23

Банкеръ

преди 4 месеца

Кърлежите си ги има във всяка гора и трева.Това,че кучетата разнасят кърлежите е ала бала.Закачен кърлеж на животно стои там докато стане,като боб и си пада после може седем години да чака следващо животно.Пръскането е по евтино от всякакви тестове а за хората на никой не му пука.Парите са важни.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Кърлежи има и много далеч от т.нар. тревни площи. Разнасят ги кучкарите и кучетата. Да не говорим че всеки тротоар в СФ е &сран отгоре до долу от същите животни.

21

Eдин

преди 4 месеца

Общината в София не контолира пръскането срещу кърлежи и това е голям проблем. Да направят така че за всеки ухапан от кърлеж - минус сто лева от кметската заплата.

20

Пешо

преди 4 месеца

Това не е нормално държавна лаборатория да не изследва кърлежи. За какво плащаме тогава здравни осигуровки? Няма ли кой да сигналзира където трябва?

19

Анонимен

преди 4 месеца

От какво са болни кърлежите, защо да ги изследваме и защо ще ни дават по 18лв.?

18

Калинки и кърлежи

преди 4 месеца

Дори и тези, които работят в държавната администрация.

17

Медикеър

преди 4 месеца

Че те всички лаборатории в България са си частни открай време.Може би в Александровска и Военна са все още безплатни и държавни.Където и да отидеш за операция,ти дават рецепта със визитна картичка на определен магазин да си закупиш консумативи и импланти.пирони,планки,винтове,телове и прочие.Разбира се магазинът винаги е собственот на Шефът на даденото здравно заведение.

16

кърлежи

преди 4 месеца

А плюещите кобри кога ще ги пускате ? Че ги чекаме със страшна сила.

15

Кучефоб

преди 4 месеца

Огромното количество кучета е причината за огромното количество кърлежи!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Маааамкъъъ виии

13

43657

преди 4 месеца

Тогава, спираме да плащаме, аз кадето и да отида ме гледат като банкомат

12

Извинете ме

преди 4 месеца

но Аз за Кво Плащам на НЗОК - по Груби Сметки вече 5-цифрена сума съм им внесъл, дето ми удържат от Заплатата?! а накрая - пак да си Плащам на Частни Лаборатории?!

11

Честито еврожендари

преди 4 месеца

Киро, Асен и Денков изпълняват заповедите на Галя за унищожение на коренното население в България!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Колко е бюджетът на здравната каса???Колко милиарда???

9

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е, че миналата седмица се сетиха да пръскат в Южния Парк, след като буквално кърлежи те изяждат и в очите ти влизат всякакви гадости ако караш колело, сега и 18 лева, еми предлагам да спрем вноските и всички на частно тогава ако се наложи, ако не пара нема за търговците на смърт да се оправят.

8

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

Това не е по каса, онова не е по каса... Вноските не намаляват, но включените манипулации и заболявания намаляват ДРАСТИЧНО! Точат пари от хората и ги оставят да *** по стълби или дори не отиват на адрес. Утре мислете с главите си за кого ще гласувате!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Само където това не е решение на сглобката а на служебния кабинет на ГЕРБ-ДПС Радев. Ама копейките от къде ще знаят това. Те само гледат какво им се съобщава от кремъл и вярват безрезервно на това...

6

Честито еврожендари

преди 4 месеца

Гласувайте пак за сглобката! Скоро и такса въздух ще сложат за децата ви!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Моля, не ходете на плаж във Варненския залив. Не само водата е жълтеникава и има запенване и на повърхността и има едва видима, но мазна емулсия. Появили са се във водата по пясъка някакви морски *** които лазят и не плуват. А знаем, че *** живеят в отпадни и замърсени води. Това е резултат от замърсяването от спуканата тръба в езерото и изливането на отпадни води нощно време не само от Шокъровия канал. Варна - морската столица ли, не клоака.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Това е политиката на прокремълските агенти. Пеевски Борисов Радев. Мачкане на народа. Иначе няма проблем да се плаща по един милион лева на ден на Боташ за НИЩО. Повтарям, по ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА НА ДЕН ПЛАЩАМЕ НА БОТАШ ЗА НИЩО. ЗАРАДИ ДОГОВОРА НА КРЕМЪЛСКИЯ РАДЕВ.