72

хах

преди 2 седмици

Радвам се , че ДПС е втора. Следващите избори - първа!

71

Истината

преди 2 седмици

До Анонимен8И какво от това ,то и в България голяма част от населението не може да си напише името на кирилица!

70

гласуват

преди 2 седмици

До турчиназа ДПС у нас основно тези които са на хранилката и тези които не могат да си купя 1 кубик дърва заимата и са държани в зависимост.

69

турчина

преди 2 седмици

До Анонимен19Турците знаят,че дпс е създадена от дс ! По- голямата част от турците въобще не гласуват за дпс ! За дпс гласуват помаците,*** и много малка част от турците главно най-глупавите !

68

Истината

преди 2 седмици

До защоЗащото такъв е закона бе *** ! Иначе си е дискриминация по етнически произход ама ти от къде да знаеш като си *** !

67

защо

преди 2 седмици

-не знаят български-не знаят за кого гласуват-данъци плащат в Турция а се разпореждает с моите в България-гласуват етнически, антибългарскиЗащо им се дават български паспорти на тия????

66

Анонимен

преди 2 седмици

машините не работеха, кой ги докара до там? хартиената коалиция предполагам, те диктуват на цик

65

Анонимен

преди 2 седмици

боко ще пие мазно кафе благодарение на небългарите

64

Анонимен

преди 2 седмици

ами да дпс-то печели от вота в турция, защо турция определя управлението в уж независима България?.... гласуващите за дпс в турция дори не знаят български, мен никой не ме пита кой да управлява в турция! честито роби, прекланяйте главица пред мафията и чужденците от турция

63

Анонимен

преди 2 седмици

До Дано мюфтийствата Забравяш, че това са наследници на насилствено потурчени българи. Но самосъзнанието им е българско. Обаче ще подкрепя думите ти, що се отнася до водачите и апологетите на Възраждане. Това не са българи. Имат руско самосъзнание. Да си ходят у Раша, там да бачкат за нейното благо, не тук.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До българина Левски и Ботев , за твое сведение, са се разбирали с обикновените турци, но пък са мразели Русия. И Вазов, след възхвалите, си е сменил мнението за нея. Виж мемоарите му, последния том. Ако се обръщат в гроба, ще да е от продажните възрожденци, които злепоставят името им. Голяма част от турците са по- българи от костадиновчетата, които само се чудят какво зло да направят на България "на пользу России".

61

до 55-ти, Извинявай

преди 2 седмици

, но какво по дяволите говориш? Турция не е член на ЕС, какви евро-фондове?

60

Анонимен

преди 2 седмици

До 48. В голяма грешка си, като всеки недоучил ултрас и възрожденски нацист. На територията на Русия е една от най-големите мешавици на планетата. По официални данни на самата Русия православните за 37, 3 % от общото население. Това може да се провери (ако знаеш руски де). Колкото до арийската раса, тя е в Иран и до днес (откъдето е и първото име на държавата). Всеки може да хвърля думи на вятъра, но е лошо да си неинформиран. Да ти таковам нацистките фейкове, зомбиран!

59

българина

преди 2 седмици

след 20 г дпс първа сила..... Левски и Ботев ще са доволни!

58

До 53.Герб СДС

преди 2 седмици

И ДПС крадът вотовете на Величие.

57

Дано мюфтийствата

преди 2 седмици

Се преориентират към държавата майка да не се самоотрепат.Различния от Българина няма бъдеще във България.

56

До 53.Много са

преди 2 седмици

Тези трябва да са при Чаушеску.

55

До 53.Това е истина

преди 2 седмици

Даже са много и гласовете на Де.ба ПСето са 1,2,но от Турция ги спасяват, защото им трябва ЕВРО фондове да си подържат икономиката,за това е цирка.Ако се забрани Де.ба ПСето и вожда Ангелчо в ЦСЗ, България ще стане най богатата държава в света след 2 седмици.Там са и залежите,КПП-митници които влизат само от там над 150-200 мильона евра на месец! КОЙ о ГЕРБ ва тези финанси.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Съвсем ясно се вижда, че ГЕРБ е партия на нищожествата-бюрократи.

53

До 49.Твоя

преди 2 седмици

Произход винаги ще е от Северна Африка завинаги и никога няма да бъдеш европеец,защото така те е създал Алах.Сърди се на него.Нека клякането започне СЕГА.