83

Анонимен

преди 3 месеца

Партия Мания за Величие печели от калифорнийските чеpвеи. Чеpвеите искат да са анаконди.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече избори има, толкова повече нови партии ще влизат в парламента. "Всяка коза за свой крак". И така до края на света няма да има работещо правителство. Накрая ще си внасяме депутати отвън. Но те няма да са от изток, сори! Всякакви те патриоти да кандисат, че никога няма да са водеща партия. Камо ли радевистите от ИТН. На куц кон не се залага. Радев окуця неотдавна, когато се издаде, че е путинист. Стиска се, стиска се и се изтърва. Имал е голяма нужда явно.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Присмял се хърбел на щърбел. Възрожденците нарочно наричат Величие проруска партия)))). Смятат, че това е прехвърляне на отговорност. Вярно е, че и Величието са русо..., но ще се прикриват, докато не се закрепят. Защото от космоса се вижда, че са по-интелигентни от възрожденците - и не се замерят с фейкове наляво и надясно.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Ако са кадърни, няма как друга партия да им вземе гласове. Въпросът е принципен. Путинизмът е кауза пердута. Както и да свърши войната му.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Това е абсолютната измекярщина на нашенеца, който не осъзнава кой му даде правото да пътува зад Океана и по Европа. Но народ който няма памет поне за близкото минало е обречен.

78

QRS

преди 3 месеца

Това са резултати на нискообразовани болногледачи, чистачи на басейни и друг обслужващ персонал на богаташите от Ориндж каунти

77

Лудото Ленче

преди 3 месеца

До 73......Ами да беше изключил СМРАД-оврте и да бе потърсил истинска информация а не сега да задаваш *** въпроси ....Зомбивизоята явно си е свършила работата !

76

Лудото Ленче

преди 3 месеца

До 75 Иван ......Иване,абсурд е начина ти на мислене !!! Българите зад граница не са по- малко българи от тези останали в България !!! Това трябва да се опиташ да го проумееш и осъзнаеш ! Българите навсякъде по света си остават българи и имат една родина ! Както е тръгнало обаче скоро едни други "българи" дето имат многолюдни семейства ще започнат да те управляват ама ще е късно драги !!! Така ,че спри да се пениш а се замисли . Събери 2+2 и виж какъв е отговора !

75

Иван

преди 3 месеца

Защо хора живеещи в чужбина имат право да определят избора на нас живеещите в България? Това е абсолютно погрешно. Хора живеещи в САЩ ще определят кой да ме управлява мен в България! Хора живеещи в Турция ще избират кой да ни управлява нас в България. Това е абсурд.

74

Програмист

преди 3 месеца

До 73 вътрешна намеса е ;)

73

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е това Величие и кой знае нещо за тази партия? Пълна загадка. Прилича на външна намеса в резултатите от изборите.

72

Анонимен

преди 3 месеца

До 71 очевидно ти си доста просто човече

71

Анонимен

преди 3 месеца

Очевидно в Калифорния има доста прости човечета.

70

Учител

преди 3 месеца

Щом половината ги обвиняват, че са руски агенти, а другата половина, че са американски проект значи са БЪЛГАРОФИЛИ!

69

Ивелин Михайлов

преди 3 месеца

Благодаря на калифорнийските българи!

68

Анонимен

преди 3 месеца

Във Флорида сто процента са спечелили Възраждане. Сигурно и в Ню Йорк.

67

Анонимен

преди 3 месеца

до:Моля.Агенти на Бойко са.Кои партии нямаха двойници тези избори?Герб,Дпс,Слави-тоест мафията,която сега в точно този състав ще управлява.

66

Кур за русофилите

преди 3 месеца

Невалиден вот на *** , няма един читав човек отишъл там , а дори и да.има , той не ходи да гласува

65

Моля

преди 3 месеца

Троловете да се разберат Величие русофили ли са, агенти на Сорос или Американски агенти, защото се бъркате и си противоречеите. Звъннете и питайте пак началника си, ***.

64

Позитивен

преди 3 месеца

Браво на българите в Америка! Благодарим ви за подкрепата, братя!