51

Анонимен

преди 3 седмици

"ухажвани" означава даване на пари нали така? Цената на тия избори е 100лв на глас минимум и явно някои са очаквали парите. И ако 70% не са били ухажване, то и останалите 30% са достатъчни да изкриви вота

50

Анонимен

преди 3 седмици

Значи така: Цингурел, роден в България, като отиде в Германия и се върне отново в България, каква че е Германец. Цингурел, роден в България, като отиде във Франция и отново се върне в България, казва че Французин. Ми тогава, защо Руски Цингурел като дойде в България и се върне обратно в Русия казва че е Българин? Някой може ли да го обясни, това комунистическо явление.

49

Анонимен

преди 3 седмици

И тоя политически цирк с увещанията свърши господа съветници от понеделник работа ви чака.Мислете с тия глави успех на всички приятели в неделя които и да победи го чака работа останалото е приятелство другото няма значение в Ловеч дано изградите един хубав град.Успех господа съветници и евродепутати в Ловеч амин

48

Анонимен

преди 3 седмици

Резултат от ПЕТИЛЕТЪЧНИТЕ ПЛАНОВЕ ПО ВРЕМЕ НА КОНГРЕСА НА ПАРТИЯТА БКП УКРОТИТЕЛКА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ.. Щом от един Цингурел и една Цингурелка на село преди 1944г., а сега са 144 цингурелчета.. които в момента пишат по форумите и се представят като анти Българи... ПРАВДА...добре ще направите, ако ИЗБЕРЕТ ПАРТИЯ, която да изпрати "РАЗВЪДЕНАТА" от СССР в нас "ЦИНГУРЕЛИЯ" по времето на вашия любим "СОЦИАЛИЗЪМ" - МЪРЗЕЛ обратно в Гърция, Туркия и Русия!

47

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, че са ромите, та да има с кого да се оправдавате за некадърноста, зависта, предателството и пр:::::тията си, все ваши национални характерни черти! -)))))))

46

43657

преди 3 седмици

Не, са ухажвани защото си имат вече цена от 50 до 100 ЛВ. всички го знем

45

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки български селянин си е правел на собствената частна земя Райска Градина. По селата всяка неделя са се извивали ХОРА и РЪЧЕНИЦИ... като за радост ***, който е живеел в края на селото е изкарвал мечката... той е бил един в цялото село заедно със своята кокетка-цингурелка и си имаха по едно ромче, което го обучаваха, как да възпитава детенцето на мечката. След 1944г. Изкорениха земите на Българина! Вкараха ги в ТКЗСето. Цингурелата се комунизира и българката престана да ражда!

44

Вай, малее...!

преди 3 седмици

Лоша работа, брътчееед..., дори и ромите вече не вярват на политиците и държавните институции... Излиза, че политиците лъжат и крадат повече от ромите, бе???

43

Анонимен

преди 3 седмици

ПРАВДА... Не става въпрос за толерантност и не толерантност. Става въпрос за Неоспорим Факт, че Комунизма е развъдник на ЦИНГУРЕЛИЯ и превръщането и от България в Цингурелия. Преди 1944 година нашите деди са имали земи, биле са земеделци, производители и тук таме е имало цингурел....

42

Анонимен

преди 3 седмици

Спомняте ли си.. Имахме един Плевльо - Български Президент? Семейството на Плевльо идва от Драмско днешна Гърция. Според Васин Кънчов ("Македония. Етнография и статистика") в началото на 20 век Драма има 9 040 жители, от които 6 300 турци, 1 500 гърци, 350 българи, 300 власи, 240 роми, 150 евреи, 50 черкези и 150 други. Но и кой е Плевльо? От каква Родствена и Умствена Порода е ? Много е малък българският процент там, за да е българска порода! Ми тогава ко парай да е Президент на Българския?

41

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо повече: "мижитуркащият" им инстинкт за самосъхранение (не и без намесата на паническия страх от унтерите) придоби извратена форма на родопредателство, на нагаждачество към модерната пендерастИя, и винаги актуалното чуждопоклонничество. Проблема на това зомбирано от комунистите общество е нежеланието да анализира причините за случващото се: Почва се: "Виновен е тоя - оня, а не аз", "далеч съм и не ме засяга", "да го духат бедните, старите, болните", "браво на смелите роми"...

40

Анонимен

преди 3 седмици

На мен защо не дават пари за гласа? Ще ги съдя в страсбург!

39

Анонимен

преди 3 седмици

Значи да разбираме, че през предните месеци са ухажвани ? Кога ще се вземат младите ?

38

Анонимен

преди 3 седмици

Веднага да бъдат сезирани всички възможни международни общности и България да бъде осъдена в Страсбург заради това, че цял един месец политиците не са ухажвали тукашните индийци! Присъдата разбира се да се изразява в цифри - крупна сума, която да е месечна издръжка за всяко лице от индийски произход с бълг.гражданство и тази издръжка да се получава чак до следващите избори!

37

Анонимен

преди 3 седмици

Комунистите направиха от българите едни хрисими, власто - и цингурело-боязливи същества, неспособни да се борят, във всеки смисъл, за правата си, да фащат пътя към малкото останали (но също бързо циганизиращи се) бели общности по света, оставяйки беззащитните си роднини на пълен цингурелски произвол.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Цингурелът Тодор Замфиркьов (Живков) достатъчно се постара да даде тласък на мaнгaлcкaтa раждаемост (пък и нали юдейският комунизъм колеше и пращаше по лагеритепротивниците на противоестественото "равенство, БРАТСТВО и дружба между "народите". Западът тогава все още беше "бял", когато люпилнята за азиатски глиcти в България излезе извън всякакъв контрол.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Бойко направи така, че ромите вече са по-богати от коренното българско население.

34

Анонимен

преди 3 седмици

Да се различи цингурелин от тъмен българин, може по следния начин - цингурелите имат лилав цвят под ноктитец, докато българите имат розов. Това ме научи един европейски специалист.

33

ПРИПОЗНАХ СЕ

преди 3 седмици

Този белокосия го направих на Костадинов за миг. Доста си приличат.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Лъжат ни за действителния им брой официално казват че били 250 хиляди е как ще е вярно само в Столипиново отиват към 100 хиляди ами квартал Надежда в, Сливен казват че са между 30 и 50 хиляди във всеки по голям град има такива гета някои по малки градове са почти ромейски, селата, са, техни това Новозагорска, Сливенска, Казанлъшка, Ямболска и др околий бял човек не може да видиш