18

Анонимен

преди 3 месеца

В написаното на екрана на машините имаше съществен проблем. Защото, ако човек иска да гласува и за двата избора, трябваше да маркира РАЗЛИЧНО оформен първи ред, а след него НЕ пишеше "САМО за европейски/ български парламент. Хората е много възможно да са маркирали ДВА реда за всеки поотделно. И след това да им е изляъл изборът за последния. Лошото, непоследователното и невнимателно в детайлите мислене както на разработчиците, така и на одобрилите е причината.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема на машинното гласуване е че не се знае дали на края на избория ден се броят разписките издадени от машините или за да се пести време се вземат данните от машините и се съобщават без да се брой нищо а всичко знаем, че може да се нагласят машините.Аз гласувах с хартия.

16

Arabin

преди 3 месеца

фон дер лин е най-добрата жена ..аз съм арабин. живея в германия от 2 години. имам 10 деца. Германия ми плаща всеки месец по 300 евро за всяко дете и аз печеля 3000 евро. Германия е най-добрата, а други държави са по-лоши

15

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ: Не вервам на машините. Карам кола с компютър, но изборите си ги печеля с химикалка и ръчно. Око да види, ръка да драсне.

14

Какви членове,

преди 3 месеца

значи СИК не е застрахователното дружество,а какво е тогава?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Изкуственият интелект на машините пречи на ГЕРБ и ДПС манипулациите. Едните обвиняват в манипулации, другите обвиняват в машинации. Машинации или манипулации - изберете.

12

алоооо

преди 3 месеца

ами да бехте сложили грамотни хора а не събрани от кол и въже ! иначе да вземат надницата немат грешка .

11

СИК Косово

преди 3 месеца

Там гласува изключително контингента ни в мисията на НАТО. Други практически няма. Първи са Възраждане, после Величие, маса гласове и за Руди Гела. Това ако е представителна извадка за армията ни след 20 г. атлантизъм - да им се дореве..... Сещате ли се какво мислят военните от строя за конфликта в Украйна? Аз не! Но се опитвам....

10

:)):))

преди 3 месеца

Празни тикви, празни бюлетини!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Празни глави - празни бюлетини

8

Анонимен

преди 3 месеца

Егати машините нямат и десетина часа работа веднъж на няколко години и дават фира.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Не знаят български, гласуват за когото им разпоредят в Турция!! И аз ще живея в тази тсигания в БГ?! Хайде, аз не съм садомазохист!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Празни бюлетини от празните машини. Никой в ЕС вчера не гласуваше с машини. Българите щото са много хитри ги прецакаха за пореден път с машини принтери на Мадуро.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Изборите в БГ- фалшиви!

4

Бирата

преди 3 месеца

Искам да гласувам по интернет.По опашки ходя само за бира и фъстъци!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Сиела трябва да върне парите за машините!!! 170 машини се развалиха.

2

30

преди 3 месеца

ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН борисов Паша превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата.ДПС,купи изборите чрез ромите и ромските барони. Всички роми, гласуваха за ДПС , 100 лева. Просто има договорка на Борисов и Пеевски за тези гласовеще. Ще организираме референдум след 30 голини за присъединяване на Дунавския Вилает към Тюркийе Джумхюрие

1

Анонимен

преди 3 месеца

Kвoй тyй нa cнuмkaтa бe, мъж ли, жeнa ли?