23

BulgarArabistan

преди 2 седмици

ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. Който има акъл и сили да емигрира със семейството, да не си губи времето тук ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата

22

30

преди 2 седмици

до 30 г ще е първа в страната. Евроатлантизъм му викат. Който има акъл и сили да емигрира със семейството, да не си губи времето тук ДПС в трройката е национална катастрофа ГЕРБ+ДПС+ИТН превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган и Сие ще обират парсата

21

Негласувал

преди 2 седмици

Е и за кого да гласувам? За Асфалт Паша, който превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган и Сие ще обират парсата а не ние? Или за Костов, който успя да окраде и измами ДОРИ И Майкъл Чорни? Или за Киро, дето още му чакам американските танкери с 4 пъти по- ефтин газ? Или за остатъците еднодневки като Слави, Бареков, Сидеров, и др.? Или пък за лъжците, които твърдят, че нато е отбранителен блок, и няма да пращат помощ, оръжия и войски във фашизираната Украйна? Преструват се, че невиж

20

Анонимен

преди 2 седмици

До до Негласувал Нема кой да гласува. Сичко бега в чужбина атам нема секции.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Имапизнятк в харватия ,от Ка влязоха в еврото голема инфлация казват ,всичко се е качили тройно,и тук че е така като ми натискат ПП за еврото ,а като знаем че при ПП олиото беше 8 лв.и нафта 5 лв Ка да им вярваш на по мушениците )

18

до Негласувал

преди 2 седмици

Проддължавай да не гласуваш - така на всички 45к гласували от Турция , както и на продажните римляните гласа им ще се брои 3 пъти - тоест ще продължават да ни управляват.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Напълно разбирам тези които не гласуваха защото всичкото дето иска да бъде политици и партии са ОТПАДЪКBG!!!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Хървация и Литва са с еврозони и там хората са още по-бесни на ес.

15

Негласувал

преди 2 седмици

Аз (например) не гласувах не защото нямам гражданска позиция, или пък защото ме мързеше да отида, а не гласувах, защото от всички представени партии няма нито една, която да отразява моите граждански и политически възгледи. Можех разбира се да отида и да дам "наказателен" вот, но ми омръзна да гласувам "против". Все пак това са избори за избиране на управляващи. А то - Само лъжци, нац. предатели, крадци и корупционери. Е за това и явката беше, и ЩЕ БЪДЕ ниска. Не защото хората ги мързи или нямат

14

ззззз

преди 2 седмици

думата л и л а в е цензурирана - хаха , жалка работа

13

zzzz

преди 2 седмици

по избирателната активност може да се познае кои държави са и по-богати - там където има гражданско общество , а не заспали патриоти на маса , на които *** и изселниците решават вота, щото същите тия патреоте не могат да се вдигнат и да изгубят 10 минути да гласуват.

12

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 10 - Хърватия е 10% население, което живее добре, обикаля Европа, върти бизнес, защото мама и тате едно време са били в служби и прочие, а оснтанлите са като българите - чат пат някое ИТ, лекар, адвокат, някой дето има крчмичка на морето - може и да живеят средното за Европа. Останалите са ... ох мале!

11

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 8 - То и в Гърция се води задължително, ама се усетиха, че ако почнат да глобяват и да притискат хората, може би ще изберат някой, не като Възраждане, ами далеч по-краен и лош.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Ама Хърватска (да, така се казва) я имаме едва ли не, за някаква Дания, дето на балканите. Смешно ми е - някой "Дръпне напреде" с минималното, но го обявяваме за голямо чудо.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Хърватия сигурно защото са много щастливи от еврото,а?

8

Анонимен

преди 2 седмици

Какво задължително гласуване? Съвсем изперкахте

7

Анонимен

преди 2 седмици

Cлaвa Уpcyлe! Cлaвa nooтзage u Aнaлeнe!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Истинските промени ще дойдат, когато падне цензурата в ЕС. Тогава отново ще пуснат руските медии, и хората ще получат шанс да научават поне част от истината. След като видят на кого реално помагат, на кого пращат оръжия, пари и т. нт. вече ще има драстични промени в изборните резултати във всички членки на ЕС.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Костадинов се жалваше, че масовият отказ от гласуване показвал, че българите не възприемали България като своя държава. А добро утро! Това го пиша от години. Точно така е, България не е държава на българите, въпреки името и! До последното болтче, до последната клечка в нея това е "държава" на мафията!

4

Анонимен

преди 2 седмици

за робите на ЕС е по важно да си починат неделя, те знаят че от тях нищо не зависи въпреки че господарите им казват колко ценяли техния вот (пълни глупости!). Робите правят каквото им кажат, така е било и така ще бъде