114

Дочо

преди 1 седмица

До КИРЧОЕй цАрвул, Ти на Очилище не си ли ходил? И ако си ходил, защо не си си Очил уроците? СъОчастник е ***!

113

КИРЧО

преди 2 седмици

КИРЧО Е СЪОЧАСТНИК В УБИЙСТВОТО И НЕ ЕДОКЛАДВАЛ НА 112 ЗА ПРЕВИШЕНАТА СКОРОСТ

112

Обективен

преди 2 седмици

Като гледам заключението на ЕЦТП , си мисля ,трябвало ли е загиналия водач да звънне на 112 и да пита идва ли отляво кола на НСО с голяма скорост ? Защото каквито и просtотии да се пишат ,загиналия водач не е могъл да стартира включване в главния път от място със скорост 80-90 км/ч. нито да стои и да чака там час-два ,за да може кортежа на Киро да профучи със 140 км/ч. и тогава да тръгне.

111

Киро е виновен !

преди 3 седмици

Кирчо *** да излезе и да обясни за къде е бързал толкова.

110

С И С

преди 3 седмици

Хайде да не го овъртаме!Единствено и Само ВИНОВЕН е ПРОСТО КИРО.А който не познава и не е минавал през участъка да не коментира.

109

анонимен

преди 3 седмици

Тази написана"глупост"само корумпиран съд може да Я приеме,очевидно на това се разчита на тази"ПОЛИТИЧЕСКА"експертиза

108

Алито от София

преди 3 седмици

Значи аудито си кара по правилата и не е видял джипа на просто киро че лети с превишена скорост, и значи и двамата виновни,ами значи нсо можеха да слязат от автомобила и да ги доубият ,защото ги засичат,изглежда че нсо трябва да си наеме инструктор за шофьорите на властта, що как се вижда не спират с нарушения и убийства на пътя,и все те са прави и защитени от власта

107

Наблюдател

преди 3 седмици

Защо е с потъмнени стъкла?Къде в закона пише че те могат да карат с тъмни стъкла или да не спазват правилата за движение по пътищата!Защо не е в затвора водача на джипката тестван ли е за алкохол и наркотици защо се крият пробите

106

Анонимен

преди 3 седмици

Ако водачът на НСО беше карал нормално, всичко щеше да бъде наред.

105

Ббб

преди 3 седмици

Ихаа, колко хубаво че има някой като ЕЦКХЖХ който се е цанил за експерт и ни обяснява нещата. От свое име и за своя сметка.. А кой им плаща заплатите на тези. А кой поръчва музиката, дали който плаща, а.. И няколко инж има разписали се, инж може да си от военен до микробиолог.. Абе моля ти се..

104

Хххх

преди 3 седмици

До 94Киратака е бързал за важни държавни дела...свързани с някакъв парапет

103

Неспециалист

преди 3 седмици

Аз до тези изводи стигнах за 1 минута. Айде, с написванто - нека да са 5. Сега да видим колко години ще са нужни на българския съд да ги осмисли и още колко - да се произнесе.

102

Анонимен

преди 3 седмици

ЕКСПЕРТНАТА КОМИСИЯ ОТ ЕЦТП ПРЕДЛАГА ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА ДА СЕ ИЗРАДЯТ 15000 КМ ПРАВОЛИНЕЙНИ МАГИСТРАЛИ ПО ГЕОДЕЗИЧЕСКАТА КРИВИНА С РАЗРЕШЕНО ДВИЖЕНИЕ САМО НА КОЛИТЕ НА НСО!!!

101

Анонимен

преди 3 седмици

Явно в НСО има големи пропуски относно безопасното управление на автомобил. Като са военизирана структура да не си мислят че карат танкове или са сами на бойно поле? Май затова се говори че имало война по пътищата ни. Като минат държавните коли така с бясна скорост дават лош пример на останалите. Повече приличат на мутри които искат да си правят каквото им е кеф.

100

Казума

преди 3 седмици

Тези явно са наистина независими. Шофьора затвор и доживот на градския транспорт. Кирчо вън от политиката един дебеловрат маймун не може да накара да спазва закона, държава иска да управлява. Обратно в Канада и да си остави личната карта на летището преди да се качи на самолета.

99

до 89

преди 3 седмици

Киро има само жълта книжка.

98

123

преди 3 седмици

Не е вярно - единствено Кирил Петков е виновен!

97

До Асен

преди 3 седмици

Тук не е мястото но как по дяволите е законно вместо пари от заплатата да ти дават купони без да искаш!Защото шефа не плащал данъци.Е мен какво ме бо ли Ху я!Нестига че заплатата е по малка от соцялната помощ на бежанец в Европа без да работи.Стига бе яко прекалихте в тая държава с източването на ДДС укриването на данъци и обирът на народа!!!Ако някога има народно въстание ще присъствам като изпълнител на наказанията на народния съд доброволно и първи ще са бизнесмените.

96

Спецофф

преди 3 седмици

Мачкай Кирчооооооо!!!!

95

Анонимен

преди 3 седмици

"Управляват ли праведници,народът се весели,а когато нечестив човек и на власт,народът стене." Притчи 29:2