11

Ква е тая снимка бе

преди 3 месеца

Помислих че и Аз съм взел нещо едно ми е размазан шапкаря пред очите !

10

до 10 принципно си--

преди 3 месеца

прав ! Хората са болни и на години ,НО диазепама е със седативно действие , не е точно като редовно да си пиеш лекарствата за кръвно .

9

А проверяващите ---

преди 3 месеца

--- на какво са ! Даже въобще не искам да слушам за тях ! Щом има двоен аршин и как се бориха да не ги проверяват значи всички са на амфетамин ,,, минимум ! Пък и стрелят ! А проверката ще е пунта мара и съмнение няма !

8

Анонимен

преди 3 месеца

САМО ЕДИН ПРИМЕР ЩЕ ВИ ДАМ ,60% ОТ ПОЛИЦАИТЕ ВЗЕМАТ НЯКЯКВИ МЕДИКАМЕНТИ И СА С ВИСОКО КРЪВНО ,ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ПРОФЕСИИ. НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ! ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОБЪРКАХА НАРОДА,ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЧИТЪВ ЧОВЕК ДА КАРА ТОЗИ ШИБ... АВТОБУС .

7

D day

преди 3 месеца

Поне няма да спира и да потегля рязко и ще кара бавно. Веороятно автобуса е конфискуван вече, докато чакат шест месеца за кръвна проба. А пък ако го бяха засекли цивилни полицаи, щяха да го застрелят на място.

6

Анонимен

преди 3 месеца

да му вземат рейса....

5

Анонимен

преди 3 месеца

Само в България до излизане на кръвната проба си виновен. Отнемат ти автомобил, книжка, че даже и лежиш в ареста. В последствие се оказва че кръвната проба е отрицателна, а съдебната система по традиция присъжда обезщетения близки и равни на подигравката.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Десетки пъти съм писал, че разликата между хапчетата и дрогатта НЯМА!! Просто хаповете се продават легално, но 70% от тях ще ви дадат положителна проба при тест. Преди месец два БТВито направиха тест, оказа се че 2мин след като си жабурил с вода за устна хигиена дрегера отчита 3.57промила!! Видимо не си пияннн ама yшеввия не го интересува,взима ти книжката а ти после ходи доказвай, че нямаш сестра!!!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Как возиш на диазепам? Диазепам нова марка коли и автобуси ли са или просто му сядат на коленете да ги вози

2

Анонимен

преди 3 месеца

Като няма желаещи за шофьори, държат който има. Диазепамът не е забранен, но е опасно да вози хора след употребата му и изобщо да шофира. Пък и няма да му излекува нервите, само подтиска.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Истински евроатлантик