204

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен само един еднокнижник може да доведе страна до такъв хаус. ------------ пфффф, що не питаш някого как се пише хаУс бе многокнижнико?

203

спиций

преди 2 седмици

крвите от дпс и герб оставиха ли хората със списъците да припадат по градинки и тесни коридори бавейки списъците с цел да манипулират и направят дпс втора партия ?мммм

202

Анонимен

преди 2 седмици

Срам и позор ДПС-втори! Падение и дъно.

201

Рендето

преди 2 седмици

Втората политическа партия в Бг е етническата ДПС с почти 16 %...., само на 8% след Първата - Герб 24%. Екстраполирайте този резултат в бъдещето на 25 години (едно поколение) напред и резултата няма да ви хареса, ама никак!!!! Извод: До края на този Век, държавата Бг, ще е прекратила съществуването си!

200

Анонимен

преди 2 седмици

Слави говореше за доверие! Е какво доверие може да очаква, ако се "сроди' с ГЕРБ? Партията против която толкова говореше.

199

АА

преди 2 седмици

Видяхте ли народната любов, а? Много са ви и тия проценти.

198

История даге

преди 2 седмици

До АнонименТой ти говори за 6 век още -за произхода в Азия не за сцените от измислените пропагандни филми на ДС. Българите в Русия в Казан-великий *** са повече от българите в България и майчиният език им е тюркски. Този български в българия е всъщност славянски. С идването насам и поробването на славяните и налагането на византийска вяра и четмо и писмо в пакет с 600 хиляди славянски бежанци от Византия езика се славянизира.

197

Анонимен

преди 2 седмици

"Турците са даже във вашето ДНК без да си давате сметка, независимо дали се мислите за славяни българи или някакви други." 158,турците не са в българската ДНК,защото българките от турци не са раждали- едни са се самоубивали след изнасилване,други са помятали с билки или други страшни методи. Ние нямаме турски гени,но обратното е вярно,защото от отвлечените в харемите момичета и момчетата еничари вашите гени са станали и български ,и сръбски ,и гръцки! Дори е смешно да се говори за "турски" ген!

196

славянин

преди 2 седмици

От началото на 21-ви век в България се изредиха няколко спасителя на българите, такива които реално имаха политическа власт да ни спасяват - царчето- ''спасител'', боко ''спасителя'', кирчо ''спасителя'' и резултатът от тяхното спасителство е виден!

195

Георги

преди 2 седмици

Аз не гласувах, добавете един глас за възраждане

194

Анонимен

преди 2 седмици

абе тук гъмжи от копейки, а на вота - няма почти такива хахахаа

193

Някоя си

преди 2 седмици

Затова аз на следващите избори няма да гласувам!!! Защото 20 години гледаме две от партиите в челните позиции, което някак си го свързвам управляващата преди 90-те години БКП. Мърдане няма!

192

Пурко

преди 2 седмици

ПП-ДБ щяха да отлюспват, чегъртат и променят, а накрая самите те се отлюспиха и изчегъртаха.... Смешници! Съшите като Царчето едно време!

191

Боко Шишев

преди 2 седмици

Най-големи и искрени благодарности на всички НЕгласували. Вие всъщност си гласувахте за мен от масата, докато си лющите рИкията и чакате да сА Упрайм. Ако не се сглобим сега в името на вашето благоденствие, на следващите избори пак си стойте у вас. Даже ако може да спрете и някой решил да гласува. Така с има-няма 10-15% от гласовете ще ви клатя /управлявам/ без да има нужда да си търся патерици. Не че няма такива, ама трябва и на тях да плащам. Ай овце - спете вечен сън.

190

Анонимен

преди 2 седмици

само един еднокнижник може да доведе страна до такъв хаус. Еднокнижникът от Банкя да излезе и да каже какво правим

189

Анонимен

преди 2 седмици

Останаха ли Българи в тази държава?Защо не гласувате? През целият си съзнателен живот явно искате да сте васали и роби. Етническата партия вече ни управлява. Бог да Ви е помощ.

188

славянин

преди 2 седмици

Какво бъдеще може да има народ на когото менталния му хоризонт се простира до вратата на жилището му, скарата, бирата, виното, ракията и туршията!? Неслучайно този народ от 12-ти век насам е все под нечие културно съжителство!

187

Възраждане

преди 2 седмици

До този с кворума - а направи ли си труда да провериш в кои случаи е имало квирум и в кои Възраждане са напускали залата, за да няма кворум. Със сигурност нямаш представа колко и какви нормативни актове се променят всяка седмица. И със сигурност не си наясно, че за някои от тях е безспорно, че са жизненоважни за България, за да може такива а.ме.би като теб да получават най-елементарното. *** пример - великденска добавка за бедни пенсионери, да има ли кворум за това?!? Риторичен въпрос,разбирас

186

Сержант

преди 2 седмици

Многопартийният модел е създаден да разделя хората. Очевадно е.

185

До Възраждане

преди 2 седмици

Ако излязат от пленарна зала в 80% от времето няма да има Кворум. ГЕРБ са макс на 30-50% в зала, другите не се явяват, ДПС също, ПП-ДБ също. БСП, ИТН и Възраждане са виновни за постоянния КВОРУМ! Всички промени срещу които бяха, ако просто не се явят в зала нямаше да минат. Те се явяват, гласуват против и 3-*** от ПП, ГЕРБ и ДПС могат да гласуват с картите на всички и да прокарат всеки закон. Възраждане можеха да саботират постоянно! Но те са контролирана опозиция! Гледаме сапунка в парламента!