11

Българин

преди 3 седмици

Поздравява ги негласуващите утре с песните на г-н Влади МАРКОВ. Социолозите им на партиите с тази за налей, НАЛЕЙ АГА Пеевски. Те за това и си нямат пари лидерите им. Броят си стонитките, горките. Като гуверньора им на тези от БНБ.

10

Милионер н евра

преди 3 седмици

Хайде сексапилните му на г-н РУСИНОВ. Той им плаща добри заплати, а за мен си е просто ВАЛЕРКАТА. С ХАЙДЕ СИБИЛЕ, г-н РУСИНОВ. Изобщо няма да ни ги разберат номерата. Защото те не ги разбират многото химии. УТРЕ ЩЕ СИ ГИ ПЕЕМ. Те да си грасуват. Ние пък, с г-н ВАЛЕРКАТА, през това време, ще си броим парите във валутите. СПЕЦИАЛНИТЕ МИ СА И ЗА Г-Н ГЕОРГИ и служителите му в НИКАР. Ще им ги. Особено на тези от БНБ и НС.

9

НОТАРИУСИТЕ

преди 3 седмици

Мисирките му на мутрата може да се чудят кой съм. Техни проблеми са си. Тези от кантората на г-жа ГЕЧЕВА СА МИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ. Тяхната фирма е номвр 1. Винаги ми казват само да се подпиша. Защото си имаме огромните уважения и абсолютни доверия. Те не го познават братовчеда Радослав Тодоров. От деца сме си израстнали заедно с него. Той си е кръкстен на баба си РАЙКА, я а аз на дядо си ТОДОР. Не на този от Правец.

8

Милиардер

преди 3 седмици

Специалните ми поздрави днес са за г-жа ЦВЕТЕЛИНА ГЕЧЕВА, собственичка на нотариална сантора, както и за г-н РАДОСЛАВ. Тий, освен, че е нейн помощник, ми е и голям приятел. С ХАЙДЕ СИБИЛЕТО, п рлиятели и приятелките от дружбенците. ЩЕ ИМ Я РАЗКАЖЕМ ИГРАТА СЪС ЗЕМИТЕ И ИМОТИТЕ НИ. Изборите им изобщо не ни интересуват. https://youtube/watch?v=F4YMyXIg760

7

Докер

преди 3 седмици

И времето, и в политиката - всичко горещо отива към Възраждане и красив цъвтеж.

6

Анонимен

преди 3 седмици

:)

5

Анонимен

преди 3 седмици

Решението е на всеки стълб да виси по един политик, тогава нещата бързо ще се 'оправят'..?!

4

морски

преди 3 седмици

Покрай Изборите ще се завъртят едни големи пари. Така е било и така ще бъде.

3

Гaля

преди 3 седмици

Kвoт' вu cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

2

Анонимен

преди 3 седмици

Какви времена доживяхме. Навремето лятото беше мразовит сезон и хората се радваха на снега. А сега горещини.

1

“Мерика

преди 3 седмици

Очакват ни последните слънчеви лъчи огряло България.