302

Анонимен

преди 2 седмици

Пак"Дойче Веле". Хаха! Какво стана с европейското законодателство против фалшивите новини?

301

Анонимен

преди 2 седмици

В украйна боят и отвличанията на мъже по улиците за да ги пратят на фронта е законно, но в Русия не е. Така гласят европейските директиви. Вече нищо не може да спаси Украйна, руснаците ще я разорат цялата.

300

тоти

преди 2 седмици

Ами кога в Русия ще разберат,че са пушечно месо и на Путин му дреме за живота на децата ви,но той се прави на велик ,,мъж''и се бори с малкия Зеленски,щото му скрои капа и тъка разби икономически държавата,че скоро ще се види народа в ЧУДО !!!

299

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленския нещо по-различно ли прави? Или неговото е по-демократично. А и вие реално ли им светите на рашките, че видяхте с дуло да ги пращат

298

Към Бандер Офците

преди 2 седмици

Какво става със Големият Контра Наступ на нацистите. Стигнаха ли до Москва ? Миналата година Зеленски обеща че това лято (става въпрос за 2023г) щял да се къпе на плажа в Крим...Чакаме снимки

297

До авторката

преди 2 седмици

"Под дулото на автомат"...Кой го казва ? Точно тези които прибиват насила мъже по улиците на Киев Харков и Лвов и ги пращат на Източния фронт. Пълно е със видео кадри в Телеграма. Нещо пак се активизираха Козяк нагаждачите(писачите) в България. Бяха притихнали ниско в тревата. Сега явно получиха свежи грантове от Козяк (вероятно едни от последните) и от сутринта се надпреварват да измислислят небивалици против Русия.

296

гост 01

преди 2 седмици

Това се прави и от двете страни. Пращат те насила да мреш. Избор нямаш. Ако случайно има някой, да не си дава сметка колко страшно нещо е войната.

295

Каква

преди 2 седмици

пълномащабна война, бе 307. Тя рускатата армия си е още в РФ. Иначе дали е вярно написаното в статията не знам (както и вие), ама и аз да съм няма да искам да участвам във война като тази. Каквито и умения да имаш, просто те бомбят и едните и другите. Пък ти си стискай я калашника, я друго и се моли поне нещо за погребване да остане.

294

Анонимен

преди 2 седмици

Е скоро, скоро това го слушаме вече трета година и все е скоро и колхозниците дават жертви невиждани от ВСВ във пълномащабна война която сами си отвориха

293

ха-ха-ха

преди 2 седмици

Со.ро.соидната пропаганда залива медиите с подобни брътвежи , но укрофашагите *** като мухи и скоро фашистката коч.ина Оссрайна ще бъде изравнена.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия свободен свят.

292

Приятел

преди 2 седмици

Поредната *** кофа с воняща по.м.ия ,която се излива по няколко пъти на ден в този форум.СЛАВА НА РУСИЯ-НАШ ЕДИНСТВЕН ПРИЯТЕЛ И БРАТ В ТОЗИ ПРОДАЖЕН ДЖЕНДЪРСКИ СВЯТ!СЛАВА!СЛАВА!СЛАВА!

291

Анонимен

преди 2 седмици

Е как няма да е насила? Кой ше иска да мре за на путинарко болните амбиции и да му пази милиардите долари и евраци дадени му от Запада и построените дворци и палати?

290

Анонимен

преди 2 седмици

До 301. Заминавай за фронта бе, шебек хохолски!

289

Нема Пропаганда тука

преди 2 седмици

Украйна удари Су57. Мед ми капе

288

82-ОМБР

преди 2 седмици

Ти си елементарния. Русия души пинко! Хубавичко го ***;)))

287

Анонимен

преди 2 седмици

Пропагандата в тази статия е на много елементарно ниво. Разбирам хората да нямаха интернет и да четяха само вестници, но това е просто абсурдно.

286

Анонимен

преди 2 седмици

До 295. Гледай да не заиграе ядрото скоро.

285

Една Копейка

преди 2 седмици

Сам си пише и се лайква

284

Копейките реват

преди 2 седмици

Срещу фактите

283

Дзивко

преди 2 седмици

Сайта пак заработва кинти, телеграм каналите твърдят, че Русия е набрала към 100к. доброволци и затова Путин не е обявил частична мобилизация, поради пи малкото хора на фронта руснаците се движат бавно, но пък с малко жертви, виж в Украйна гонят хората по улиците и направо на фронта