минималнате заплати в република С Македония и Сърбия например. Ще подскажа малко. В Македония е 560 евро. В Сърбия до края на годината ще е 650. Евро. Тук колко е? А, и тези 3,5 прословути проценти реални ли са?

55

Владо

преди 2 седмици

До 52 - в никакъв случай не съм гербаджия в момента. И преди 10 години не бях, но не виждах по-добър вариант. Като цяло съм съгласен с почти целия ти коментар за Бойко. Дори мисля, че и в момента има връзки с Москва. Въпреки това по негово време имаше просперитет, дори и с всичките кражби и корупция. Пак казвам - погледни икономическите статистики. И без да ги гледаш е очевиден прогреса преди 2007 и в момента. Сравни с държави, които са сходни на нас, но извън ЕС. Има, как да прогледнеш :)

54

Анонимен

преди 2 седмици

Много хитро са маскирали пропутиновите партий под марката, крайнодесни! Да не са по-десни от Пиночет, Рейгън и Тачър, спасителите на света от комунизма?

53

Анонимен

преди 2 седмици

Не само следите, но и наливат пари! Само че не са десни! Да не говорим, за крайни!

52

Анонимен

преди 2 седмици

А ние наблюдаваме кога ще се събудят крепостните и да ви поставят с главите надолу на Големият площад.

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Владо Е, хвана се на елементарна провокация. Значи си ГЕРБаджия...Няма лошо, само дето ББ е един от основателите на СИК. И простоват, но хитър политик, в което също няма лошо, ако не си менеше мнението по няколко пъти на ден. И понеже не съм запознат, може ли получа отговори 1 Бил ли е член на БКП ББ? 2 Кое висше училище е завършил? 3 Кой влизаха да учат в него? Моля, за отговори! Но ми спести клишетата за някаква еволюция в убежденията, или че времето е било такова!

50

Владо

преди 2 седмици

До 49 - не всичко е по мед и масло. И в Европа не е. Важното е да има прогрес в сравнение с преди. Преди Бойко, какво имаше - ВИС, ВИС2 и разни мутряги, дето хич не тероризираха всичко живо. Я сравни, колко броя коли имаше тогава в БГ с броя на катастрофите и същото сега. А още по-рано имаше див комунизъм, съпроводен с още по-голяма корупция, връзкарство и бедност за всички. Какъвто и да си не можеш да изплуваш, ако не си братчеда на Тато. Сравнявай преди и сега. Не сега и нещо имагинерно.

49

Анонимен

преди 2 седмици

десните партии ще им стъпват на петите, не на краката.

48

Анонимен

преди 2 седмици

До Владо Значи според теб след идването на ГЕРБ на власт, тук текат реки от мед и мляко? И да, с просто око се вижда. Особено го виждат близките на жертвите убити на пътя, или заклани за нищожните им пенсийки по селата. Или купуващите лекарственживотоспасяващи препарати на цени 5 пъти по-високи от тези във Франция и Германия. Или пометените от наводнението карловски села, забравени от нашите проевропейски политици. Да, вижда се!

47

Абдулкарим

преди 2 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860 Ефенди, гледам те вера как си се разплул на улицата като някакъв махараджа и леко си си повдигнал рокличката, така че да могат мравките да ти лазят по чучурчето. Що за странен фетиш е това?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Победител във вчерашните избори за европарламент е Президентът Путин.

45

Владо

преди 2 седмици

До 40. - тия неща не бяха ли така и преди ЕС? Не са ли наследство от комунистическото управление, което ни фалира няколо пъти и всички колективно бяхме бедни? Тия синчета за които говирите не са ли потомство на ДС и партията? 60 процента от парламента са били лично част от ДС. Как да няма корупция и кражби при това положение? И въпреки това, статистиката след влизането в ЕС е ясна. Примерите ми бяха опростени, защото някои хора не вярват на нищо, освен на очите си. Дори и с просто око се вижда.

44

До Американофилите,

преди 2 седмици

Те краварите и дърварите, нека да си отиват, сигурно има къде да се дянат с тези толкова полезни занаяти. Ама Пясъчния Митя като го запокитят в калта, като Шойгу, Мойгу и пр. дали няма да си наблюдава сам собствения сеир, стъпил на ушите си?

43

До ало ало

преди 2 седмици

И как ги обезоръжава? Като избива и отвлича децата им ли? Що за цинизъм! Нищо, и вие ще бъдете на мястото на украинците. Не се притеснявайте, време има! Ако не върху вас, ще падне върху вашите деца, внуци... То се трупа. :)))

42

Рендето

преди 2 седмици

Песков, кажи на Путин да не се радва и злорадства предварително, че тези може да се окажат много по-лоши от първите...

41

ВЕЛИЧИЕ БЪЛГАРИЯ

преди 2 седмици

САМО КОГАТО РУСИЯ НЕ НИ СЕ ПРЕЧКА В КРАКАТА И СИ ГЛЕДА НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ...