11

Анонимен

преди 3 седмици

Това е за украинската кауза бе, пуснете жената. Вижте другата "новина".

10

Два милиарда годишно

преди 3 седмици

държавата взима от нашите данъци, за да хрантути здрави млади индийци, но на тях това им е малко и нагло измислят схеми, за да ограбват честни хора. Честният човек е наивен и докато не се опари веднъж, не се сеща да заподозре в измама онзи, който хленчи за помощ. Защото човек подсъзнателно очаква и околните да са като него. Затова е лесно да измамиш онзи, който не е измамник. Не съм жесток човек, но чуя ли за такива измами съжалявам, че в тези случаи не са в сила военновременни закони!

9

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 7 Ти по-добре започни да се чудиш как така в държавичка като нашата е възможно десетилетия наред да вилнеят необезпокоявани подобни телефонни измамници и да измъкват от обикновени, наивни хора парите им, спечелени с труд и полицията да не може да се справи. Отчитат ли се някъде телефонните измамници, пази ли ги някой?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Белене, да *** камъни от сутрин до вечер. За съжаление ще е пуснат след седмица. На това положение е БГ беззаконието.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Не мога да се начудя какви са тези възрастни хора, които разполагат с такива суми в наличност. Аз имам 100 лв в брой, останалото е на карта и не мога просто да ги подхвърля на някого или нещо подобно.

6

ХАСКОВО

преди 3 седмици

ОПАСНИ ХОРА ИМА ТАМ - ДОНДУКОВ 1,2

5

Не с лошо !

преди 3 седмици

Това е преродена украинка, която прави измами с намерени в по- следващият си живот да дари тези пари с натрупаните лихви за войната в Украйна. Простено и е. Ако някой посмее да я осъди, той работи директно за Путин или неговата баба, която е още по- опасна. Бай Дън знае, колко лошо е това семейство, защото ги познава от деца.

4

пияница мистик

преди 3 седмици

Аз само да попитам този дРът фрол на 91 години, защо си ги къта тези пари, явно не са само те, а и други има, ами не ги даде на деца, на внуци да учат в чужбина? Къде смята да ги носи? В ковчега може би или да ги похарчи по елитни VIP компаньнки и турбо-Виагра :)))

3

Станбулска конфекция

преди 3 седмици

Не разбирам как е възможно това да се случи. Те дамите са мили, работливи,грижовни, внимателни и честни, заради което страдат. Винаги са жертви. Сигурно този палавник е профукал кинтите,но така е изпипал детайлите,та да набеди женицата.

2

разстреляйте е

преди 3 седмици

и повече няма да чуете за "ало" измами, 100% гарантирано работи.

1

Доктор Менгеле

преди 3 седмици

Поне завъртяла ли му е една минюга?