26

бай Спас

преди 3 месеца

Я ко имах толко пара кат него, няма да изтрезнея цял живот.

25

Изнервен

преди 3 месеца

До пияница мистик. И защо дрогарю? Аз съм върл западняк и антикомунист. Просто оправям грешно изписване на името. Стига с тази омраза за нищо.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Може да отиде в други компании като туитер/Х например там забравих какво стана -300% капитализация след 2 години и тотален разпад. Толкова от тъпкания с идеи визионер...

23

Мъск

преди 3 месеца

Я че си одим.

22

Всъщност...

преди 3 месеца

До пияница мистик ... Мъск не се е появявал в СпейсЕйс от месеци.И това по думи на мениджъри и инженери от компанията. Едва го уговарят да се появи на някоя презентация преди изстрелване на ракета. Ти за Космоса го гласиш.Пича тотално е абдикирал и от космическата си компания и от Тесла.Там пък колко пъти го наказваха и забраняваха да прави публични изказвания. А напоследък само продава акциите си за да финансира оня фалирал син врабец дето прекръсти на Хъ. На Муск космоса му е последна грижа.

21

Станев

преди 3 месеца

Все едно моя шеф да заплаши, че ще напусне компанията си. 😁😁

20

пияница мистик

преди 3 месеца

До Изнервен === Не се изнервяй дрогарю! То и колхозниците викаха на Хитлер - Гитлер, ама всички знаехме за какво се говори :)))

19

пияница мистик

преди 3 месеца

Абе Мъскът се е насочил към Космоса бе, къде го търсите с тези ЖП електрокари :)))))

18

Анонимен

преди 3 месеца

Почна се. Скоро хората ще осъзнаят че тостерите са една голяма измама. Зелената сделка е една голяма измама. Вятърните мелници и соларните панели са една голяма измама. Мъск обича подобни измами. Така беше с Пейпал, така беше с Догикойн, следват Тесла и после не знам дали ще посмее за СпейсЕкс. Хората които печелят и промотират тези "зелени" повърни, са за съд. Печелят мръсни пари като унищожават природата, точно обратното на мантрите им. Съд и затвор за тея фашисти!

17

Изнервен

преди 3 месеца

Пак ли Илон? Пише се Елон!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя не бих го държал и минута повече. Такива хаховци са идеални за стартъпи, но не и да ги управляват после. Освен това се самозабрави и започна да се меси открито в политиката, а това е недопустимо за мениджър на корпорация, особено за такъв, който е най-обикновен служител в нея. Да го махат Вангард.

15

Ев

преди 3 месеца

Много е яко като тръгнеш на дълъг път, да гледаш постоянно къде има свободни електростанции. И също на 200 -300км пробег е важно да спреш за 1-2 часа да зареждаш щото нямаш друга работа а и да поразгледаш града където зареждаш ако има нещо за гледане около електростанцията. Не си вземайте ДВГ... Има модели минават с едно зареждане над 1000+ км ... По важно е да си Ел и да мислиш постоянно къде има зарядни.., за да си губиш времето по тях. И да се запознаваш с хора със същата психика като теб.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Без Мъск, Tesla е нищо повече от инструмент за дялане на дърво и вадене на пирони!

13

До 12

преди 3 месеца

Когато една кола е направена да издържа минимум 30 години това е гаранция за качество. Гаранция че инженерите вложили усилия при проектирането. Това от своя страна прави автомобила екологичен и създава добавена стойност за потребители които не могат да позволят нова кола от магазина. Дори и в най богатите страни по света около 70% от хората карат автомобили втора и трета употреба. Дори в САЩ средната възраст на колите e 12.6 години. Което значи че се карат и много коли над 20г.

12

Напомняне

преди 3 месеца

Да напуска, то с него , или без него, тези са обречени на загуба. Спряха бонусите им, за фирми, разбра се, че и батериите им са пълен провал, адски скъпи за обслужване, въобще пълно фиаско. Поредният провал на краварските автомобили.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Повечето от хората не могат да си позволят електрически коли. Това са играчки за богати. При това положение компаниите започват да преосмислят стратегията. Ето сега VW обявиха че влагат нови 60 милиарда Евро за развитие на двигатели и ще продължат и след 2030г. което значи отпадане забраната в ЕС. Знаете и позицията на Тоyota които нямат никакво намерение да се отказват от двг. И в момента са номер едно по продажби в света. Хората искат здрави, практични и достъпни автомобили издържащи 30г.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Да заминава в Китай! Когато оскъпи и техните коли,и оттам ще го изгонят.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте на Мъск 51 процента от акциите на Тесла.

8

До 6

преди 3 месеца

Ако една кола току-що излязла от завода е с цена от 10 хиляди долара, трябва да си доста смел да се качиш на нея. По-безопасно ще ти е с тротинетка да пътуваш.

7

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 6Мъск направи така, че Тесла да е престижна и надеждна кола, която няма да те остави на пътя.