180

Анонимен

преди 2 седмици

Ха, интересно! У нас без военни действия са разрушени цели села. Обезлюдени от демократичните промени. Ако се сумират като площ може да са около 10-12% от територията на Бг. Ама е държавна тайна!

179

Анонимен

преди 2 седмици

Глупости.

178

Анонимен

преди 2 седмици

путиновата ясна щесвърши като кадафи русия ще ги плати като репараций да му мислят блатните от тях ще ги одерат

177

Анонимен

преди 2 седмици

Много трогателно

176

Загуби

преди 2 седмици

Урайна -1бр.ЕС -1бр.НАТО -1бр.

175

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахаха, цирк. Защо показвате само едната страна докато блокират другата. Истината не е това което ви поднася запада,

174

Анонимен

преди 2 седмици

Без сателитни данни може да се обобщи: Украйна е надупчена като швейцарско сирене.

173

Анонимен

преди 2 седмици

Хахха кАпейки верно ли вярвате още, че колхозниците можели да приключат урките хахахха. Па те ако можеха до сега да бяха поставили всички при свършен факт и всичко да беше приключило отдавна и с много по-малко жертви. Или искате да кажете, че на колхозниците не им дреме и за собствените им жертви ли? Което също е вярно, иначе какво търсят в чужда държава войските им над 2 год в пълномащабна война?

172

Анонимен

преди 2 седмици

Е те направиха репортаж и за Мариупол ве кАпейки ама явно пак не ви изнася. В Мариупол се строи по корупционни схеми до сега водени от Шогунеца и не случайно имаше чистка защото са си помислили,че могат да прибират без да се отчитат на жужака. Строи се и се продава обаче на пазарни цени на мястото на разрушените сгради. Който има пари да си купи наново жилището по пазарни цени бутнато от колхозниците живее там, който не, на колхозниците не им дреме, важното е далаверата да върви!

171

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна вече е само територия, на която НАТО и държавите от ЕС водят необявена война с Русия. Доскоро ЕС и САЩ само доставяха оръжие и боеприпаси на ВСУ, а украинските войници се биеха с руската армия, но човешкия ресурс на Украйна силно намаля и във ВСУ се включиха контингенти от т.н. съветници,които се бият на страната на Зеленски. На баба внучето Макрон няколкократно настоява за официално участие на войски от държави на ЕС срещу Русия. Трета световна война?!! Не смятам, че Русия ще бъде сама

170

Анонимен

преди 2 седмици

И всичко това , благодарение на Зеленски- евала

169

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 160Виж сега Мариоупол и млъкни.

168

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха! Ню Йорк Таймс защо не направят репортаж от днешен Мариупол? А? За щетите в Газа нещо? Профсъюзния дом в Одеса руснаците ли го унищожиха?

167

Ей не се спряхте бе

преди 2 седмици

Ми утре ще дойде Ердоган и ще каже че турците са 96 процента от населението на България - кой ви лъга бе, те дори не говорят един език бре и пишат на различна азбука - имат си проблематично минало, както ние със сърбите например - само дето сме спрели да го решаваме с военни операции а дедика Путин прещрака след ковида и реши да остава в историята

166

Анонимен

преди 2 седмици

Една показва разрушена сграда в Одеса. Това беше музей, еди какво си....разнежила се от спомени. Да, но когато е била разрушена, е била склад за боеприпаси. Така, както е разрушена, си личи че е имало голям взрив, който не е предизвикан от една ракета. Все един ден нещата ще бъдат назовани с истинските им имена. Такава значима обществена сграда и нито една жертва? Няма жертви, защото вече е била склад и странични посетители са били нежелани. Стига драми.

165

Анонимен

преди 2 седмици

Не е проблем. После байдъновците ще я построят наново. Нали така направиха с Ирак, Либия, Афганистан...пффф, майтап ве, къде и на кого са помогнали байдъновците? След тях е само разруха и хаос.

164

Анонимен

преди 2 седмици

Пуитин не жали украйна. Жали руснаците. А те са 96% от населението на украйна. Защо мислиш, че никой не иска да воюва срещу руската армия ами всички гледатъ да станат ухилянти и бягат презглава с цената на животите си? *** погледай малко видеота на насилствена мобилизация. Всички, включитерлно и тези от военкомата говорят на чист руски.

163

Анонимен

преди 2 седмици

Истината е че всяка ядрена сила може да приключи подобен конфликт за около седмица най-много. Руснаците също така можеха да обстрелват безогледно всеки град и тогава нямаше убитите в Газа за 6 месеца да са няколко пъти повече от загиналите в Украйна за повече от 2 години конфликт. Поразяват се целенасочено само военни цели на противника и това е много логично. Една крилата/балистична ракета струва милиони и никой в Русия няма да я похаби за панелката на баба Нема с гащите на простора.

162

Щирлиц

преди 2 седмици

До Българин......Първо да прочисти руските земи от нацизма,пък после може и да отиде в ада.

161

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки украинец може да изрази благодарност към Зеленски за битието си!