9

Анонимен

преди 3 седмици

Прекупвачите са супер алчни. В Гърция всичко на сергиите е по 1 евро, а дори има и 50 цента за кило.

8

Хах

преди 3 седмици

А на дребно в магазина как са? Там нищо не намалява, дори и с измислените промоции! Защо продължава да се лъже този народ? Ама не са виновни лъжците, а тези дето само псуват, седят и послушно си мълчат!

7

Анонимен

преди 3 седмици

пияница мистик, мина ли рожденият ден :)))

6

баба мара

преди 3 седмици

на едро може би но на дребно в магазина са на висота защо внасяме от гърцияразвалени праскови и каисии от турция домати и чушки

5

Защо се оплаквате?

преди 3 седмици

Нали сте в клуба на богатите! Ходите да почивате в приказни дестинации, а сега някакви доматени цени смущават! Всеки в България имал поне две жилища и ги давал за килограми евро под наем! Складажиите взимали по 5-6к месечно и всички пазаруват на едро! От 30г. избирате едно и също от страх и очаквате някаква промяна! Един професор каза за едни 80%-ви, ама изглежда са повече даже от 100%, което изглежда от себе си като оксиморон!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам кое е по-евтино! Онзи ден влезох в една известна търговска верига, в която не бях влизал от пандемията. Ами дори нехранителни стоки за обща употреба бяха с минимум 50% отгоре, а някои двойно! Кое се вдигна толкова? Бензина, тока, международното положение...

3

Фед Красивия

преди 3 седмици

Под 3,50 домати няма.Къде е тая евтиния,която пишете?!!!

2

Всичко поскъпва

преди 3 седмици

ВСИЧКО ПОСКЪПВА! ВСИЧКО! Спрете с тази стъгмистика, само и само да ни натресете еврото, след което спекулата с цените ще ни убие.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм пенсионер . Купувам на дребно беба с туни.