68

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха,кой и какво сега се намира на 140 километра по вода до краварника,А?

67

Анонимен

преди 3 седмици

До 82 ОМБР,как беше в училище, междучасието ли ти беше любимия предмет?

66

0007

преди 3 седмици

ЗРК ПЕЙТРИЪТ СА НЕАКТУАЛНИ ЗА СЪВРЕМЕННИТЕ РАКЕТИ. РЕЗИЛА И ИСТИНСКАТА ИМ БЕЗЗАЩИТНОСТ СИ ПРОЛИЧА ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ В САУД.АРАБИЯ.НЯМАХА ШАНС ДОРИ СРЕЩУ ОБИКНОВЕННИТЕ ЦЕЛИ ППУСНАТИ ОТ ЙЕМЕН... ТРАГЕДИЯ. НО НАТО МАЙ НЯМА ДРУГО ОСВЕН - САМО В САЩ= 7 ДИВИЗИОНА ОТ СИСТЕМИТЕ THAAD- които са добри,но са за ешелонна отбрана,тъй като са с голям обсег 200 км по височина..и т.н.

65

До 66

преди 3 седмици

Те, украинците, по предварителни данни загубиха Киев за 3 дни, а Украйна за една седмица, даже и перат миризливите си партенки на Ламанша. Най-магучая и непабедимая се oбocpа, като дърта мечка.

64

Ракетчик

преди 3 седмици

От доставените 18 установки, рашковцете утилизираха два пъти повече. Браво, джуджами. Так держать. ;););)

63

Анонимен

преди 3 седмици

Тази ще успее ли да стигне фронта или като предните ще бъде утилизирана още по складовете?

62

Анонимен

преди 3 седмици

Германия доставя на Украйна още една батарея "Пейтриът".... Намерили я изхвърлена на бъънището зад някакъв военен склад и им дожаляло да я режат за скрап, та я дали на Украйна. Ако се махнело гнездото на гугутки от дулото , можела и да се използва без проблем. Зеленски от благодарност обещал сссвирка на Шолц като му отидел следващия път на гости.

61

Анонимен

преди 3 седмици

Няма значение какво иска украйна. И никога не е имало. Понеже все още украинчетата се занимават с морски дрони, скоро ще загубят изхода си на Черно море. Вероятно до средата на следващата година.

60

.

преди 3 седмици

Само да не земе Русия да ги унищожи докато са още на летището в Германия. хахахха :D

59

По същество

преди 3 седмици

Т.е. другите вече ги няма и Германия оставя без? Гениални стратези са германците под американска власт...

58

До 82-ОВГЗ

преди 3 седмици

Единственото сигурно е,че не си ходил на училище

57

82-ОМБР

преди 3 седмици

Сигорен съм,че в този момент една друга шайка(предполагам би я нрекъл ти) "Кучетата на исляма" някаде там,подготвят Крокус сити хол-part 2 ;)))

56

До 82-ОБМР или ОВГЗ

преди 3 седмици

Голям си експерт малко неграмотен,ама иначе експерт

55

82-ОМБР

преди 3 седмици

Шайка-шайка! Уважавам инакомислието! Та да обобщим: Ракетите на шайката плющат "великата" Белгородска област...какъв парадокс...;)))

54

До 82-ОБМР

преди 3 седмици

Абе първо се научи,че се пише Афганистан,а не Авганистан и после се изказвай.От такива неграмотници акъл никой не му трябва все едно от зелена тиква семе да събираш.И това не е само за теб,а за цялата Евролутическа шайка

53

82-ОМБР

преди 3 седмици

Жокер! Щом има руснаци които изпълват улици,несейки цветя в памет на Навални,следователно инакомислието не е чуждо на руския народ! В тази връзка,се предполага,че и в кремъл има инакомислещи. Простичко е! Към тях се обръщам.Обявете лудия за чужд агент,чиято шпьонска дейност цели разрухата на русия,и ще си спасите блатото!

52

Какво следва

преди 3 седмици

Украйна не може да спечели война с Русия и това е ясно на всеки здравомислещ човек. Колкото по-рано украинците започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Е и,и кво стана с предните такива системи?

50

82-ОМБР

преди 3 седмици

Незнам ти коя картина гледаш от 1945,но тя е само една: САЩ,Великобритания,СССР,Канада против Германия. Днешната картина е,както знаем:САЩ,Германия,Великобритания,Франция,Италия,Полша,Канада,Япония,Австалия,и още 40 държави срещо спадащата гума на Блатното царство;)))

49

82-ОМБР

преди 3 седмици

...Разбирасе ако "Зевса" не му каже:"Айде! Вовачок стига си си играл на войници с тея,сега отоваш да си поиграеш с Пригожин!!!