223

Анонимен

преди 2 седмици

каква топ новина може да е тази публикация, безкрайно остаряла!

222

Анонимен

преди 2 седмици

Не виждам на какво се радват козарите от Възраждане. Те също потъват. Да анализират себе си. Партии идват и си отиват, никога не управляват възрожденци обаче.

221

Анонимен

преди 2 седмици

Обективно съвременна Турция е много по-цивилизована държава от Русия. Младите туркини вече не се чалмосват, освен в родата на Ердоган и приближените му. Той затова загуби Истанбул. Същото не може да се каже за Русия, където цели области са чалмосани, напр. Чечня. Единственото, което им куца на турските, е високият процент неграмотност. Защото статистиката отчита дълголетното им възрастно население. Имат си много стогодишни баби.

220

Пацо

преди 2 седмици

ПП и ДБ потънаха вече официално

219

Анонимен

преди 2 седмици

Социолози,цецололи,цицолози, и другата останала *** отново не познаха, не познаха за Величие ,тогава за какво е тоя предизборн вой ,това нищо неговотене по разни студия ? Стига са лапалисамо едни пари.

218

Анонимен

преди 2 седмици

Браво ,народа пак си избра крадеца Лойко,не наро а гейша.Ще ги стимнем румънците,ама друг път !!!

217

Петър

преди 2 седмици

Очаквано има огромен отлив при ПП-ДБ

216

СПРАВЕДЛИВ

преди 3 седмици

На есен Величие ще измете вонящата Сглобка от крадливи и продажни политици-до един слуги на Посолствата и подли предатели на българските интереси!Дано!България над всичко!Съд и презрение за бандата от разбойници ГЕП-ДПС-ПП и техните жалки наемници СДС-ДП

215

до 210 от славянин

преди 3 седмици

Така е, джендерче, миналия парламент доказа че са възможни всякакви мафиотско-джендерско-турски политически франкенщанйновци, хубавото е че животът им е кратък!

214

Анонимен

преди 3 седмици

До Зозо, стига си плямпал глупости ов чи. Възраждане имаше на предните парламентарни избори 358 000 гласа, сега ще имат около 300 000. Къде видя 150 000 надолу? Това ще да е някаква мозъчна диа рия. Като сметнеш и избирателната активност, нещата почти се компенсират. А като сметнеш и "пратриотичните" проекти на посолството, които уж били патриоти ама не искали излизане от НАТО, които ни унищожиха цялата армия... Значи излиза на практика, че истинския патриотичен вот се е вдигнал с поне 150 000

213

до зозко от славянин

преди 3 седмици

Така е, зозко, хората като теб гласуват с кеф за мутро-феодалите от ГРОБ и ДПС!

212

до зозото от славяни

преди 3 седмици

Абе зозо безполови, всички досегашни партии са надолу, не само ''Възраждане'', с изключение на турската партия, но най-катастрофално надолу са вашите проатлантически кирчо-кокорчовци!

211

Зозо

преди 3 седмици

До Анонимен... Хахахааа смешен плач. То и Ботев ако беше с каска, а Левски с ботуши......Няма "щеше". Хората си гласуват, за който им е кеф. Да не са закрепостени като в Мордор?

210

Анонимен

преди 3 седмици

До до 198 от славянин, не че нещо ама джендъро-турска ориентация е малко като монархо-фашизъм, ако ме разбираш, кремълско троолче, за такива като тебе чемодан, вокзал Масква

209

Знаете ли че...

преди 3 седмици

За да запазят цените на бенза в расиюшка, нефтодобивната и нефтопреработвателната индустрия са получли 5 трилиона фубли дотация от държавния бюджет. И от чий джеб са взети тези 5 трилиона, а друзя? Аз смятат че за тях са се бръкнали путинските пенсиджъри и всички които кесят на държавни денги, ако включим и строеж и поддръжка на инфраструктура, това означава че глубинния рушки народ си плаща кат поп за евтиния бендзин.

208

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименНе, стигнахме дотук защото на Денков му се прииска да лети, и наруши споразумение, че ще става образователен министър

207

Анонимен

преди 3 седмици

До ЗозоКопейкин е четвърта сила, а ако ги нямаше Величие щеше да има близо20 процента и да е втора сила, защото те му крадат близо 5 процента и той пак има над 14

206

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам дали някой разбира защо стигнахме до тук сега... Всичко започна заради това, че на Гаргамела и се прииска да развали договорката която имаха с ПП/Дб..

205

Анонимен

преди 3 седмици

До до 190 от славянин201 - а Възраждане- руски.

204

до 198 от славянин

преди 3 седмици

А зад своя анонимен ник какво криеш!? Джендеро-турска ориентация ли!?