114

Големия памперс

преди 3 седмици

Много интересно, в Русия проведоха избори и 80% от руснаците гласуваха за Путин (дори да е имало нарушения такъв резултат не може да бъде фалшифициран, или постигнат по принуда). В същото време кървавият клоун Зеля не провежда избори, самоназначи се за президент (или го назначиха отвън) пожизнено (щото на войната краят и не се вижда), но е "легитимен", щото имало "консенсус" сред украинците!!!! Според мен рано или късно сред украинците наистина ще има консенсус - на кой клон да го обесят!

113

Бай Дрън

преди 3 седмици

Зеленски не е легитимен дори за украинците. Какви глуппости пишете?

112

Анонимен

преди 3 седмици

ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ ОТ ПРЕДИ 11.09.2001 когато приятелчетата СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ на ИСЛЯМСКИТЕ ДЖИХАДИСТИ твърдяха обединено с АЛ КАЙДА че НЯМА НИТО ЕДИН ТЕРОРИСТ ИЗПОВЯДВАЩ ИСЛЯМА а абсолютно всички терористи по света изповядват ЮДЕИЗМА и са от еврейски етнос се ВЪРНАХА..................ШУМЕРСКАТА ФЕРМА НА РИМСКИТЕ ПАПИ ОТ 1984 пардон 1948 е забранила еврейският(иврит) език и арабски и сие семитски езици като Свински и Говежди защото в ХРАМА се говори на САМО НА БОЖЕСТВЕНИЯ ШУМЕРСКИ

111

Яааа

преди 3 седмици

Байдън жертва Украйна за да осигури милиарди на военния комплекс!Кога окрайна ще победи Русия?

110

Впрочем

преди 3 седмици

за ненормалниците, дето все пишат за разпада на СССР - ми да си погледнат гугъл и да преценят какви са границите на РФ. Това ако е разпад, здраве му кажи.

109

Стига

преди 3 седмици

дрънканици. 10 пъти в 4 изречения ми се повтаря украинския президент. Ми президент не е и хората откровено го мразят. Пък Памперса какви ги дрънка ми е все тая. Радвайте се че е Путин, че иначе лошо ще ни стане. Друг Горбачов няма да има.

108

бай Дрън към:

преди 3 седмици

Zeления потник: До последния Урка !!!Аз казах ХАУ ! СЛАВА КОКАИНА !

107

Анонимен

преди 3 седмици

Прегърнаха се, целунаха се, ожениха се и заживяха щастливо.

106

не може да бъде!

преди 3 седмици

Тази статия засяга въпрос,който в определен момент може да бъде решаващ!Зеленски сега е приет за легитимен президент от западните държави,но всички много добре знаят.че той не е законен вечe-поне тези които се интересуват от прилагане на правото!?Зеленски в момента е голяа пречка за сключването на мир с Русия!Но ето това дава храна за една хипотеза,че неговата нелегитимност е много удобна!Ако се наложи Западът да сключи мир с Русия,Зеленски много бързо може да бъде отстранен като нелегитимен!?

105

Анонимен

преди 3 седмици

Интересно, човекът който ОТМЕНИ изборите е легитимен, въпреки Конституцията на страната си. А човекът който е избран при рекордна избирателна активност не е легитимен...

104

А снаряди няма

преди 3 седмици

Американските запаси от боеприпаси бяха изчерпани през последните месеци на фона на конфликти в Украйна и Израел; САЩ не могат да произвеждат артилерийски снаряди с достатъчно количество, за да противодействат на Русия, въпреки факта, че мобилизацията на военно-промишления комплекс в САЩ е сравнима по мащаб с периода на Втората световна война, съобщава Bloomberg.Сега Съединените щати харчат повече от пет милиарда долара за реконструкция на остарели фабрики, за да произвеждат 100 хиляди на месец

103

Напомняне

преди 3 седмици

Този клоун е пътник, но все някой трябва да носи отговорност за трагедията на укрите. Така, че ще си остане на власт, до когато войната свърши или сменят бадъна, но и за двете им се вижда края.

102

Анонимен

преди 3 седмици

до 116 - или докато ВСУ опрат до западната граница.

101

Байдън призна

преди 3 седмици

Решението да се позволи на въоръжените сили на Украйна да нанасят удари с американско оръжие по цели в Русия "теоретично би могло" да въвлече Запада в конфликта, призна президентът на САЩ Джо Байдън в интервю за телевизия ABC, което даде по време на посещение във Франция. Теоретично може да се случи, но е малко вероятно", каза той. Така Байдън отговори на молба да коментира неотдавнашното решение за разрешаване на удари на украинските въоръжени сили по Русия близо до границите.

100

Руя

преди 3 седмици

Тия двамата са за затвора или куршум в главите.Тоя зеления отдавна не е никакъв.Не му стиска да прави избори защото ще е аут.

99

Анонимен

преди 3 седмици

"БУЛКА МЕТЪР И ПОЛОВИНА" - ако не сте видели, на снимката е.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Според украинската конституция Зеленски е длъжен след 21.05 да предаде всички правомощия на техния председател на тяхното нар. събрание. Така е според конституцията им. Путин не я е писал тази конституция. Зеленски е бай Никой от 21.05. Това защо не го пише в статията? Ега ти правовата държава, която не зачита нито конституцията си, нито хартата за правата на човека. Извършва терористични актове взривява магазини, журналисти, невинни семейства. Закривай Владимир Владимирович! Украйната е развъдн

97

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън, дай ядрено оръжие на Зеленски да се защити.

96

Lina

преди 3 седмици

фащ приключиха укр. Коя ли е следващата ?

95

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски ще остане до като Украйна ( Европа) победи Рузия!