19

Анонимен

преди 2 седмици

В днешни дни богатите най-много престъпват закона разчитайки на власт и влияние. Те смятат, че с парите си могат да се измъкнат от всичко, плащайки на адвокатите си сериозни цифри. В миналото заможните са имали достойнство и чест, които сега липсват. Хубаво е, че дори и много късно правосъдието си върши работата за разлика от тук.

18

Случаен минувач

преди 2 седмици

На 90 години е успех, че изобщо си жив... Какво сексуално насилие, какви глупости? И защо мадамите винаги нападат и обвиняват милиардери за сексуално насилие? Погледнал я бил похотливо преди 40 години - тя сега се сетила. Както се казва - миналата година баба пръднала, тази година замирисало.

17

Бре!

преди 2 седмици

Този до миналата година ли е изнасилвал ?!?!?

16

Анонимен

преди 2 седмици

До Bormann - Кви моми бе, те вече имат омъжени внучки!

15

На някоя бабка

преди 2 седмици

й се е сторило, че онзи, с когото са се гушкали преди 40-45 години като че ли е приличал на въпросния милиардер. Ама дали беше насила или по взаимно съгласие, тя не е много сигурна. Обаче нали има някаква вероятност да не е била много съгласна да правят такова нещо точно там и точно тогава, но той много е настоявал. Затова, дай да депозираме един иск, пък да става каквото ще! Няма само принцове да бъдат съдени за изнасилване, Франк Стронах е къде-къде по-богат от Андрю!

14

Bormann

преди 2 седмици

На дедото фуя му не функционира в последните 30 години ама го обвиняват в сексуално посегателство...... кои са тия платени моми и кой им е платил е най важното? Дедето да си оправя сметките, че зионистите утре ще го изкарат най върлия сексуален маняк на 21 век :))

13

Луи Кенз

преди 2 седмици

Очаквам скоро и някой от двойката в Елисейския дворец да изпищи, ч е изнасилван в далечното минало в гимназията. Примерно от учителката си.

12

Баба Мара

преди 2 седмици

Телефон?

11

още нещо

преди 2 седмици

през 80 години насилие -значи почти преди половин век.Няма ли давност или щом ще съдят милиардер да го цицат няма давност.

10

Бирата

преди 2 седмици

С изключение на последното другите по времето на Студената война,но едва сега разбрали че са били изнасилени поради амнезия или от страх да не ги повтори?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Не е плащал на диктатора явно

8

Анонимен

преди 2 седмици

И как ще докажете това? Интересно защо все милиардери са насилниците. Тези мадами не са ли спали и с по-бедни люде?

7

Ха-ха

преди 2 седмици

Тия почват да стават смешни! Ами направо да бяха изчакали да стане на 100...Ама в държава с премиер об*ратен всичко е възможно!

6

Насилил се

преди 2 седмици

Ама не става. За това са го гепили куките.

5

дърт пръч

преди 2 седмици

не наиграл се

4

:-)

преди 2 седмици

,, Полицията твърди, че сексуалните посегателства са извършени от 80-те години на миналия век до неотдавна, през 2023 г." Западното законодателство е смешка! После nлюйтe по българския съд , който с право реже подобни искове.

3

не се учудвам

преди 2 седмици

В Канада отдавна са на черешата!И усилено се бори за титлата "Най-откачената държава в света"!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Един дядо като тоя го съдели за изнасилване, адвокатката за да покаже невинността на своя клиент му събула гащите и показала на съдията атрибута на клиента си и рекла госпожа съдия с това нещо може ли да, стане нещо хаха, дядото претеснен рекъл адвокатке ще го пребирам да не загубим делото

1

Анонимен

преди 2 седмици

Сега по новите митуу правила ще се изкара и компанията виновна, тия дето са си купували части от нея са директни изнасилвачи и помагачи и е редно също да си понесат последствията.