76

Гламав народ

преди 2 седмици

Кото гласува за престъпници в управлението да п0кне или да се изнася от България. Всички партии са мафия. См7рт на партийния модел.

75

Един Българин

преди 3 седмици

Гласувах, защото смятам че е мой дълг, с юашина за дасе фалшифицира по-трудно и да не печели толкова лесно ту-лу_па, но БСП са воновни за хартиените бюлетини и дано гният в ада за това предателство спрямо народа и съглашение с мафията д_пс и гер-б!

74

ПроСоТо

преди 3 седмици

До До Хъкълбери Флинт...Не го открих тоя "Хъкълбери Флинт",но виждам,че е направил фриволна компилация м/у РОМАНА "Хъкълбери ФИНТ" и ФИЛМА "Народа срещу Лари ФЛИНТ"../"пиши,пиши,филанкиши!=../

73

Анонимен

преди 3 седмици

Нови избори

72

КИРО

преди 3 седмици

ПОД 30% ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ Е НАЛОЖИТЕЛНО ПАРТИИТЕ ДА ПРОЯВЯТ ДОСТОЙНСТВО И ДА СЕ САМОРАЗПУСНАТ -ДА ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОЯВАТА НА НОВИ ПАРТИИ И НОВИ ЛИДЕРИ

71

Анонимен

преди 3 седмици

Мързеливо племе!!! Затова гласуването в България е време да стане задължително!! Интересно Борисов,защо 12 години не се " сети" да го направи? Ами щото ги устройва българина да Не гласува и неговата ГЕРБ " печели" 12 г! И сега се очертава да е така.Жената сега се прибра от гласуване и каза че имало опашки в момента!

70

анонимен

преди 3 седмици

Само мажоритарна избирателна система с право на отзоваване на депутатите ще накара повече хора да гласува. Не лидери на партии да редят листи .

69

Анонимен

преди 3 седмици

Рoбитe от Бyлгapиcтан са толкова деградирали, че очакват постоянно "някой друг да дойде да ги оправи". Еми, докато чакате наистина ще ви "оправят". Най-големите тъпaнaри на света живеят в Украйна, но населението тук вече им става конкурент за златния медал. Скоро ще го усетите един голям и широк.

68

Анонимен

преди 3 седмици

и няма да се учудя ако както винаги едни 5 процента от бюлетините ще се окажат невалидни! Като толкова сменяте законите за изборите как не се сетихте да сложите че задължително тробва да са над 50 процента гласувалите за да се зачете вота?

67

Радослав

преди 3 седмици

До 44: това е идеята, много малки партии в НС да не се разберат и нови избори докато се изпразнят партийните каси и не могат да купуват повече изборите.

66

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 3 седмици

Не исках да се махам от България защото съм софтуерен инженер, но тоталното опpocтaчване, беззаконие и деградация ме изгониха. Сега като виждам колко ниска е избирателната активност ми става ясно, че в скоро време тъпaнaрите, които живеят тук ще ги ловят и пращат за пушечно месо. Може би е по-добре такива глyпaци, които нямат елементарно чуство за самосъхранение да не хабят ресурсите на планетата, сами са си направили това. А пуснете си чалгата по-силно, натаралянкайте се и се дрогирайте!

65

тъпчо

преди 3 седмици

Аз политика и политици не виждам! Виждам едни хора дет реват за власт и пари. Пък който ви се усмихва и казва, че ще ви оправи може и да ви оправи...ама как.

64

Бау

преди 3 седмици

Тези, които гласуваха с машини и манипулираха, днес не отидоха, защото на практика това е забранено! Следователно, вота е честен!

63

до 59

преди 3 седмици

Вие сериозно ли смятате, че горе резултатите ги пресмятат с кръчмарски молив и бакалска хартия!!? Аз считам, че вашият коментар е хакнат от хакерска атака! Обадете ми се с нормално писмо, чрез Български пощи! Адрес - Том Соер!

62

Анонимен

преди 3 седмици

Сега беше момента да го набием на безродниците от последните 35 г. Но народа толкова време е лъган, че вече не вярва и на свестните, а такива има немалко. Здраве да е, 14 века сме оцеляли и тия ще заминат в канавката.

61

До 58

преди 3 седмици

За войната се оплачи на Путин - той води война, европейците си работят... Кажи на Путин да спира да се бие с другите държави...

60

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не се интересувам от политика и затова не ходя да гласувам. Папардаците дето бистрят политиката пред входа, те задължителното гласуват, а след изборите псуват.

59

До 56

преди 3 седмици

До До Хъкълбери Флинт Не, машините не промениха нещата, а подмениха вота на хората! Доводите за отменяне по принцип на изборите със същия вид машини в Германия са много сериозни! Вотът може да бъде подменен по същия начин, както хакери откраднаха над 800000 хил. лева от банковите карти в телефоните!

58

Анонимен

преди 3 седмици

Тези избори бяха най-важните за следващите 5 години не само за нас, но и за Европа - дали избранниците подкрепят или не война с Русия. Малък, но *** народ сме ние.

57

Анонимен

преди 3 седмици

Същите анимационни герои потриват доволно ръце. А *** пак ще псува колко е онеправдан. Честито ***!