75

Анонимен

преди 3 седмици

Най-смешните ВМРО-МЕНТЕ ОРА И ПОЛИТИЦИ

74

татар окупатор

преди 3 седмици

Тотално вето на сърбоманите от БЮРМ...ако ще да се жалват на арменския поп!!!

73

До 60

преди 3 седмици

И така Тодор вървеше с глава на раменете си но без ЕЗИК ;)

72

Анонимен

преди 3 седмици

За западът всички са проблемни, освен колониите им. Подчиненитети сляпо не са проблемни така или онака.

71

до 70

преди 3 седмици

Ходи си направи един ДНК тест. Ще ти излезе българин. При това мaл0yмeн. И си трай, че имаме запас от наследници на цар Пратипа (един такъв ***, яздил е слонове) да не ви ги пратим на безплатна екскурзия. Роднините ви имат доста стари карти... та може да пометат и гърците. Все пак Македония е географска област, а някак си Александър Велики е грък (и обратен). От него драги макета сте заимствали само хомо чертите му. Че даже и говорите със задните си части. Все едно слушам пъPдящи-ш0пи.

70

Някой си

преди 3 седмици

Ако трябва да кажем нещата в прав текст,нещата не са Читави в " ЕС"! Вижданията на Източна Европа,са съвсем различни от " Западните" " виждания"!!!-:)

69

до 69

преди 3 седмици

И колко турски и сръбски мигранти има в Австрия и Германия? Само турците в Германия са 7 милиона. Т.е. един огромен паричен поток се влива годишно в турския бюджет оттам. Както и да го погленеш - турците имат 4-5 по-нормални града и доста добри и нормални летни курорти. Остатъкът е див кaмилaрcки-изток. Все едно си в Пловдив и се събуждаш в Столипиново... Пак е Пловдив, амаааа.... Та турците и сърбите още не са умрели за сметка на мигрантите. Ако още не ти е ясно.

68

До Љубен

преди 3 седмици

ас би рекол поинаку - за Македония некаде по секоа цена, но под никакви околности во ЕС. Погледнете а бедната ситуациа во Бугариа и се е ви стане асно за придобивките од ЕС.

67

Анонимен

преди 3 седмици

До убен Турция, Сърбия също е извън ЕС и не е умрела.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Запада има различни интереси повечето са антиибг още от 1870 г. Почти нищо не се е променило.

65

Љубен

преди 3 седмици

Зарем мора да се биде член на ЕС за да биде државата успешна? Во ЕС не по секоа цена. До Западнал запад

64

Смях

преди 3 седмици

До Русофил "Братушките", трябвало да ни казват ,какво да правим, защото били млада и напреднала държава. Но има и по-млади и по- напреднали държави! А пък и нима ние сме *** и не знаем ,какво да правим?

63

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Вариант е да зимат историята и езика на Сърбия и се откажат от бг. Който е бг идва тука. Но тех ги боли не от България а това че като поискат да са към родната им Сърбия албанете ще сцепат скъпата им тнар Македония и ще трябва да се се бият с тех. Ами нема бесплатно и сичко се плаща с кръв.

62

Малииии

преди 3 седмици

В последните 1000г Македония е била окупирана от България не повече от 20-30г и това в последните 100г. Преди това е било Турско робство и Византия. Така че да спрем да мислим за Македония като част от България и да загърбим тази мисъл.

61

Анонимен

преди 3 седмици

Половината от северно македонците са сърби, крадящи не знам защо БГ история. Те са ни враг, и то много коварен, датовааз съм за вечно вето

60

Анонимен

преди 3 седмици

СМ не са бг а са си прави србе. Но ние искаме нещо просто от тех да не краднат нашата история и език.

59

Анонимен

преди 3 седмици

Русия и Сталин ги направиха тия българи македонци.

58

Morski

преди 3 седмици

Ако някой ми каже, че не съм македонец, ще му отрежа езика! Ако ми каже, че не съм българин, ще му отрежа главата!" - Тодор Александров

57

Morski

преди 3 седмици

"Ако някой ми каже, че не съм македонци, ще му отрежат езика! Ако ми каже, че не съм българин, ще му отрежат главата!" - Тодор Александров

56

Morski

преди 3 седмици

"Македония без българгари, огън да я гори!" Иван Михайлов!