72

Ббб

преди 3 седмици

Този е юрист по международно право ли.. Украйна е инструмент във войната срещу Русия. Това е.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Преди няколко месеца друго говореше. Един ден ще каже, че и НАТО има право да влезе в Украйна и т.н.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън друго казва.

69

Малко за политика

преди 3 седмици

До Анонимен 69: Щеше да е добре ако и САЩ и НАТО знаеха какво могат и какво не. САЩ, Германия, Великобритания и Франция доставят далекобойни ракети на Украйна, техни инструктори ги настройват и сателити на САЩ ги насочват за удари по територията на Русия, и считат че те не воюват с Русия. А Путин им каза: добре, щом така мислите, щом това да изстрелвате ракети не от ваша територия не е повод за война, ние пък ще дадем ракети на групировки за да обстрелват (с наша помощ) ваши бази по цял свят.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна знае какво може и какво не може. Добре ще е този конфликт да не премине на територията на ЕС.

67

Война можеше да няма

преди 3 седмици

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

66

Нищо ново

преди 3 седмици

Столтенберг приказва това, което се очаква от него.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Куба има право да разположи каквито си иска ракети на своя територия

64

Жужакот

преди 3 седмици

Ние - терористите от Кремъл имаме право да бомбардираме детски градини , електростанции, болници, училища . Да но Украинците нямат право да се защитават . Това е манталитета на силния терорист - путинопикантроп.

63

един

преди 3 седмици

абе я кажи ти защо беше в България?

62

Анонимен

преди 3 седмици

Днес Украйна е изстреляла 9 американски ракети по Луганск. Поразен е жилище блок, детски градини и училище, Има около 45 пострадали, поне 4 убити, естествено има пострадали деца.

61

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Гледаш сол та ш...берг и му вярваш. Буди доверие

60

Анонимен

преди 3 седмици

А Русия може да удря цели на всеки украински съюзник. Песът Солти постоянно нагнетява конфлити по света. От това печели. Куче.

59

Анонимен

преди 3 седмици

До Истината 2 - Стига си спамил, бре )))

58

Россия=Психиатрия

преди 3 седмици

С удоволствие наблюдавам как руснаците настъпахаМотиката с така нареченото настъпление към Харков. Претърпяха огромни загуби и за капак си изпросиха одобрението на американците за удари дълбоко в самата Русия. Политически е немислимо за Путин да се изтегли обратно зад границата така че ще му се наложи да изпраща подкрепления които можеше да използва за евентуален пробив на източния фронт това лято. Междувременно жителите на Белгород започнаха да понасят на главите си грешката на Путин.

57

Свобода

преди 3 седмици

Трябва да мислим за България, трябва да защитим родината си от най-голямата заплаха за нас в момента, а именно Русия. Гласувайте разумно в неделя, за да си запазим свободата и демокрацията!

56

Истината 2

преди 3 седмици

Зеленски не иска да завладява Русия, ***! Той просто иска Русия да си прибере войската и да остави държавата му намира. На путин 17 милиона кв. км сигурно са му малко, че още иска. Алчен империалистически ***!

55

Анонимен

преди 3 седмици

До Истината 55 Трета Световна няма да има заради наличието на ядрени оръжия. Ако това не ти е ясно по-добре слез на земята.

54

Истината

преди 3 седмици

Решението е доста просто: за да няма световна война, Путин трябва да се изтегли от окупираните територии, да изплати репарации на Украйна и да се предаде на международния съд в Хага. Всичко друго е ала-бала-портокала. Никой не заплашва съществуването на Русия, че да ми излизат с драматични изказвания: "Защо ни е свят без Русия?" Русия я е имало и преди Путин, ще я има и след него.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Кой решава кой има право и кой не? Защо някой извън Украйна решава какво може да прави Украйна? Това ясно показва кой дърпа конците и защо е всичко това.