21

До 16

преди 2 седмици

Дай да видя правилно ли те разбирам , Хамас се хвалиха навсякъде за 7 Окт ,празнуваха по улиците на Газа , договориха размяна на затворници за заложници - и според теб това е режисирано кино ?! Нека позная още някои твои вярвания : американците не са кацали на луната ; евреите или илюминатите управляват света ;Русия се защитава с войната в Украйна ; следите от самолетите са от пръскане върху човечеството за да го контролират

20

Анонимен

преди 2 седмици

Евреите са божи народ, децата на демокрацията, вождовете на народите, грехота е да ги избиват.

19

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

И изби ..... хиляди невинни..Имат синцел, като един нисичък мъж с мустак

18

Анонимен

преди 2 седмици

Как точно затваряш някого в клетка, а едновременно живееш в същата клетка? Я обясни? И най-вече, обясни след като в Газа няма кьорав евреин от 2005 (дотогава Газа беше израелска и я подариха на арабите уж да си правят държава), а християните там от 200.000 през 2005 в момента останаха 800 човека (всички избягаха в Израел, не другаде), какви клетки те гонят? Джихадистки клетки ли? Ама то целия зоопарк Газа е станал една голяма джихадистка клетка. Кой ги караше да горят живи бебета в чужда държава

17

Анонимен

преди 2 седмици

Да бе, да. Ислямисти не отвлякоха български моряци, не държаха мед сестрите ни в либийски затвори, не взривиха автобуса в Бургас. Нямаше и атентат в москва, никакви убити, това също е руски сценарий за да поддържат войната в Украйна. Няма и милиони араби джихадисти влезли в Европа. Нямаме и народна песен за чер араб и три синджира роби. Вие социалистите и левите съвсем сте откъснати от реалността. Освен ако не си джихадистче. Тогава разбирам защо отричаш.

16

Анонимен

преди 2 седмици

"Малко ви бяха кадрите на влачени за косите момичета и товарени на мотори , багажници и какво ли не ??" - Голяма част от кадрите показани от Израел са просто най-обикновено режисирано кино, за да оправдаят нахлуването си. То и оправданието, че не са знаели кой какво строи в Газа и кога вкарват оръжие, също само човек без мoзък бо се хванал на това. Все едно да си затворил в клетка някой в дома му, да живееш в неговия дом и да се шириш и да не виждаш той какво вкарва в клетката си. Хайде бе!

15

Анонимен

преди 2 седмици

"Семити избиват семити. Славяни се сражават със славяни. Объркан свят." - Даже е още по-зле от описаното от теб. Израелците в голяма част са хазари, т.е. европеиди, смятани за семити, които избиват други семити. И в същото време Израел подкрепя войната в Украйна, даже дава оръжия и на двете страни!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Доообре! Остава сега и да съживи 400 деца убити пак от тях! Поне!

13

Браво

преди 2 седмици

Напред, Израел! Трепане му е мaйkaтa. Ония бърдуци не разбират от политика, а от тояга.

12

Андрей Козлов

преди 2 седмици

Освободиха ме нашите. :):):)

11

Анонимен

преди 2 седмици

До 11, Това е мъртвешкия танц на англосаксите, където са отишли само смърт и разрушения. Използват късата памет на хората - тъкмо ги изритат от Азия, те се наместят в Латинска Америка и Африка, тъкмо ги изритат от там, идват да палят Източна Европа. Тези негодници не могат да съществуват без да сеят смърт и разрушения някъде.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Семити избиват семити. Славяни се сражават със славяни. Объркан свят.

9

Анонимен

преди 2 седмици

И защо сте написали отвлечени в кавички ?!?!? Мислите ,че те са тръгнали доброволно с Хамаз ? Малко ви бяха кадрите на влачени за косите момичета и товарени на мотори , багажници и какво ли не ?? Ако пък ги слагате в знак на цитат - ги слагайте на целият израз не само на думата отвлечени , май не сте от набора с по-добри нценки на НВО-то по БЕЛ

8

Българинъ

преди 2 седмици

Браво на Израел! Напук на подкупените с катарски долари ООН, УНВРА, ЧК, МЗС,Израел продължава справедливата си борба с терора до тоталното военно иполитическо унищожение на Хамас и до освобождаването на заложниците! Акцията доказва ефективните действия на армията в Газа, особено в "училища", "университети", "джамии" и "хуманитарни центрове" откъдето е интела. А "цивилните" ще продължават музикалните столчета на евакуиране, докато сами не предадат терористите и отвлечените. Гордо до Израел!

7

До 1,5

преди 2 седмици

Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска

6

Анонимен

преди 2 седмици

Политиката зъб за чене, око за две не е за 21 век.

5

до 3 комент

преди 2 седмици

Близките ми ги изби докторската мафия в България.Племеника ми го прегази камион на околомръсното във Видин,където направиха мост ама не и път.Живея в Масачузетс,където близки приятели имат заложници взети от въпросните мили хора и вярвате или не,те просто желаят всичко да приключи мирно и тихо,бързо и без кръвопролитие.Вие изобщо не знаете какво коментирате!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Браво !!! Смърт за арабската зган

3

До 1

преди 2 седмици

Дано със всичките ти близки някой да го направи

2

ффф

преди 2 седмици

Колко пъти да го казвам,за да проумеете-трепане на ислямските терористи.Друг начин няма.ИСЛЯМЪТ Е УНИЩОЖИЛ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ДОБРОДЕТЕЛИ НА ЖИВОТНИТЕ В ГАЗА.ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.Избиха деца,жени и старци,и се радваха-пееха,танцуваха около телата на убитите от тях деца,черпеха се.Сега ще реват много,арабите.