35

L.

преди 2 седмици

Продължавам да не разбирам защо в 21-ви век, когато по интернет можеш да си звемеш банков заем, всякакви държавни справки и какво ли още не, трябва да ходиш да гласуваш хартиено или машинно? ЕЛЕКТРОННО е верният отговор и не ми казвайте че по света не било така.

34

Я, па Я

преди 2 седмици

Тука се сещам за една мисъл на сатрапа Сталин. "Не е важно кой как е гласувал, важното е кой брой бюлетините", колко типично по руски е това. А сега се замислете какво става у нас и как се брой вота. Как мислите дали сме европейска страна и кой ни управлява...?

33

Н.Симеонов

преди 2 седмици

"Почти всеки протокол е грешен" ...Значи и ЦИК и РИК не са си свършили работата.Аз, ако сгреша - или няма да ми платят, или направо ще ме уволнят ...Като си се цанил да свършиш една работа - свърши я като хората!Поне глоби да има, че утре - пак ще си грешат безнаказано.

32

Анонимен

преди 2 седмици

31 - АМИ ТЪКМО ЩЕ ПРОЧИСТИМ БО"КЛ,УЦИ КАТО ТЕБ.

31

Сър Пичук

преди 2 седмици

Ми да ги правим кат Путл3р бе. Влизам у вас с автомата и ти казвам да гласуваш за Боко. Смешни копейки

30

Анонимен

преди 2 седмици

До 29 - То пък нали сега има такива?!

29

Анонимен

преди 2 седмици

След някоя година няма да има хора, способни даже да попълнят протоколите.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Затова гласуването трябва да е изцяло електронно и онлайн всеки да гласува от телефона. Има начин как да се направи така че да бъде на 100% сигурно и фалшификациите и грешките да станат невъзможни. Естествено всички партии на статуквото са против такава система и ще ви извадят 100 измислени причини това да не се случи. На запад е същото. Плащат дори на "експерти" да обясняват как това не можело да стане и как било опасно.

27

ДВМ

преди 2 седмици

ама нема грешки като си взимат надницата ! що не сложихте образовани хора в тия комисии бе ????

26

АСФАЛТ НЕ ЯДЕМ

преди 2 седмици

25- ние асфалт не ядем- гласуваме за ПАРТИИ КОИТО ОТ 2021Г НЕ СА ПИПНАЛИ АСФАЛТА- И СЕГА- РАЗБИВАМЕ КАМЪНИ БЪБРЕЧНИ - ВСЯКАКВИ!

25

Анонимен

преди 2 седмици

Накрая, за всеки случай - да ги асфалтират отгоре тия протоколи!

24

Незабавна касация

преди 2 седмици

На тези измислени фалшифицирани избори. Баце и Шиши с вдигнати ръце пред стената за разстрел..Костадинов в Карлуково и нови предсрочни избори!

23

Анонимен

преди 2 седмици

В такъв случай изборите са нелегитимни. Преправяте протоколи, манипулирате и после искате хората да ходят да гласуват. Вече никой не вярва, че гласът му има значение.

22

МИСЛЕЩА

преди 2 седмици

Ето, вече се почна с "ала-балата"!

21

Мдааа

преди 2 седмици

Само Продължаваме промяната нямат представители в ЦИК, затова губят гласове. Измами, задрасквате, натъкмяване, ето това са нашите избори.

20

Право на мнение!

преди 2 седмици

Ниска образованост в България са виновни! Не приемайте грешни и задраскани протоколи! Това е документно престъпление, което вреди на една цяла нация! РИК как ги избират тези неграмотни членове на комисии???? ЦИК и РИК не можаха едни нормални избори да организират! Смяна на членовете на ЦИК и РИК!

19

шмatka

преди 2 седмици

Ами ,така де! Грешни ,пренаписани ,изтрити и всичко, каквото може да се направи,за да притикаме в циркът ''народно събрание '' нашите партийки!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Като са грешни - анулирай и др.седмица пак гласуване в София )))

17

Радослав

преди 2 седмици

При толкова ниска избирателна активност ако един ромски барон си направи партия и само родът му гласува за него, като нищо може да влезе, че дори ИТН да задмине, чак се чудя как още не са се сетили вождовете на индианците да станат депутати?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Представяте ли си ако гласуват всички имащи право на глас. Тези фалшификатори няма да могат до Коледа да натаманят резултати.