86

Анонимен

преди 3 месеца

Бой!! Бой по Буци днеска!!

85

Случаен минувач

преди 3 месеца

Аз бих казал така: Да махнем шарлатаните от властта! Хора, гласувайте против шарлатаните! Да останат една малка креслива групичка! А на следващи избори да станат като НДСВ, като Атака, като Воля на Марешки, като "Изправи се" на Мая, като "Възход" на Стефан Янев... Като Валери Симеонов и Бареков... Да изчезнат от политическата сцена!

84

Анонимен

преди 3 месеца

ПРОТЕСТИРАЩА,ПРОТЕСТИРАЙ С КЛИТОРОС НАД ГОРДОСТТА МИ!!...

83

дедо от село

преди 3 месеца

До Протестираща А бре ,дете я вземи моите очки ,та да вишиш по-добре какви шtибаняци ще избереш ,след като гласуваш за кирето и кокорчото!?!?

82

митко

преди 3 месеца

Всички които негласуват подкрепят индиректно Тиквата и Пеевски.Така чи трябва масов вот срещу бандата Герб-дпс.

81

Само да попитам

преди 3 месеца

Във фейса и тик-ток агитацията разрешена ли е? Един приятел пита.

80

Да

преди 3 месеца

До Протестираща Да промяна ще има, но за едни за добро, за други за лошо! Това, че ги наричате на малки имена означава, че ще сте от първите, т.е. от "нашите".

79

115

преди 3 месеца

До Я ПА ТИЯВНО СТЕ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРОБ, ИЗВИНЕТЕ ГЕРБ. АЗ ИМЕ НА ПАРТЯ НЕ СЪМ СПОНЕНАЛ

78

Я па ти..

преди 3 месеца

До 81 Щом печели ГЕРБ , изборите са пародия. Ако спечели Възраждане или БСП , изборите са честни.

77

Ти да видиш..

преди 3 месеца

Костадинов към избирателите :Искате да се върне социализма , ние също. Искате да карате москвичи и запорожци , ние също. Искате да вземате по 200 лева заплата , ние също.

76

115

преди 3 месеца

Според социологическите Агенции, и медиитеМоже да се предположи и крайния резултат, на утрешния ден, още преди той да е настъпил!Не зная как да сложа усмивка тукВсичко е някаква пародия,.

75

115

преди 3 месеца

До не е ли ясноНяма как да подкрепя нещо, което е опорочено.Все едно да знаеш че партньора ти има връзка с друг, или друга и ти да казваш че всичко е ок.НЕ, НЕ Е ОК!

74

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До 115: Не може без политически партии. И съвсем не е без значение коя партия управлява. Парламентарната демокрация има недостатъци, но по-добро от нея не е измислено. Гласувайте!

73

115

преди 3 месеца

Едно време, когато мъжете ходеха в казарма, а не като сегашните да ходят на козметика да си чистят триъгълника. Давах е клетва, за вярност. А сега се кълнат пред народа, и крадат пред очите му, дупетати те, и никой не им търси отговорност?????Преди време да КРАДЕШ, беше срамно и грозно, сега е Гордост????!!!!!!Така че ГЛАСОПОДАВАТЕЛЮ МИСЛИ.КОЯТО И ДА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ИМЕТО И, ИДВА ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА, И ДЪРЖАВАТА НИ!

72

селянин

преди 3 месеца

Вече съм започнал да мисля - цял ден на грозданка, на кой да пусна утре, да ме отпори едно хубаво така, разбираш ли

71

115

преди 3 месеца

Пред хората едно, зад кулисите друго.Това е политическото управление на държавата ни.Дефакто иде реч за политическо, и лично облагодетелстване, за сметка на държавата ни, и населението и! За съжаление държавата ни се управлява, отчасти извън границите и, отчасти от бивши Държавна сигурност, грабители на държавата ни.

70

Протестираща

преди 3 месеца

Хора много ви моля да гласувате за Кирил, Асен и Наско! Това е промяната от която се нуждаем всички за да се оправим!

69

Ами

преди 3 месеца

До До Анонимен 76 Те всички играят заедно/справка, как гласуват доходите, които ще получават, независимо от какво/! Само за пред хората правят някои циркове, или ако има истински скандали, то те са кой да налапа някакъв проект, или пък комисионна. Да не мислите, че им пука за някой друг?

68

Дълбоката Държава

преди 3 месеца

Политическите инжинери в България са много некадърни ако искат помощ от мен такава сглобка ще им направя че ще им падат пломбите.

67

Шебек

преди 3 месеца

Който не гласува, гласува за Пеевски !