11

До 5

преди 3 месеца

Защото пича не е най-голямата по територия държава, една от най-богатите на ресурси, и сред тези с най-голямо население в света. Пича е сам, затова не може. От друга страна, защото въпросната държава не може дори нормален живот да осигури на своите "граждани" е по-интересен въпрос. Както каза един руски чичак - "едно не разбирам, уж сме най-богатата държава в света, а живеем като *****ни не**и" :)

10

Ганю

преди 3 месеца

Що за еврейско име са избрали - Стар *** ?!

9

Анонимен

преди 3 месеца

"Космосът е с крачка по-близо" и трябва да се допише "за NASA" . Защото тази крачка руснаците я правят отдавна. Но иначе добра новина.

8

До развеселен

преди 3 месеца

Ако в писанието си смениш СССР с САЩ, нещата ще се получат. Програмата на НАСА се води от амнистирани от САЩ фашаги. То и разузнаването им също. Хамериканците нямат скрупули. Не изопачавай истината!

7

Самно

преди 3 месеца

още 3-4 годинки МКС и после за запада няма ... защото са толкова напреднали, че не могат сами да си направят

6

Плоскоземец

преди 3 месеца

Кацнали са на плоския ми ***

5

До 3

преди 3 месеца

Ти защо не направи по-добър след като си такъв експерт?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Каквае тая стъпа скачват се от 50 години насам

3

Развеселен

преди 3 месеца

А руснаците се опитваха да "контрират" това наистина значимо постижение с "великото" престояване за 5ти път по един и същи начин проведен както е проведен за пръв път през 70те престой на некъв кореспондент на ТАСС :) Добре, че беха немските инженери да им направят космическата програма на СССР, че и досега щеха само с талиги да се придвижват тия :)))

2

пияница мистик

преди 3 месеца

На Мъскът тия от Боинг могат само да му мият краката и да му пият водата :)))

1

русофил

преди 3 месеца

браво! поздравления!