21

112

преди 3 месеца

За пореден път ще отидем на море в Гърция. Пък вие си пишете.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Тръгнали да пишат за гърците щото нашето здравеопазване е прекрасно.Айде първо да оправим нашето и тогава да обсъждаме и гледаме чуждото.И то ако разбира се има какво да оправяме защото здравеопазване в България няма.

19

Човекът Хумус

преди 3 месеца

Ние пък ходим по лекари, имаме пари, лекарства не пием, с алкохол и цигари се лекуваме

18

Анонимен

преди 3 месеца

От статистика, от преди 10 години!

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 17 - тая статистика от къде си я извади? ОББ - от години е Белгийска, Уникредит - Италианска, ДСК- Унгарска, Първа инвестиционна - ще видим кой ще я купи но вероятно Уникредит или ОББ. От всички банки само Пощенска е Гръцка. Алфа банк, Пиреус итн вече ги няма. Париба е френска.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Над 65% от външнотърговските банки в българия са гръцки!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Гърците тая година ще се наиграят ЯКО! Вдигнаха данъка за туризъм, което хотелиерите използват като предтекст да вдигнат цените на хотелите ДВОЙНО! Сега самите Гърци които са 35% от общия брой туристи в Гърция не могат да си позволят да почиват в собствената си страна, а Българите и Румънците които са още 30% ще намалят престоя като дни. Прогнозирам спад на печалбите от туризъм и задаваща се нова криза за съседите. С данъци пари не се правят! Със спекула също. Това от опит - тук от 30г го правят

14

въх

преди 3 месеца

ще взема да се разплача за гърците, за да не мисля за себе си, че ще ми стане по-мъчно. Не, няма да го мисля от лошата страна, щото знам, че ще увеличат бюджета за здравеопазване, а пък мога и да си избирам екип, мога и да давам дарение за болницата,...кво ли още мога, пък не го знам!?

13

Справедлив

преди 3 месеца

Защо все гледаме в чуждата паница, като нашата е много по- празна. Но Гърците са по-големи дяволи и скубят Е С - а ние Българите сме будали и ни вземат и малкото останало

12

до 5

преди 3 месеца

Да нямаш предвид хрян? Щото на мен така ми излекуваха зъбобола в една хижа - с листа от хрян, не с корен, на всичко отгоре карах с дупката в зъба поне още половин година докато не ме заболя отново та тогава го изкарах (мъдрец)

11

Анонимен

преди 3 месеца

То пък в БГ-то сме цъфнале.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък съм обиколила Гърция и Не видях гъркиня да работи !- вечер в Атина жените излизат с мъжете си на ресторанти - с прически ,дрехи,парфюмирани и весели ! -а българки,украинки,молдовки са им обслужващ персонал , така ,че не пишете щуротии

9

До 7

преди 3 месеца

Ти живял ли си в Гърция бе мушморок,та имаш и мнение ? Едно е да си турист за двайсетина дни ,друго е да живееш да плащаш данъци,услуги медицински,тол такси/примерно от Атина до Солун таксата е около 40 евро/ Всичко поскъпва зехтинът вече стигна 15 евро литъра,млечните произведения скочиха със 70-80%.......Сириза им разказа играта ,та трябваше ЕС да ги спасява..

8

Анонимен

преди 3 месеца

Гърците? Че кой се вълнува тук от тях? У нас положението е така вече 20 години!

7

Ха, гърците нямали

преди 3 месеца

пари!? Вие луди ли сте, или тепърва полудявате? Те ако нямат пари, ние какво да кажем?

6

Прокурора на Пелишат

преди 3 месеца

Ако гърците нямат пари за лечение,то тогава българите си *** мура за сол...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Отидеш на зъболекар и викаш: "Докторе, зъб ме боли". Доктора фаща бръмчилото. Прави ти дупка. Изважда ти нерва и зъб повече не те боли! Точно нерва всяка секунда дава информация към тялото: Дай ми този атом! Дай ми тази молекула, за да изграждам зъба! Нерва информира мозъка, чрез болка, че бактериите в челюстта правят инфламация. И доктора вместо да унищожи бактериите, унищожава зъба. Та мили дечица с болни зъбчета, сложете си в устата "Хвощ" - той избива бактериите и болката изчезва!

4

Руси

преди 3 месеца

Хаха ,на времето се присмивахме на англичаните ,че си вадят зъбите само като в Индия ,а вече и ние станахме като тях. Гърция не знам,но в България има много пари . 27 милярда ги пръснете по население. Безплатна става за всяка баба както се вика и очила ,хапчета за кръвно , чене. Направо щяхме да сме най-здравите е Европа,ако парите се използваха целесъобразно!

3

Анонимен

преди 3 месеца

В Бг също, е заедно с тях ще се затриваме дружно.:))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на гърците! Браво! Не купуват аптечните наркотици и затова са здрави. Берат си билки и са здрави! Браво!