33

Резултата

преди 3 седмици

Не е рекорден , а критерия занижен ! Някой от журналистите направ ли си труда да провери , какви са били критерийте за оценяване преди , 3-4 г. ?

32

Анонимен

преди 3 седмици

Учител съм на третокласници .Реших да пробвам с учениците си текстовите задачи от НВО като смених многоцифрените числа с трицифрени . Децата ги решиха много бързо и вярно. Също така им дадох и диктовката с много по-бързо темпо от г-жата , която я чете на записа от изпита . Горда съм с моите третокласници. Издържаха УСПЕШНО "страшното" НВО за 4 клас още тази година :)

31

Лицемерие

преди 3 седмици

Да, по-олекотени въпроси е нямало на други матури, направени са като за редки ***, освен това министерството направи сумати грешки и после даде точки на всички и как имат очи да се хвалят. Да не говорим, че може и да се преписва от другарчето.Пълна пародия, предизборен резултат.

30

Анонимен

преди 3 седмици

при езиковите изпити за нива за взет изпит се счита резултат поне 60 точки.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Ами нека ги питат колко ъгъла има триъгълника и подобни въпроси. Нивото е вече много ниско. Елементарни са въпросите!

28

даскал

преди 3 седмици

Тъй, тъй..., даскалите вече нямат право да пишат двойки, щото ако училището падне в ранг листа - нема пари, почват едни проверки и родителите са недволни... Знанията..., абе на кой му пука, и без туй повечето шъ станат сервитьорки, продавачки, шофьори и охранители, е по-умничките и полицаи може да станат...

27

При

преди 3 седмици

58% среден резултат, значи горе долу имаме 30% грамотни деца ! Чудесно ! И се хвалим с това !

26

Анонимен

преди 3 седмици

Е'г.ти държавата, е'г.ти образованието! Закриваааааай.....

25

до 27

преди 3 седмици

Я по-добре кажи къде е този магазин без касов апарат, да го запозная с едни хора? Като вземете да си фантазирате...

24

Анонимен

преди 3 седмици

От година на година децата стават по-умни, а всяко следващо поколение е много по-добро от предшестващите. Нарича се "еволюция".

23

Анонимен

преди 3 седмици

Да, изкарал 6-ца на матурата по математика и после го гледаш на касата в магазина 2.65лв. + 3.12лв. не може за сметне колко е.... хайде стига глупости. Нали затова се пънат толкоз бързо да вкарат изкуствения интелект. Защото естествения вече хич го няма, а в дългосрочен план нещата направо изглеждат катастрофални.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Синът ми е 4-ти клас и изкара шестици и на двете матури. Каза, че са били много лесни. Това ме навежда на мисълта, че на някой титан на мисълта в министерствата му е хрумнала брилянтната идея - дайте да им дадем лесни матури, за да изкарат добри оценки и после да си припишем заслугите. Та децата не са станали рязко по-умни и подготвени, просто чиновниците си имат трикчета, за да манипулират статистиката.

21

7

преди 3 седмици

Как няма да е бум като опростиха съдържанието -по Пиза!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Да, това е литмус бухахахахаха

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ние имаме умни Българчета, някои от тях ще се обучават в най елитните Европейски институти- а после ще работят за високи заплати- 2023г Българите работили в ЕС са изпратили над 1.36 милиарда евро

18

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 3 седмици

Когато се дава лесен тест,за да се отчете добър резултат,ефектът е ясен-големи хвалби.Тогава защо се говори,че българското образование е лошо?Излиза,че децата стават все по-грамотни,все по-знаещи и можещи.Повече да не е казана ЛОША дума за учители и ученици.Следващата година пълните отличници ще са повече от тези с тройки.Боже,какъв успех постигна министърът.Трябва да получи орден "Стара планина"!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Щом започнаха да пускат римляните да завършват 11 клас, ясно ми е какво е нивото на випуск 2024.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Не е повод за гордост, че матурата по БЕЛ е средно четворка. Друг е въпроса колко обективно е било оценяването, когато последните години по политически причини се търсеше завишаване на резултатите.

15

Анонимен

преди 3 седмици

58 от 100 не е кой знае каква гордост , това си е 3

14

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото по - високи оценки толкоз по - неграмотни и невежи.В България е тотална лудница.