9

Един

преди 2 седмици

Всяко лято съм в Гърция за няколко седмици и винаги ми е правило впечатление, че там минералната вода е по-евтина от България!!! Уж сме държавата с най-много минерални извори, а в Гърция и в заведенията и в магазините водата е по-евтина ! В хипермаркетите 1,5 л . бутилка може да се намери за 0.26 евро, сега с увеличението ще стане 0.30 евро. Много скъпо ли ви е?

8

Анонимен

преди 2 седмици

Минералната вода трабва да е безплатна за хората. А не накои да правят милиарди от продажбата й. Като кока кола, нестле и други монополисти и богаташи.. Трабва да има закон, водата да е безплатна за човеците и животните. Продават ни природата, която и без това ни принадлежи. Безсрамници. Политици престъпници и обирджии. Аз за престъпници не гласувам.

7

Ivan

преди 2 седмици

Всички концесии за вода в България се държат от МУТРИ.Как е възможно тази "държава" да не контролира цените на стоки от първа необходимост,каквато е водата и да позволи на същите тези МУТРИ да ни рекетират по този безобразен начин да плащаме нещо,което е в изобилие в България,каквато е водата?!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

6

@ Димитър

преди 2 седмици

В грешка си, нашата не спорат да я увеличават, просто не пишат по медиите. Минералната вече 1,5 л. е 1.60 - 1.80 лв. Немогат да ни настигнат, сега са я вдиннали, след наколко години пак, не като тук всяка седмица.Не случайно това е новина, събитие.... там не става така, картелни договорки.... Държатата им се е взела в ръце, виж какво направиха с плажовете, колко място освободиха от заведенията. Тук кога ще стане това, на бетономорието - никога.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Да л.очат вода от чешмата като у РъБъ :)))

4

Ристе

преди 2 седмици

И пак ще е по-евтина от нашата, гаранция!

3

Apokalipsis

преди 2 седмици

До ДимитърЩе им трябват 10 години за да достигнат нашите цени, ако продължават така да ги вдигат :)

2

Юстас

преди 2 седмици

Гърци при Това положение вече преминават към пиенето на небутилираната вода и рецина.

1

Димитър

преди 2 седмици

Скоро може и да достигнат цената на бутилираната вода в България.