112

Ибн ебн Ал камил

преди 3 седмици

На нашия му дай да се снима какво ял и пил 5 пъти в годината.....какъв телефон има ....и как изкарал на къра в Гърция и Турция 1 седмица ,с автобус,пречупен на 4 от път и похарчил за глупости по аутобана 200 лева....ХАХАХАХА... А ,ЧЕ ЖИВЕЕ С МИШКИ И ***,ЧЕ НЕ ПЛАЩА 30 ЛЕВА ПОДДРЪЖКА И ХОДИ ПЕШ ....НЕ ГО ВЪЛНУВА......ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ 20ЕВА ДА СИРЕ БЕНЗИН,ЧЕ ТЕЛЕФОНА ПРЕЗ МЕСЕЦ МУ Е СПРЯН НЕ ГО ИБЕЕЕЕ.........ЯЛ ЦАЦА И БИРА ?????????????? ТО МОЖЕ И В КЪЩИ ДА ЯДЕШ ТОВА....ХАХАХАХА.....

111

Ицо

преди 3 седмици

Страхотна скъпотия!

110

Анонимен

преди 3 седмици

в португалия днес, Оирош Лисабон 10 лв 5,5 евра

109

Патил новак

преди 3 седмици

От много години не бях си ходил в Бг.През целия път от Ш-ен до Варна приятелят ми разправяше за тия прословути бира със цаца.Поръчахме ги в едно капанче на Златните.Бирата ставаше, сигурно защото бях много жаден но цацата беше кръгла нула!Имах чувството,че ядях солети-кръц кръц!Сухи,без никакъв вкус и мирис на риба!Ядох само 3 парчета и си поръчах нормална храна!Не проумях защо хората масово си поръчваха именно цаца! Стаден инстинкт или по инерция и навик?

108

bbb

преди 3 седмици

Платени уруспии

107

а

преди 3 седмици

реалната цена е 2 евро. в по-народните естаблишменти и 1.50.

106

Ólafur

преди 3 седмици

До като има ***,които да дават.Ще стане и 150.Но робът българин пак ще дава.Толкова робства.Мормално е и ген и мислене и психика да са такива.

105

Ббб

преди 3 седмици

От Жанет-а ще ти излезе 5лв за 2л бира и 100гр цаца. Ако искаш..

104

Я па я..!

преди 3 седмици

Гласувайте за *** , заключват граници и само на нашето море.Напред към миналото.

103

Главата устата ужас

преди 3 седмици

Всеки уважаващ себе си Българин ще отиде да летува като бял човек в Гърция или някъде другаде.Само пишман мутрите,чалгаджийките и селяните още ходят на мУретУ да си правят селфи пред някоя лъскава кола хахахаха.Яжте си я *** цаца и мазните гранясали мезета ,Българина се събуди отиде и видя как почиват хората ,не става вече да го цакат ахмаците

102

абсолютно си прав

преди 3 седмици

До Анонимен 76 Тая цаца на снимката е пържена със старо олио!Личи си от километри!Прясно пържената цаца стои по съвсем друг начин!

101

Британски учЕн

преди 3 седмици

Беге мaзния тъrбуx винаги си е падал по нещо пpocтo, евтино и миpизливо като пражена цаца, кифтаци, шкембенце, чесънчец, лучец, лебец и др. бyклy-ци. Такива отпадъчни продукти като беrе колбасите, шкембета и пр. животински вторични продукти в цивилизования свят директно се изхвърлят на сметището, дори дo6итъка не хранят с тях.

100

Анонимен

преди 3 седмици

Лесно е да си чешем езиците пред компютъра, но който има деца е тежък сезон и морето си е цяло приключение. Хубаво ще изкараш на салата и вода, но децата искат от всичко и е трудно да им обясниш какви ще са последствията, после два дена ревете заедно в тоалетната....

99

Кирчо тъпото ще иде

преди 3 седмици

Ще иде ли да плати 20 лева за 3 цаци? И да усети резултатите от некадърното му управление.

98

Ейййй че тя без пари

преди 3 седмици

Българи днес са поредните безмислени избори който иска да гласува който не иска не избора си е ваше право. Нека бъдем пред всичко хора добри хора помагаме,да работим за по добър живот и да си пазим децата те са най важното нещо което имаме!

97

Анонимен

преди 3 седмици

Важното е да няма българи по морето ни, да си ходят, където искат

96

Ром'с

преди 3 седмици

Глупости пишете и тоз даже...аз съм на морето ...Бяла и Обзор мрак ,повечето заведения не са и открити ,народ няма.Равда и Несебър има Малко , започва сезона с 5 % народ ,минвлата година имаше повечко ...храната скьпа и неекачествена

95

бърже на Слънчака

преди 3 седмици

Той докара невиждана инфлация и досъсипа Българската икономика. Всички евроатлантичета бърже на Слънчака да преживят цацата за 15 лева и да се радват на Кокорчо. Честит ви Кокорчо евроатлантичета.

94

Цацкат пак

преди 3 седмици

Пак ще ни цакат с топла бира . И три цацки порцията .

93

Каспичан-цаца

преди 3 седмици

Понеже колата ми е счупена . Може ли кетъринг до в къщи ?