17

Анонимен

преди 3 седмици

Уръжието е като автомобилите който ноже да прави добри коли први и добро оръжие

16

Анонимен

преди 3 седмици

Ай стига с тия оръжия бе маниаци .

15

Анонимен

преди 3 седмици

С двигателите на изстребителите, които са турборактивни и са изобретени още около 1937 г. стана като с ракетните двигатели даже и както автомобилите и талафонти - модернизация модернизация и накрая - едно и също. Ако ще и 3245-то поколение да са функцията и принципа са все едни и същи.

14

Анонимен

преди 3 седмици

До 17. Карай да върви.

13

пияница мистик

преди 3 седмици

Олеле майко :-0 Всички от Днеса сте за уволняване. Какви са тези глупости, че чуждестранните съперници са преминали към изтребители 6-то поколение??? В момента в света има едва четири модела от три държави - американските F-22 и F-35, китайският J-20 и руският Су-57 - това са официално представените разработки на 5-то поколение. 6-то поколение има един-единствен самолет и той е свръх секретна разработка и почти нищо не се знае за него. Има клипче в Тубата с него. И това е US B-21 Raider Nuclear Bomber

12

Анонимен

преди 3 седмици

До Рендето 12. Малка, малка...колко да е малка...основният производител на презокеански танкери, които са огромни. Да не говорим за другите неща. Размерът в случая няма абсолютно никакво значение. Важното е да имаш желание и кадърност.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Що им викате "отбранителни системи" така и не можах да разбера ? Гаче ли има аромат на лицемерие...

10

007

преди 3 седмици

И те да дадът нещо на света.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Ако се роди дете на земята, то то може да има 50% шанс да отиде в ада, защото има два варианта за неговото развитие. Или ще отиде в рая или ще отиде в ада. Това значи, че детето ще има 50% шанс да бъде погубено. Затова не трябва да се раждат деца на земята.

8

Рендето

преди 3 седмици

Юж.Корейското оръжие може да е добро и ефективно, не зная..., но едва ли ще завладее Световния Оръжейния Пазар поради ограничения си обем на производство!!!! Да, Юж. Корея е Високо-технологична държава, това е безспорен факт, но е малка държава, без природни и енергийни ресурси.

7

наАкал ли се е

преди 3 седмици

Верно Байдън на Сцената при Речна си Дена ва Срещата на НАТО в Нормандия?! поне така рапортуват много от Алтернативните Медии в САЩ!!

6

до 8

преди 3 седмици

А защо според теб Запада се въздържа от война с Русия? Видяхме, че не се притесняват да използват цялата си мощ срещу овчарите в Афганистан.

5

Анонимен

преди 3 седмици

"Да, Но Западните Ракети -За по Няколко Милиона Долара - Взривяват - Рафинерии, Летището, Складове, Пристанища"....................Същата работа може да се върши от дрон-самоделка за няколко стотака.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Всички на запад имат авангардни оръжия и прочие, но интересното е, че когато стане война някъде, същите идват тук да купуват "остарялото" ни оръжие в промишлени количества за да го пращат в горещите точки.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Бг заводи ще фалират и ще внаса от ЮК.

2

Анонимен

преди 3 седмици

"Американските и повечето европейски производители се насочиха към стратегически оръжия, прецизно управляеми боеприпаси и други авангардни технологии"-------------Чудесни системи за по няколко милиона долара парчето ако смяташ да ходиш на оръжейно изложение за да се перчиш с лъскавите си дрънкулки. В условията на реална война обаче ти трябва оръжие, което можеш да произвеждаш масово с ниска себестойност.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на великия корейски народ