11

До Анти-семита 8

преди 4 месеца

Анти-семитът 8, показал дяволската си извратена безбожна безчовечна садистична престъпна незаконна неморална същност на всички антисемити като нацисти, комунисти, ислямисти и др. корумпирани, измамни извратени незаконни дяволски злодеи престъпници срещу човечеството, които идват само да ограбят, заколят и погубят с измами и терор като Палестинските джихадистки сега, но горко им вечно ще горят в ада проклети всички злодеи, от които антисемитите са най-зли напълно обсебени от дявола врагове на Бог

10

Протерорист=терорист

преди 4 месеца

Администрацията на Байдън докога ще лицемерства играе измамен про-терористичен антисемитски безумен театър, след като Израел отдавна води война над 7 фронта и повечето организирани от престъпният джихадистки режим на Иран, Ливан, Турция, Йемен, ПА Хамас, Ирак, Джихад, ИДИЛ Хизбола ООН ЕС UNRWA ICJ ICC и др. протерористи незаконно легализиращи, финансиращи, инфилтриращи въоръжаващи ислямските джихадисти окупатори лъжливо нар.Палестинци с милиони подкупи, тирове с провизии, нелегална окупация

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Черно на бяло.Няколко пъти се даде шанс на педофилите палестинци да приемат примирие. Факт! Последният път бе според оценката за примирие на САЩ. Факт! Вместо примирието да бъде прието от Хамас,същите само загатнаха,че ще го приемат,а после оставиха света в недоумение и отвращение от бавенето на време. Какво доказва това? Доказва,че палестинците са първопротивниците за създаване на държава Палестина .Защото Държава означава международен контрол , но мафията не обича да бъде контролирана.

8

Анти-семит

преди 4 месеца

Масовото изтребление на евреите е не само наложително, но и неизбежно. И последният евреин трябва да бъде застрелян, заклан, набучен на кол, скопен, опърлен, опечен във фурна и изгорен в пещ!

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Много теории са излишни. Факт е,че Израел е атакуван с десетки,а понякога стотици ракети ЕЖЕДНЕВНО от Ливан..Няма как да се избегне войната,дори ако се намеси Иран.Тази война срещу Исляма се отлага отдавна.Край с отлагането. Мохамеданите са неспособни да водят мъжка битка и ще бъдат сразени. Този път ще бъде използувано и ядрено оръжие. Безсрамието на мохамеданите,които превзеха света ще бъде наказано по достоен за гаврата им със света начин.Напред,Израел! Напред,брат Нетаняху! Напред,САЩ!

6

паф

преди 4 месеца

САЩ са най-голямото зло за човечеството! - нека да им благодарим за всички войни на планетата! и да добавя....малко ви са свалените небостъргачи, братушките са ви подготвили много добър капан!

5

Прокурора на Пелишат

преди 4 месеца

До Анонимен 1-Първо научи правописа после пиши по глобални теми! Почни с правописа...

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ескалаторите се притесняват от ескалация

3

Анонимен

преди 4 месеца

Най жалък е планктона от европейската администрация, голям го вади, ама..

2

Анонимен

преди 4 месеца

Сащ тоест Байдън имитира че търси мир те разпалиха войните в Газа и украйна ,гадове алчни ,рани или късно че си го получите

1

Анонимен

преди 4 месеца

Хизбула не са Хамас.А почне ли"паталама"ще подпали целия Свят.И тогава не ми се мисли,какви ще са последствията за спомоществувателите на Израел и Укрите."Внезапните"жертви ще са поне 4-5 милиарда по целия Свят.А оцелелите ще изчезнат след седмици. в жестоки мъки.И до месец-два,животът на Планетата Земя ще е"занулен"за милиарди години.В инаги съм смятал,че ТСВ ще започне от Близкия Исток.Дано все пак разума наделее и кризата се преудолее.