28

Отвратен

преди 2 седмици

Продажни позорници, точно ВИЕ ОПОЗОРИХТЕ България и синята идея и продължавате да го правите. СДС преди 20 и повече години няма нищо общо с вас.

27

Анонимен

преди 3 седмици

До 23 Този челяк Христов има Комунистическо възпитание! Както и оня дето,като ходи вече и се изпотява от многото натрупани килограми! Ще има нов играч на тези избори! " Ротацията" нз " управлявалите" ни 9 месеца и подкрепящите я.Не се хареса на българина! И утре ще се плащат " сметките"!-:)?

26

Анонимен

преди 3 седмици

герб-сдс са мафиотска организация и трябва да бъде разтурена със закон.

25

тоти

преди 3 седмици

ГЕРБ ЗАТРИХА СЕВЕРОЗАПАДА И ЧЕРНОМОРИЕТО ,СЕГА ИДВА РЕД НА РОДОПИТЕ !!! ДОГОДИНА НЕ 70%,а над 90% всичко ще е внос и БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА !!!САМО ГЕРБ !!!

24

Ряховски

преди 3 седмици

Приказките на този от русенския край,винаги са дрънчали на кухо и вонящи на мухал,като партията му.Този негов съюз,сложи началото на разточителството в що годи подредената ни държава през 1990-92 год.*** които стояха начело на трите букви,днес живеят те и наследниците им в доволство и немислимо за тях охолство.Защо се закачи за грабителската партия аланкоолу,а не предпочете една социална,народна партия!?Отвращавам се от такива "родолюбци"!

23

Хензел

преди 3 седмици

Този човек има възпитание! Много по сигурен от онези младежи от ПП !

22

Име

преди 3 седмици

Лустрация!

21

Анонимен

преди 3 седмици

та как вървят цените на самолетите за Канада

20

Анонимен

преди 3 седмици

Божеее,и тоя е готов да понесе "тежката отговорност" да управлява на ползу Боку.Що не се скриеш па да се търсиш бе ,лицемер некадърен?!На кого ги разправяш тия,като че ли не ви познаваме.

19

Анонимен

преди 3 седмици

ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ВЕЧЕ СЪВСЕМ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ПРЕЧЕЛ И ГЕРБ А ВИЕ НЕ ПРЕЧИТЕ ЛИ НА НАС РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДЕТО ВИ ПЛАЩАМЕ МНОГОТО ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ЛИДЕР Е БОРИСОВ ШАРЛАТАНИ ОТ ВАС НЕ СТАВА НИЩО

18

Венцислав Величков

преди 3 седмици

Уважаеми господин инструктор.радослав.радев както сте дошли.в.езикова.и квартал дикисана в.ловеч ви гарантирам повече няма да стъпите ще направя всичко възможно да ви измета със всичките ви хора а.дотогава.добре дошъл в дикисана сега ще р.азберете що за квартал е.Успех

17

Анонимен

преди 3 седмици

ДНЕС В НАШИЯТ КВАРТАЛ БЕШЕ ДОШЪЛ МИНЧЕВ ДА АГИТИРА АРОГАНТЕН ЛИЦЕМЕР НАГЪЛ ВИСОКОМЕРЕН ДАЛИ Е ВИСОК МЕТЪР И ДВАДЕСЕТ ЕДВА ЛИ И ТЕЖИ ОКОЛО 40 КИЛОГРАМА НО АЛЧЕН ОТИВАМ В БРЮКСЕЛ ТАКА МИ КАЗА ГЛЕДАШЕ МЕ АРОГАНТНО И ВИСОКОМЕРНО НЕ ПОЖЕЛА ДА МЕ ИЗСЛУША НАГЛЕЦ ХОРА НЕ ПРАВЕТЕ ТОЗИ БОГАТАШ

16

Анонимен

преди 3 седмици

Интереса клати феса.Нали така Румене?Продаде се на ГЕРБ,защото никъде другаде не те искаха.Ти си човек без достойнство,както и всички,които се кланят на една простовата мутра за пари.

15

НЕШАСТНИК ДИМИТЪР

преди 3 седмици

КАК ЩЕ ЛИКВИДИРАШ 1 МЛН БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗБИРАТ ГЕРБ/СДС ДА ИМ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА?...

14

Димитър

преди 3 седмици

Политическата криза ще бъде решена, когато някой ликвидира Боко и Пеевски свинята.

13

Реалист

преди 3 седмици

До Боко Пеевски. Нещо яко си се объркал. Щото България нямаше пари, когато управляваше Асан Василев. А при Боко се строеше навсякъде в имаше пари за всичко.

12

Гербер

преди 3 седмици

Достатъчно е да им го нацепят.

11

Гражданин

преди 3 седмици

До частната болница. Глу.пак променлив, ами че тя стана още по-голяма *** точно при управленията на ПП -ДБ. Ти в кома ли беше последните три години?

10

ОПГ-ПП, БСП,ВЪЗРЖД

преди 3 седмици

КУЧЕ ВЛАЧИ - ДИРЯ НЯМА.....OT2020, ЗА 4 ГОДИНИ "ПРОМЯНАТА" НА ПП, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН, НИ СТОПИХА ДВОЙНО СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ..... НИТО 1 ГЛАС ЗА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ....

9

Анонимен

преди 3 седмици

Боко ще ви оправя от джипката,а Славчо от дивана.Да са ви честити.