8

Натаняхо затворник

преди 2 седмици

Ще дойде ден когато ционизма ще бъде на равна нога с тероризма и ще бъде осъден в целия свят

7

Libre comme air

преди 2 седмици

Енпеите от инат сами избиват своите и после обвиняват ХамасА Хамас нямат никакъв интерес да заложнизите да са мъртви но празните еврейски тикви не го разбират!!!

6

Анти-семит

преди 2 седмици

До Анонимен 5 - Тези израелски терористи са отвлечени от Хамас на окупираната територия на Палестина. Ако не еврейскките ллайнняя не им харесва как ги третират палестинците, събират си багажа и запрашват обратно към Германия, Полша, Украйна и пр. места, откъдето са се домъкнали до Палестина. Капиш, компадре?!

5

Анонимен

преди 2 седмици

И какво се опитват да ни убедят от Хамас , че някой друг е виновен за смъртта на заложници които те са отвлекли от чужда територия ?!? WTF

4

КуКлус

преди 2 седмици

Ае какво ни занимавате с някакви си там ......в света има само една война и тя е в Украйна ! Зеленски какво иска е важно , за какво копнее ...какво желае !? Евреите са богопомазани така че никой не може да ги барне !

3

Анонимен

преди 2 седмици

Едно наум щом информацията идва от Хамас . Нещата потвърдени от няколко източника за вчера са 4 освободени , един убит от спец частите на Израел ( съболезнования на близките му ) .Само за жертвите в Газа не е ясно , говори се за всичко между 200 и 500 . Ако освободят заложниците - войната приключва , Хамас обаче явно искат нещо друго .

2

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Тези и техните започнах да избиват. " Грешка" ще каже перуканяху

1

зигане юдеи

преди 2 седмици

Хубава работа свършили, ама... мумбайска.