9

хаха

преди 2 седмици

Сетих се и друго важно. При 16см свалена талия през цялото време не съм имал грам увисване на кожа. Самата диета си вкарва достатъчно колаген явно, за да може човек на 45 да сваля мазнини, но кожата сама да си се стяга едновременно с това.

8

хаха

преди 2 седмици

Основна причина всъщност е яденето на много въглехидрати във всякакъв вид и малко животински мазнини и месо. Инсулинът блокира усвояването на мазнини за около 12 часа след пика си. Може човек да изяде 1 баничка или примерно 1 банан за цял ден, но като цяло няма да гори мазнини въпреки глада. Обратното- ако изяде кило пържоли с 0 гарнитура, ще гори мазнини. За 8 месеца така от 113см талия станах на 97. Първия месец свалих има-няма 5см. Но се забравят зеленчуци, хляб, картофи, ориз и т.н.

7

Анонимен

преди 2 седмици

гняc

6

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки ден ходене по 10-15 км и намалете яденето. 2020 така смъкнах 5-6кг за месец. Даже кръвното ми падна до 100/60, а беше с 40-50 отгоре и на двете граници. Иначе на абсолютен глад се сваля най-много. Но за корема си трябва и някоя коремна преса с диетата.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Илюстрацията ви е много зле, много е неправдоподибна.

4

Анонимен

преди 3 седмици

От хорманите е. По-точно казано : от липса на достатъчно полови хормони. Сланината, мазнината в оргазнизма са компенсаторен източник на полови хормони, но при съществен недостиг няма как да се справят. И жените, и мъжете, които дебелеят с шкембе, са с понижено хормонално ниво. И жените, и мъжете започват да се закръглят повечко по една и съща причина. Въпреки, че не се говори за мъки климактериум.

3

Минуващ

преди 3 седмици

Затова на село точно най-дебелите въртят серозните гюбеци като се върнат от къра, айде моля ти се. . . Иначе цялата статия е кьор фишек, защото targeting weight loss is a myth.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Не копате с мотиката на село - за 2 месеца ше стопите сланините :)))

1

Спец

преди 3 седмици

Мятай гьобеци. Помага.