276

Анонимен

преди 2 седмици

Един с обратни навици по рождение,един комплексар,ще подпали трета световна война. Някой да спре този ***.аст.

275

Shark

преди 2 седмици

До 270. Икономическо изтощения на Русия казваш! Преди това Европа ще е рухнала, това ясно ли ти е! Краварофилите това ли искате, да съсипете Европа, за да угодите на презокенаския терорист! Има и трети вариант, само че именно презокеянския терорист, подкрепян от еврогEоVете в ЕП не желаят това. И този вариант е спиране на всякакви помощи и иницииране на преговори за мир! Спиране на войната веднага! Това е единствения разумен изход, но къде ти разум при добитъците. Там само за пари се мисли

274

Анонимен

преди 2 седмици

А какво ли правят френски военни в Украйна да воюват срещу Русия? Макарона ги прати там с все благословията си. Естествено, това ги превръща в мишена. Какво се чудите и дивите и възмущавате.

273

OMG_Lucker

преди 2 седмици

Макрон е патетичен джуджар. Ако тоя ни изпроси или издейства ядрена война, аз лично ще откажа да умра, преди да ида да го изкарам от бункера.

272

До276

преди 3 седмици

Защото липсата на разум е нормална за тях....доказателство...цитати на руски депутати......без путин няма Русия...и. за какво ми е светът ,ако я няма Русия....Без коментар...

271

Фанка

преди 3 седмици

В Париж ми викаха мадмуазел.В маалата *** е срам да кажа как ми викат

270

Анонимен

преди 3 седмици

Излязла статия в украински вестник, че Чекатило е борец за свобода на украинския народ и убил еди колко си москоля. Само за сведение-Чекатило не е излизал от Украйна и е убивал предимно украинци. Наистина е барец за свобода, как да не се съгласиш. А руснаците застреляли този добър канибал. Пише го, хогуглете.

269

Анонимен

преди 3 седмици

Имайте предвид, че запада няма никакъв военен опит, освен в Ирак и Афганистан, където е съвсем различно онт Русия, а не пишете как хусите са им хванали цаката и им разбиват тотално флота в червено море. Айде проверете в какъв ад са морските тюлени.

268

Айре бе

преди 3 седмици

Шефа ти каза да посвиеш перките оня пак са вре, да не се окаже че братушките са пропуснали некоя важна подробност за миражите и грипените дето ще им ебм ако ги срещнат

267

Анонимен

преди 3 седмици

Пускайте ми на макарона ,две по големи бомби у Париж,без това там няма французи само мигранти наричащи се французи )))

266

джо деменцията

преди 3 седмици

Това трябваше отдавна да стане но наивният *** Путин се прави сякаш тая война не в Русия а някъде далеч от тях. Западът опипва почвата и знаят ,че няма да има никаква реакция от страна на Русия и си правят това което си искат - подтикнати от Америка са готови да воюват със всички средства. Чакам с новите далекобойни ракети да ударят Москва и Кремъл -- може би не съм сигурен и тогава -- дали тоя *** ще отвърне на удара . Ако не отвърнат Американците с масирана атака с ядрени ракети ще се стрямат да унищожат Русия . Путин --ако остане жив ---Той може да продължава да мисли да отвърне ли

265

Ббб

преди 3 седмици

Няма свободна западна зона на У-*** :) Що я делят така.. Сигурно и мобилизация там няма.. Тука всички укр говорят на руски, не ще да са от запада им, да ходят там, след като там е свободна зона.

264

Анонимен

преди 3 седмици

Има само два варианта за край на тази война. 1. Големите бомби, което е и край на света. 2. Войната да се държи на кантар, до пълното икономическо изтощение на Русия. В момента демократичният свят се опитва да е вариант 2. Това което не мога да разбера е защо русофилите са за вариант 1, при положение, че това ще е и техния край? Всъщност не може да се очаква мисъл от путинофил!

263

Наполеон Антиорков

преди 3 седмици

Всички руснаци *** под земята, хаха. Ще бъдат изтрити от картата на света. Който си го търси, си го намира. Джуджето Вова откъде ще намери войски да се противопостави на НАТО, те рашките умират с хиляди всеки ден в Украйна, а голямата специална военна операция за денацификация и демилитаризация на Русия даже още не е започнала. Хаха.

262

Россия нахуй

преди 3 седмици

Време е Русия да се смачка от всички страни и да се разпокъса на много малки държави, същите които е поробила през вековете. Могъщата натовска армия трябва да атакува с милиони войници, подводници, самолети, ракети отвсякъде Русия, даже и през Северния полюс от Канада. Руснакът веднъж завинаги трябва да бъде унищожен на Земята и да го впишат в Червената книга на изчезналите зверове.

261

Анонимен

преди 3 седмици

Естествено, че Русия ще удари френските гладкомозъчници, стъпили на руска земя. Не Русия (за сега) е на френска земя, а франсетата ще са на руска.

260

Анонимен

преди 3 седмици

До СВОЙ До 82-ОМБРНе знам руски, ама такива като тебе и български не знаят ВЪВ България.

259

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам Франция, ама както е тръгнало след Франция ще дойде Полша, после прибалтийските, после Германия, И талия, Румъния, Португалия, Испания няма да останат назад, Скандинавсите също. И тогава безмозъния джунджуфер кво ще прави. А, да щял да хвъргаа атома. Ама целият свят пак ще му види сметката накрая. Както я видя на Хитлер преди 80 години. Накрая злодея си го получава гарантирано.

258

СВОЙ До 82-ОМБР

преди 3 седмици

Аз пък да ти кажа доста Украинци съм видял във България ,но нито веднъж не съм видял да си говорят помежду си на Украински.Само на Руски мой човек.А как псуват Зеленски.Най -демократичният президент,който забрани изборите,който обещававаше едва ли не на колене да падне,но да спе войната срещу Донецк и Логанс.Война и геноцид от 2015г

257

82-ОМБР

преди 3 седмици

...А,както света се увери с очите си,танковете на не съгласните гърмят,като пуканки в микровълнова!