46

Анонимен

преди 2 седмици

следц ражение в руски полк лейтенат пита полковник Колко загинаха 15 а защо тогава от целата ми рота има само 9 души другите 231 умряха ...

45

Бай Дрън

преди 3 седмици

Вижте, радвайте се на моментните новини. Така само подтиквате руснаците да си развият още оръжията. Това ще е във ваша вреда, не полза. Защото с 5 дрона нищо не можете да постигнете, освен да мобилизрате врага.

44

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Руснаците сигурно не са и разбрали колко цели са поразени.

43

До 41

преди 3 седмици

Я кажи на каква дрога си, че да я избягваме. ;););)

42

Хунка

преди 3 седмици

До Анонимен------разкажи ни още, забавно е.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Относно мощта на американския флот-вчера хусите с два удара разбили огромен авионосец в Червено море. Праснали му някакви снаряди по средата и край-от бараката вече и дрон не може да излети. Толкоз за американската авиационна мощ. Там наглосаксите претърпяват фатални поражения. ми факт, кво искате още?

40

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна беше мястото с най - развит авиационен отрасъл в целия източен блок. 30 години демокрация и в момента с огромни усилия украинчетата, с помощта на целия западен цивилизован и технологичен свят, произвеждат авиация на ниво авиокръжок. Толкова за украинската демокрация.

39

Анонимен

преди 3 седмици

До 82-ОМБР Абе то и Зеленото каза: "Сдавате Бахмут, нихто не буде. Будемо боротеся, скiльки можемо". Пък накрая го сдадоха Бахмут.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Поредната западна "помощ" в дествие. ВСУ ще пострелят малко и после Зеленото пак ще тръгне на турне да проси оръжие. Този сериал сме го гледали вече. Само не разбирам що тези дронове не се използват на фронта, а ги хабят за показни акции на руска територия.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна " голям го вади напоследък,ама де да видим! Един як " руски дрон" на края,ще и е Предостатъчен мисля!-:)

36

Приемането е важно.

преди 3 седмици

Русия си играе с Украйна като котка с мишка. Гледа й сеира и като й омръзне, я хапва. И така до последния украинец.

35

82-ОМБР

преди 3 седмици

Да припомня великите думи на Валери Залужни:" На вся украйна кажему,дякому!Време за хопцию армию свиту! От вас байтся пративник! На вас чакае кожен украйнец! И за вас молится увек е снаж народ. Украйня не сдадет ся за вдики вам,и за вдики вам я зновом и зновом прекланям се!

34

Анонимен

преди 3 седмици

Като дете учавствах в кръжок по авиомоделизъм-по-готини разработки имахме. Това ще го сглобя за половин час при необходимите елементи. Нали тогава всички се стремяхме да сме авиоинженери, а не чалга пеци.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Северна Осетия е точно толкова руска, колкото и Крим, Запорожие, Донецк и Луганск. Все са незаконно анексирани и не признати за руски от цивилизования свят.

32

АнонимеН

преди 3 седмици

НИЩО ЗНАЧИМО НЕ СЕ ОЧАКВА ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! А ОБЯВИ ЛИ СЕ КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОР В ФАЩ АВТОМАТИЧНО СЕ ОБЯВЯВА НА 100% И КОЙ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЪРОПАШКА ТЕРОРАШКА И УКРАЙНА!

31

Степан Бандера

преди 3 седмици

Братята украинци са извършили първата атака по военно летище в Северна Осетия - на 900 км по права линия от линията на съприкосновение. Спецоперацията е на ГРУ и лично на Кирило Буданов. От летище Моздок излитат МиГ-31 и Ту с балистичните ракети, които обстрелват Украйна. За нанесените поражения ще има уточнение по-късно. Слава Украйна.

30

Анонимен

преди 3 седмици

чшшшш алоу пощръклелия путлepас, оближи снимката на жужето да се успокоиш, че ше баялдисаш ве!

29

Анонимен

преди 3 седмици

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Като гледам какви Zлобни русофобски иZчадия пишат тук, нищо чудно, че всички държави ни мразят. Е такива злобари като вас са правили мизерии в Гърция и Сърбия навремето. Такива като ги черпиш 2 ракии и са станали палачи моментално.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!