15

Анонимен

преди 3 месеца

Тия новити спицилисти, чували ли са за температурно разширение на релсите и при мотажа се оствя хлабина една от друга.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Вместо на трамвай, Васо Ушото ще ги "извози" с двата виртуални лифта - един нагоре, един надоле. Ама ако не искат да ги извозят? Няма не искат, ще ги извозят. После и с мелицинския хилихобтер ще ги кандилкат.

13

VladTepes

преди 3 месеца

Съветски трамваи в България не са доставяни - производството не е било достатъчно за вътрешното потребление, също междурелсието в СССР и сегашните бивши републики е различно. Имало е производство в София, но произведените вагони още тогава са били безнадеждно остарели морално и със сериозни конструктивни недостатъци

12

VladTepes

преди 3 месеца

Трасето по Стамболийски между К. Величков и Западен парк е ужасно както и стрелките и кръстовките на кръстовището. Крайно време е за основен ремонт.

11

До София

преди 3 месеца

Ти може и да живееш в ***, но България не е такава.Пътувал съм в досатъчно страни за да знам,че живеем в по-добрата част на света.

10

i6

преди 3 месеца

Явно всички преписват от едно място, но не дават никаква полезна информация - трамваят по коя линия се е движел, в каква посока и къде точно се намира. Много хора пътуват в този район, та информацията би била полезна.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Главчо дерайлира държавата...

8

Алооооууу

преди 3 месеца

Трамвая се движи по Стамболийски, пресеча К.Величков! Та, къде е дерайлирал?

7

i6

преди 3 месеца

Булевардите "К. Величков" и "Ал. Стамболийски" се пресичат. Как така трамваят се намира МЕЖДУ тези 2 булеварда?

6

София

преди 3 месеца

Е ориенталска посткомунистическа кoчuna! Всъщност цялата страната е такава

5

НИК

преди 3 месеца

ПРИЧИНАТА не е техническа неизправност на трамвая, а ГОЛЕЕЕМИТЕ дупки, както по пътното платно специално на това кръстовище, така и по трамвайния път, който минава през цялото кръстовище. А да не ви казвам как се движат трамваите от спирката на "Константин Величков" към "Западен Парк", направо ще излязат от релсите от клатенето, а някои от хората вътре падат, ако трамвая се движи по бързо. ТРАГЕДИЯ!!!!

4

НАШИО

преди 3 месеца

Щом нема пострадали, ква новина е това.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Това са швейцарски трамваи, и въпреки че са стари са многократно по добри от съветските недоразумения, които все още се движат по някои линии

2

Бай Урко

преди 3 месеца

Точно там е такава красота, и по път и по трамвайни релси, София е осеяна с дупки и продължават да изтичат едни пари,,,,

1

Анонимен

преди 3 месеца

Трамвай от втората световна война бил дерайлирал.А вие какво очаквахте?Цяло предизвикателство е да се возите в тия допотопни мотриси.