87

Гошо

преди 2 седмици

Нищо не чувате, смотльовци!

86

Петър

преди 2 седмици

Лека по лека си отиват за щастие на целокупния български народ

85

Нищо не

преди 2 седмици

чувате, бе мижетурки. Отново сте със същите щампи, като послания. Отново сте същите мишоци продажни. Предатели и мошеници сте ей. Айде, къш, да ви няма повече.

84

Карачанаков

преди 2 седмици

До 88 Асене ти ли си във?

83

Анонимен

преди 2 седмици

Вие сте герои на новото време...Можехте да де прегърнете с крадците, както направи Слави и Костадинов и да си карате скъпите коли, да си строите вили и сараи и да сте заобиколени от охрана...Но, не предадохте хората, които ви вярваме.Тези, които избраха българска държава да бъде управлявана от турци...Те, не са и истински турци.Истинските турци са честни, чисти и работливи хора.Това са от онези дето ги"обиждаха" по време на голямото изселване и покръстване.***.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Аз мисля, че един бай Тощо ни трябва, па изселване, да върне жителството, да затвори границите...Европа на картичка...Ленински съботници, казарми и работа.Помощите ги разглезиха, който не иска да учи и е неграмотен, тия храсти и градинки, кой ще чисти и поддържа? Едно време на семейство една кола, а сега по 4....В Гърция всяка събота и неделя-пълно с български"патриоти".Европа залята с българи...И като се приберат крещят"Не на ЕС".Дано по-бързо ни изхвърлят.И партиите няма да лапат и *** на се

81

Анонимен

преди 2 седмици

Вие сте героите на новото време. Всички партии, които се набутаха говорят, това, което иска да чуе избирателят. Кога ще го изпълни - никога. Докато мизеруват, нека чакат.Неслучайно се появиха десет малки партии, които говорят едно и също.Едната от тях успя.Второто Възраждане, което ще избута първото.Какво са ППДБ за една част от населяващите територията България? Извънземни, които им говорят да бъдат равни на европейците.Това е искал и Левски, но сега турци ще ни управляват.

80

Анонимен

преди 2 седмици

България ще се управлява от турци.Това иска българинът, който изглежда вече е малцинство.Мисля, че е супер да сте опозиция.Стига сте вадили горещите картофи, а маймуните на Слави само лапаха заплати, без да свършат никаква работа.Възраждане същата работа.Сега да ги видим.Няма какво да губим, няма нито държава, нито народ.Който вижда надалече знае, че младите политици са бъдещето, защото както навлизат технологиите и старите не се оправят с тях, същото е и в политиката.

79

време е

преди 2 седмици

Време е прокуратурата да се активизира. Да извади ония захвърлените дела от специализираната прокуратура. Да разпита Мисс Пиги какви са връзките и с организираната престъпност. А след две години да зададе някои остри въпроси на сега действащия Разединител на България.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Оппаа. ДБ липсваа.

77

Гумичка за триене

преди 2 седмици

Ще се въргаляте пак на орилите ? Ми там ви е мястото на земята !!!!!

76

Кво

преди 2 седмици

Искате са кажете, че ни подслушвате ли? Мушмороцииии, ще ви напляскаме д...пенцата!

75

Анонимен

преди 2 седмици

тия чуват само кристали , а техните партньори само кюлчета .... това е !

74

;

преди 2 седмици

Кво чувате бе шматсроци , дебелия ви намаза ските , сега ще управлява със шиши , подарихте им държавата

73

Никакви

преди 2 седмици

Проценти нямате! Вън, юди!

72

Анонимен

преди 2 седмици

Да ви обясня кой гласува за ПП. Хора, които са против шуробаджанащината, която ГЕРБ и БСП разпространяват. Хора, които искат България да е в ЕС и НАТО, защото излизане от НАТО в момента може да доведе до изчезване на България от картата. Как ли? Ами излизаме и дори макетата да ни нападнат с подкрепата на НАТО изчезваме. Излизане от ЕС ще е пагубно за икономиката. Също хора, които не биха гласували за ДПС поради много причини. Хора, които не виждат в Слави политик, а само шоумен. И разни други!

71

Анонимен

преди 2 седмици

От Карлуково...

70

Възмездието:

преди 2 седмици

Няма да ме чуете! Ще ви е късно!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Какво ни чувате ве. Радвам се, че така се развиха нещата.Много ясно, че ще гласувам за Бойко. Няма да гласувам за Киро Простото и Кокорчо, които уж влязоха с "данъците няма да ги пипаме" и на втория ден ми вдигнаха осигуровките.Може да взимам не малко пари като IT, но тези пари са си заслужени и изкарани с под на челото, че ей така простото и кокорчо да ми ги взимат.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Хората гласували за тия спешно се нуждаят от психиатър и лекарства.