37

Анонимен

преди 2 седмици

" Първанчо". Днес на път за София.Минсхме през един спокоен град след Петолъчката да обядваме преди да продължим! И знаеш ли какво видях и Ми направи Впечатление? Едва ли! Имаше афиши На всички почти партии участници днес в изборите! Не Видях Обаче Нито ЕДИН,на тази " партия" която " ти предричаш" че ще е " 1 ва"!-:) Така бяха Изсчегъркали Афишите И, та нямаше и хартийка листче от тях!!-:) Така че Първанчо,ти още ли си " сигурен", кой ще е 1 ви???-:)))

36

До35до нормален

преди 2 седмици

Възраждане искат: Да се върнат митата и с тях бългърската продукция да се прости с и с малкото си конкурентно способност.Да върнем пак границите и да се пътува с визи/сбогом на чужбината с лични карти/,децата да не могатда учат където искат в Европа,а който желае да не може да работи там.Да се лишим от инвестиции,сега те идват отеврофондове.Ако ги няма ,ни метро,ни магистрали ни ремонти .И как ще се търгува с българският лев?С какъв курс ще е,пак ли 3,500за 1 евро Явно още има ретроградмазохис

35

До нормален

преди 2 седмици

Аз гласувах за Възраждане. Психически съм добре- скоро си вадих медицинско и там е отразено. Гласувах ЗА изгонване на амерканското посолство от България, ЗА неутралитет относно военната операция на Русия, ЗА разследване и наказване на ковидпрестъпниците. Имах право на глас и се възползвах. Защо, как, къде - не е твоя работа.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Кой гласува с машини днес ???? Само в няколко държави по света!.....И там където е имало такива са премахнати,точно поради възможност за фалшификации. В европа са Белгия и Швейцария ноооо ,какви хора живеят там!

33

Нормален

преди 2 седмици

Само л.у.д. или немислещ човек за бъдещето си може да гласува за Възраждане. Популисти проповядващи невъзможни неща и връщане с 30 години назад

32

Анонимен

преди 2 седмици

Аз предлагам някой от тия анализатори да направи списък на успехите ни в периода 1990 до сега. Какво постигнахме най-вече в обществен план за развитието на държавата, да станем като Америка или като Швейцария. И като основа да се постави приноса на управляващите през годините партии, Костов, Симеон, Станишев, Бойко и мимолетните му имитатори. Казвам по повод призивите да се гласува, щото било демократична правилегия и морална позиция после да критикуваш, макар последното мн. не държи.

31

ПУТИН ЛИ ЧАКАШ..??

преди 2 седмици

ТОЙ СИ ИМА ДРУГИ ГРИЖИ СЕГА, ЧЕ 3 ГОДИНИ НЕ МОЖЕ ДА НАПРЕДНЕ С 5 КМ

30

ОТКЪДЕ ЗНАЕ ТОЗИ..?

преди 2 седмици

ДА НЕ Е УЧАСТНИК В СЦЕНАРИЯ?

29

Sila

преди 2 седмици

Величие взеха политическата калинка на няколко разпаднали се проекта... Виктория Василева .... за мен са поредния проект !

28

Анонимен

преди 2 седмици

Възраждане водят.

27

До 9 и подобни

преди 2 седмици

До Анонимен Човече, нефелен си! Обикновено по-възрастните излизат сутрин, тоест баба ти и дядо ти или *** и баща ти! Те ли са мутрите!? Или ъндерграунда, който се излюпва привечер!?

26

Анонимен

преди 2 седмици

Май ще има изненади.

25

Ала бала

преди 2 седмици

Поредния лъжец с коментари ала бала.Обслужващ персонал на хранилка-това са нашите "социолози".Кого избираме?Въпроса е риторичен.КандидатиПрестъпници от престъпната групо на Бойко,Шини и Агата,а подкрепата на Европейския съюз и САЩ. Тези двете убиха всички мечти във българите.Имахме големи надежди след руснаците,но уви.Та това са нашите кандидати.Избирайте,ако не сте все още разбрали,че изборите са преброяване на глупаците.

24

Да, ще е интересно

преди 2 седмици

Ще има поне още две партии или коалиции!

23

Анонимен

преди 2 седмици

Тиа е купен от пп ,дава сисик процент и обърква народа ,марш на фронта маша

22

Анонимен

преди 2 седмици

Глас за коцето. С номер 00!

21

Анонимен

преди 2 седмици

Руската пета колона не се спря в коментарите.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо не се вижда голяма активност.А и ПИКливите медии също зациклиха с информация от преди три часа. Май наистина ще има интересен финал.

19

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 17 - ППДБ, както вървят на разцепване, дано си поделят флашките, да не се хванат за гушите само.

18

Ze nigmar

преди 2 седмици

Змията изпада само като гледаш...:)))