101

..17- република..

преди 2 седмици

Ще е името на партията му ! Чака разрешение от Владимир !

100

Много го е страх

преди 2 седмици

ОтРуснаците и не смее да и да с помисли да им се опънем ! Понежи е държак във ръцете си само руска военна техника ! Предлагам от тук нататък не да го возят във миражи ,а да е малко багаж във ефовете или да му дадат един Ф-35 че да се убеди и във друуги оръжия и да му мине страха от руснаците ,че те са му кошмара ! Едно време като стана пилот е бил надъхан да бие американците ,добре че не му се наложило найстина да е мишена на онези от ,,иоп гън,, че са му разказали играта...ох ...горкия....

99

опетков

преди 2 седмици

До Анонимен 89 Съгласен съм ако кръвта е само твоя.

98

Тото

преди 2 седмици

Този защо е облечен, я бързо гол до кръста...

97

До Анонимен 95

преди 2 седмици

"Всех Несогласних Сослат Сосать в Сибири Раком" или ВНСССР.

96

ЕЛИ

преди 2 седмици

ДО 88,ТУРЦИЯ Е НАСЛЕДНИК НА РИМЛЯНИТЕ,НИЕ СЪЩО,РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ТЕ ИМАХА АТАТЮРК И СЕГА ИМАТ ЕРДОГАН А НИЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,КОЯТО ЗА ЖАЛОСТ СЪЗДАДЕ ДЪРЖАНАТА НЕСИГУРНОСТ--ТУК Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

95

Анонимен

преди 2 седмици

Абе как ще се казва на фа тмака партията. То не беше атака, величие, възход, възраждане... Сигурно ПП Пабеда или Союз?

94

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко зависи от гласуващите , а гласуващите са кофти МАТ'РИАЛ !Нова партия , с какви гласоподаватели ще се издигне ,... СЪС СЪЩИТЕ , НЕГРАМОТНИ , ИЛИ ПРОДАЛИ СЕ ЗА 100 ЛЕВА , Е , !?

93

Анонимен

преди 2 седмици

Разбра се , че българина не може да сформира кабинет , .... С ЕДНА ДУМА , НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА . Всичко е --ПРОБА-ГРЕШКА !А времето си тече , и животът ни свършва !

92

Анонимен

преди 3 седмици

Ще се появи ама друг път!Едни и същи нова партия не могат направи и да продължават със същите номера!Изчерпаха се!Могат да разчитат на разни заблудени наивници!

91

анонимен

преди 3 седмици

Все тази. Новата партия от електората на социалистите.

90

Анонимен

преди 3 седмици

ДС агент Майстора кога ще обяви лично че Радев ще прави партия, или мисли да ползва току що направената?

89

Анонимен

преди 3 седмици

И коя ще е тя като всеки гледа да докопа кокала!? Трябва революция със стотици загинали! Как бутнахме Виденов и Орешарски? Орешарски за 1 милиард дълг си замина, а сегашните 10 милиарда вече ги нямат за нищо. И всеки все някакви мантри, докато не влезе във властта да се ояде. Без кръв няма да стане!

88

Анонимен

преди 3 седмици

Някой пита турците как са толкова организирани. Обяснението е просто - турците са имперски народ, наследници на Османската империя. Който е организиран - той печели!

87

Анонимен

преди 3 седмици

Ще се появи мощна миризма на зелени непрани чорапи!

86

Анонимен

преди 3 седмици

Следващият проект на посолството? Възможно. Кирчо и Кокорчо също ги приеха в началото с надежда. Който и да се появи, следва да представи проект и идеология, които да се харесат на мнозинството. Либералните приказки за НАТО и евроинтеграцията на всички омръзнаха. Народа иска мир с Русия, търговия, а не санкции, евтина енергия, евтини стоки, работни места.

85

до 84

преди 3 седмици

Може, защото *** са стадо овчици......

84

до 64

преди 3 седмици

Как може турците да са така организирани да гласуват,а ние,да си измисляме поводи и да се водим от различни публикации в медиите и изпадаме в размисли,които ни отдалечават от нормалния публичен живот,защото това са борби между партии,не би трябвало да ни касаят,а да гласуваме и протестираме,ако сме недоволни,защото страната ни се нуждае от нас,а не политиците

83

Анонимен

преди 3 седмици

Дано новата партия не от Бг-''атлантици'' , това са АУТСАЙДЕРИТЕ , хора от които нищо не става , и само за една нощ станаха ''атлантици'' , постоянно недоволни и държавата все им е задължена !

82

хахахах

преди 3 седмици

да бе. няма вече риби. освен клишета и патетика, радев нищо друго няма да предложи. знаете какво значи патетика, нали?