25

Отвратен

преди 2 седмици

Избрахте най-тъпия и крадлив Бойко, за гарнитура избрахте корумпирания Пеевски, а за десерт Славчо Чалгаря и Копейките. Браво на вас "умници"!!Радвайте се на пировата си победа!!! Никога не сме били по унизени!!!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Ако има избори наесен, ще влязат 8 партии, през пролетта може да 9 и т.н. Файда от от непрестанни избори няма.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Добрата новина е, че като се изложат яко и в Европарламента, възрожденците ще изчезнат завинаги в историята (но тя няма да ги помни).

22

До 21

преди 2 седмици

"Не знам колко струват на обществото от 2020 година насам изборите, но вероятно надхвърлят милиард лева" Хем не знаеш, хем бил милиард лв. Последно?

21

На другите

преди 2 седмици

Избори - партия "И падение на куртизанките".

20

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв наказателен вот, това е поредния глупав, безсмислен вот на обществото. Харчи поредните милиони ей така да хване някой лев от комисии. Е това що за психика е. Не знам колко струват на обществото от 2020 година насам изборите, но вероятно надхвърлят милиард лева !!! Е това за гордост ли е.

19

Тия

преди 2 седмици

Що са с украинско знаме?

18

30 години

преди 2 седмици

турското кафе не прощава, остава спомени за цял живот ДПС до 30 г ще е първа в страната . Евроатлантизъм му викат. ДПС в трройката е национална катастрофа, ГЕРБ+ДПС+ИТН борисов Паша превърна Балкански Поток в Турски Поток, и сега Ердоган ще обират парсата.ДПС,купи изборите чрез ромите и ромските барони. Всички роми, гласуваха за ДПС , 100 лева. Просто има договорка на Борисов и Пеевски за тези гласовеще. Ще организираме референдум след 30 голини за присъединяване на Дунавския Вилает към Тюрки

17

Анонимен

преди 2 седмици

ИМАТЕ ОБЪРКАНИ ПОНЯТИЯ ЗА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ. СЛУЧИЛОТО СЕ НА 09.06.2024 Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРЕСЛЕДВАНО ОТ ПАРТИЙНИТЕ ПАРАЗИТАНИ, С КРАЙНА НАДЕЖДА ДА СЕ СПАСЯТ... НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ Е КОГАТО ЛИДЕРСТВАЩАТА ПАРТИЯ "А" ПОЛУЧИ ВМЕСТО "ТВЪРДИТЕ" НАПР.40% - 5%, ЗАЩОТО ПАРТИЯТА "У" Е ПОЛУЧИЛА 50% ВМЕСТО ОЧАКВАНИТЕ 10% !!!... ПРОПУСКАМ ПАРТИЯТА "Z" ЗАЩОТО СЪМ Я ЗАПАЗИЛ ЗА ПАРТИЯТА НА ЧУРЕПЧО...

16

Осман Адемов

преди 2 седмици

Има наказателен вот и това се вижда. ДПС винаги ще е фактор в политическият живот на България, защото преди 39 години проведоха т.нар. възродителен процес. Ние българските мюсюлмани бяхме гонени, бити, убивани, грабени и унижавани. Делян Пеевски е гарант, че проруски партии, като Възраждане и БСП няма отново да посегнат на вярата и имената ни. Така че свиквайте, ние сме фактор и няма да останем без защита.

15

Духът на Апостола

преди 2 седмици

НАРОДЕЕЕ?????

14

Анонимен

преди 2 седмици

В Европа масово се гласува дясно, при нас слава богу не стана така. Възраждане с лъжите и прозрачните спекулации отблъснаха радикализираните гласоподаватели. Костадинов трябва да подаде оставка след този резултат, ама не ще - още му се папкат парички. Величие им открадна по-умерените хора, а на следващите избори и останалите.

13

КОЙТО СЕ Е ГУШНАЛ

преди 2 седмици

С ДПС Е ГУШНАЛ И БУКЕТА > СДС, НДСВ. БСП, ГРЕБ

12

Боко с дупето широко

преди 2 седмици

Боко продължава да губи избиратели. Тоя път като тотална бройка няма да върже и 350хил. Сега ще не ще трябва да прави правителство без ПП-тата. Това значи с ДПС. А 2014-та спечели изборите заради това ,че ДП стана шеф на ДАНС. Коалиция с ДПС ще доведе до по-голям отлив от гербавата мафия.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв наказателен вот!? 30% си избраха пак същите долу-горе в същата пропорция. Нищо добро не чака България! Всички от парламента трябва да са в затвора или разстреляни! Все споменават Севрюкова, която била казала, че "20 правителства ще се сменят и всеки само ще гледа да краде...". Склонен съм да вярвам. Без революция нищо няма да се промени. Кръв трябва да се лее!

10

Симо

преди 2 седмици

Политиката у нас е толкова пропаднала,че поява на партия с име величие в парламента е жива подигравка

9

До 5:

преди 2 седмици

Посолството нищо не е разсипало: Къде бяха 70% от племето, за да гласуват против партиите на посолството?

8

Майната Ви

преди 2 седмици

Няма по-голяма глу.пост от т.нар. "протестен вот". Удобно е измислен за да не ходят хората да гласуват и партиите да печелят лесно. По избирателния закон дори 5 човека да гласуват пак е достатъчно за да има избрани за НС. Информирайте се!

7

баба мара

преди 2 седмици

наесен с песен

6

Азъ

преди 2 седмици

С толкова проруски партии ще е така "политици"!!! На следващите избори НИКОЙ Българин няма да гласува....само бивши и настоящи агенти и техните доносници.