79

Ала Бала-дай дръж

преди 3 седмици

Къде е Шефът на Икономическа Полиция Бургас който спечели от Тотото 2 милиона и половина ?? Къде е --Какво е скрил на ББ далаверките ??? всички знаем как се печели от тотото)) хахах Мушенници

78

Лазар Тонев-Картридж

преди 3 седмици

Спецов: "Увеличаването на милионерите у нас показва стабилна КРАДЛИВА среда " Гарантирано от ГЕрП !

77

Анонимен

преди 3 седмици

Забравиш да си платиш ДДС милион и половина, сам си дадеш бонус близо милион и хоп - милионер.

76

Ала Бала-дай дръж

преди 3 седмици

В нормалните държави увеличение на милионери би било тревожно- сигнал че мафиоти перът пари на чужди мафиотски обръчи -защото в нормални държави не е възможно да станеш милионер за 1 ден--ама тука явно може -вчера си голтак -днес милионер--вчера си комунист-днес капиталист--вчера си беден шеф на Икономическа Полиция- днес си спечелил от Тотото 2 милиона )) та така )) --Сигурно броят и Тото милионера от Велико търново-дето го няма -Чак сайта на тотото се срина след печалбата -хахаххаМУшенници БГ

75

Този измамник

преди 3 седмици

на снимката горе,защо гледа в страни като шанаджия,и име лице на ДАНС-аджия който са го школували старите *** изтривалки на КГБ-то.На такива кадри вяра да нямаш.Та те дори не затвориха ,,калната дупка" на границата.Нямаше нито един подведен под съдебна отговорност за ежедневните кражби от по 100-150 бона на ден.така и не се разбра къде са отивали парите от корупционната схема.На Кулата е все същото.Там ти вземат и буркана с лютеницата от който си ял сутринта.Много гладни макетата там.

74

И като...

преди 3 седмици

...навсякъде "милионерите" не платиха и стотинка данъци на Държавата!

73

Клецоф

преди 3 седмици

Увеличаването на милионерите и по специално милиардерите в една страна,показват единствено за мизерията и нищетата на масите,демек народа.Не съм го измислил аз(моя милост) а другарят Карл Маркс.Учителят на всички милиардери по света.Само който не е търсил да закупи ,,Капиталът" на К.Маркс,само той не знае,че тази кнога е единствено за ,,богоизбраните на деня".Ние от масите,демек ,,простосмъртните" нямаме достъп до книгата на Маркс.Защото който я прочете,повече никога няма да работи.Никога!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Спецов , а за едни милиардери , които са и председатели на едни "системни" партии имаш ли да кажеш нещо ... ?!

71

шмatka

преди 3 седмици

До Рендето Браво! .....И дядо Маркс е казал-цената на труда на работника е сумата ,която се плаща за дадено количество труд.Работниците трябва да се пазят и от гладна смърт,НО ТЕ НЕ БИВА ДА ПОЛУЧАВАТ НИЩО ,КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СПЕСТЕНО ОТ ТЯХ!Интересът на капитала е работникът да не стои без работа и въпреки това да изразходва всичко ,което получава!Който има акъл може да си прави изводите!

70

Loyko

преди 3 седмици

Чакаме еврото.Започва прането на пари.Сега забравете и качване на лихвите по депозита.Банките са най големите крадци в държавата и то безконтролни.

69

Анонимен

преди 3 седмици

КРАСИМИР ДАЧЕВ- БЪЛГАРИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ- МИТ Е ЧЕ ИМ СЕ РАБОТИ И ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ, А ИНДИЙСКИТЕ КАДРИ- ЗНАЯТ АНГЛИЙСКИ- КЪДЕТО И ДА ГИ СЛОЖИТЕ ЩЕ СПЯТ ПОСЛЕ ОТИВАТ БЕЗ ДА РОПТАЯТ НА РАБОТА- А НАШИТЕ САМО МЪРМОРЯТ И ИСКАТ И ОЩЕ И ОЩЕ- АМИ ДА КРАСИ- ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ Е ПРИЕЛ ДИРЕКТИВА, КОЯТО ЗАБРАНЯВА РОБСКИЯТ ТРУД!

68

Дчкона

преди 3 седмици

Ха-ха,Хихи ! Това показва, колко от мръсните пари излизат на светло ! Как ще ги обърнат в евро. Чейнчаджиите нчмат толкова кинти ! А банките трябва да развартят печатниците. 30-35 години канали за дрога, контрабанда заменки и други нелегални простотии, та накрая се стигна до смешната ситуация с влизането на еврото. Не се знае кога ще влезе, но пък тарикатите се стреснаха и препълниха банките с мръсни пари за да ги изперат. Никой не ги пита от къде са !

67

Анонимен

преди 3 седмици

Да де ама и бедните се увеличават, кво показва това, стабилна мутренска среда.

66

Анонимен

преди 3 седмици

милионери в резултат на експлоатацията на населението замъглено от празните приказки за демокрацията и лудото крадене на народни пари

65

Хххх

преди 3 седмици

Спецката мнооо ги ръзбира ей...

64

Fena

преди 3 седмици

Леле, мале какъв шеф на НАП си имаме...... Спецов, икономиката е енергия. Потреблението на енергия за последните 5 години е спаднало 3 пъти. Как ги правят тия милиони, бе умник? Точно ти си тоя дето трябва да ги хваща далаверите.

63

Мамка ви

преди 3 седмици

Увеличаването на милионерите показва, че работодателире могат да дават и по-големи заплати, но не искат.

62

Нищо подобно

преди 3 седмици

Този е толкова експерт, колкото аз съм китайски мандарин. Увеличаването на милионерите означава единствено и само, че се монетаризират, приключват бизнеси. Икономическата среда ги разсипва и те просто се разпродават панически. Ефекта ще се усети до няколко години.

61

Кикирики

преди 3 седмици

Вземи да си прибереш некадърните недоразумения от Търново с теб СпецоOFF

60

Идеалист

преди 3 седмици

Ако това е актуалната му снимка, този човек е съсипан!/