258

Не знам

преди 3 седмици

Какъв е смисъла от държавността партиите и въобще целия цирк ня така нареченото развито общество... явно трябва да се случи нещо и рестарт всичко наново... хем ще се изчисти земята от консуматорите които я унищожават...

257

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен...западът е в задънена улица, защото не могат просто да влязат в Русия и да ги смачкат ----///----- Само че Западътъ по всяко време може да влезе в неутрална Украйна, в която руснаците първи влязоха и да ги измете. Просто ги чака да отслабнат колкото може повече. Просията първа наруши неутралитета на буферната територия Украйна, това е чист казус бели. И те не го и криеха, а се заканваха да метат до Берлин, до Париж и до Ламанша. Е, сега ще си го получат по трудния начин.

256

Анонимен

преди 4 седмици

До Бирата... С изненада разбрах,че стоят седнали в Църква ----///---- В България да не е задължително да стоиш прав? Не си ли виждал, че във всяка църква има седалки отстрани...

255

Сата НАТО

преди 4 седмици

Хубаво е в Будапеща, но си личи, че не са баш Европа. Бях там миналата седмица, в АйрБи анд Би баш на централната пешеходна улица пред катедралата Свети Стефан (Ищван) Все едно Витошка, но 28 пъти по-културно и баровско. И въпреки това сабаале един клошар на пейка си беше бръкнал в гащите и мастурбираше сред тълпата. Иначе цигулки, чардаш, гулаш-супа, бакшишче зимат, но леко резервирани стоят. Усещат, че президента им е иддийотин и ги излага, но са наникъде. Като ние с Радев и с Боко.

254

Анонимен

преди 4 седмици

Айнщайн може да се е объркал. Като пробват, ще разберат.

253

Анонимен

преди 4 седмици

дементния амер.президент е посмешище,що го измъчват стареца?

252

Анонимен

преди 4 седмици

заради Макрон и украинския лилипут и заради лудия Путин

251

дали?

преди 4 седмици

Дали има смисъл да гласуваме за европейските избори? Ако Европа изчезне в Третата световна, тогава защо изобщо да гласуваме за Европарламент? Всичко ще изчезне много скоро.

250

Анонимен

преди 4 седмици

А ГЛЕДАТЕ ЛИ ВИДЕОТО ДНЕС СЪС ДЪРТИЯ ПЪН, НА ОНОВА НАЦИСТКО СБОРИЩЕ. "ВЦЕПЕНЯВАЩИЯ" СЕ СЕ ДОКАЗА ПАК.

249

Анонимен

преди 4 седмици

Да го видя, няма да го повярвам.

248

Анонимен

преди 4 седмици

Може да има оцелели. Трябва да се пробва.

247

Българин

преди 4 седмици

Унгарското аки на Путин е разкрито отдавна и не връзва дикиш никъде. Алкохоликът песков звучи разумно пред този :)

246

Анонимен

преди 4 седмици

"То и за мобилизация ни разправяхте, ама тя се случи в Расия, защото нещо се случи с профи армия от февруари 2022г та след Пригожин и пандизчийското загребване през септември императора издаде указ за мобилузация 300 000 и призив 120 000" - не знам кой ти ги пълни тези неща в главата, но си пусни един украинец - Золкин. В неговия канал показват военнопленници от Русия и над 70% са доброволци и са там заради парите и казват, че като ги разменят, ще се върнат отново. И Золкин газ пикae, ама тва е.

245

Анонимен

преди 4 седмици

Прав е Орбан,сащ дава оръжие и милиарди пари пожара ,с войната ,но Путин не глупав ,вероятно че зриви сащ )))

244

Бирата

преди 4 седмици

Лошо за Унгария могат да пишат тези,които не са стъпвали там.Това е типично западна държава и като брой замъци дори,а и като религия.С изненада разбрах,че стоят седнали в Църква към отправените погледи към тези,които бяхме прави,но нямаше реакция,с и ние се усетихме и седнахме,а не както с немците да гледаме отвисоко,защото толкова ни е бил акъла .Днес дори и млади немски семейства масово се заселват там,тъй като е спокойна страна,без много престъпления.

243

Наблюдател

преди 4 седмици

Този най-добре да се хване с нашия Резидент и да изчезнат заедно.Така Европа ще стане по-спокойно място

242

Паню Баирски

преди 4 седмици

Орбан е жалък руски слуга и не става за нищо. Пълен б-к-ук!

241

Анонимен

преди 4 седмици

Орбан е прав ,че *** ЕС геьовете ,а сащ е далеч от Европа ,дали сащ ЕС и фашиска Украйна чух сегав новините че зелето наричча Путин че бил фашист ,а бря фашист в Зеленски и е доказано ,тоя фашист иска да замести Европа в война с Русия ,но скоро неговите генерали че му теглят куршума

240

от района на Дунава

преди 4 седмици

Смятам, че Унгария трябва незабавно да предаде част от своите окупирани територии на Румъния, Австрия, Сърбия, Словакия, Чехия ... Унгарците много да не лаят, ами да поемат пътя за там от къде едно време техните предци са дошли в Европа - да тръгват за Азия! Нагло и долно племе, жалко, че по времето на Никита Хрушчов това племе не беше пратено там където му е мястото - в забвението! Какво общо имат тези *** с европийските ценности, какво? Нещастно племе, това са те!

239

82-ОМБР

преди 4 седмици

До 239 Определено си изпуснал последните епизоди на специалната комедия. В общи линии творческоия генйи на великия гео политик,носителя на доброто,спасителя на славянството,в частност и света,като цяло Вовачка-красавчек бе принуден да прегълта прецизните,мощни залпове на"Хаймарс" и М 777 изтрелвани директно по ръска територия. Тези и други "нахалства"на украйнците са подплатени с множество видеа на който искренно,по човешки му дожалява на човек,за мазаляка в руския тил и логистика...