111

Боби

преди 3 седмици

Трябват нови, старите не стават вече за нищо.

110

баба мара

преди 3 седмици

отиваме на нови избори наесен това което в мом е на тезгяха не става ние от пенсионерския клуб пред блока не гласуваме защото застрояването в люлин ниотнема светлината и въздуха

109

Анонимен

преди 3 седмици

Да промотираш социологически изследвания в навечерието на избори е престъпление.

108

Анонимен

преди 4 седмици

Да промотираш социологически изследвания в навечерието на избори е престъпление.

107

Идеалист

преди 4 седмици

ГЕРБ ще са първи, Възраждане втори. Правителството ще се назначи от Посолството. Възраждане ще бъдат изолирани и от депутатие им ще има 5-6 предатели - подкупени. България е във вихара на геополитиката.

106

Идеалист

преди 4 седмици

ГЕРБ ще са първи, Възраждане втори. Правителството ще зависи от Посолството. България е във вихъра на геополитиката. Възраждане ще бъдат изолирани и 'ще има поне 5-6 предатела от депутатите им.

105

Червен Кольо Райчев

преди 4 седмици

Има много неясноти навсякъде и във всичко. Но относно Параван Симеонов няма никаква неяснота: който му плати повече, ,,прогнозата" е в негова полза. И така е с повечето ,,анализатори". Накрая трябва да им се забрани да представят пропагандата си като някакви измислени ,,проучвания" и ,,анализи".

104

Анонимен

преди 4 седмици

Ше изкочи от трите най-дългото. щот стърчи!

103

НАЛИ?

преди 4 седмици

ГЕРБ ще са първа сила с 99,8%, а останалите партии ще си разделят 0.2%, като разбира се втората политическа сила Възраждане ще вземе около 0.18%, а ПП ще вземе не повече от 0,001%, НАЛИ ДРУГАРИ СТАТИСТИЦИ?

102

Малко за политика

преди 4 седмици

До До Малко за политика: Най-малкото зло е на-доброто, което можем да изберем. Свръх очакванията не водят до добър резултат. Примери имаме. Свръхочаквания за правителството на НДСВ, свръхочаквания за ГЕРБ, а след това и за ИТН и за ПП. Положително е това, че подкрепата за всеки следващ "месия" е все по-малка. Но "Месиите" нанесоха вреда, която ни теглеше назад. Когато влязохме в ЕС бяхме на нивото на Румъния, а след трите мандата на Бойко са доста пред нас. Защо? Корупция, некадърност, слугинаж

101

отчаян българин

преди 4 седмици

Държавата се прави от хората.Защо нищо добро не става у нас?Защото сме генно обременени с мързел,невежество,крадливост,прос-а-щ-ина,злоба и пр.С нищо добро.Затова даваме подрепа на крадци,обирджий и грабители.Защото вместо да изживеят последните си дни в затвора,банкянския крадец,дръндарския фъфльо,и шиши сланинаров,те команадват държавата.Но я командват чрез купените гласове на лу-мп-е-ните и оскотелите невежи.Това за съжаление,в по голямата си част,е държавата ни.Бог да ни е на помощ.

100

До Малко за политика

преди 4 седмици

Въпросът е, че ни писна да гласуваме за по-малкото зло. Все едно да избираш дали да се обесиш или да се удавиш. За щастие има много други партии, които си държат на програмите, но до сега не са могли да влезнат в парламента. Не че ще успеят и сега да влезнат де, но поне максимата че няма за кой да гласувам и за това не ходя на избори, вече не е валидна. Аз не казвам за кой, а просто че трябва да се гласува.

99

Малко за политика

преди 4 седмици

До . Партия съвсем без зависимости е трудно да се намери. Да караме подред. Моделът ГЕРБ вече си го знаем - това е модел на висока корупция, рекет на бизнеса и България стабилно на последно място в ЕС. След тях ПП-ДБ - най-характерното за тях е: некадърност и слугинаж. А има право пропорционална връзка межу липса на суверенитет и вредни за държавата икономически решения. ДПС винаги са били интересчийска партия - където е далаверата там са и те. ИТН са същите. Най-малкото зло са БСП и Възраждане.

98

Анонимен

преди 4 седмици

"Когато отвратените се дръпнат от политиката, остават отвратителните".

97

.

преди 4 седмици

До Малко за политика.....разбрахте много правилно но , не казваш нищо ново и взучиш меко казано банално. ГЕРБ са лошите , а боко е ***** - умрях от скука !!! Кажи ми моля 1 политик ( може и партия ) от нашите , който да има ВИЗИЯ за БЪЛГАРИЯ , който да е МОРАЛЕН , да е свободен от ДС зависимости , да е свободен от финансови зависимости , да е ПРИНЦИПЕН , да не е АЛЧЕН и има ГРЪБНАК , а не да се крепят по разни ПОСОЛСТВА . ЕТО ТОВА МИ КАЖИ МОЛЯ !!!

96

.

преди 4 седмици

Айде бре първане , не се мъчи , що се стискаш , изплюй камъчето , кажи си да ти олекне , че според вашата социологично-еротико-меркантилна фантазия , неродената партия на фигуранта мистър кеш е 75% , а останалите 24% ще са за "опозиятата" представена от рашистански балалайки старателно създадени и отгледани от "миролюбивия""натовски генерал" повелител на пътя на копринката, творец на шар и заклет "пазител"на конституцията Р.Р. и накрая 1% ей така за разкош или легитимация на фалшификацията :)

95

Голямата политика

преди 4 седмици

Голямата политика не допуска България да е добре. Тези циркове за пред публиката не впечатляват никого.

94

Малко за политика

преди 4 седмици

До .: Това ли разбра от това, което съм написал? Писал съм много пъти за вредният за България модел ГЕРБ. Но всеки народ си заслужава управниците. Слави можеше два пъти да направи правителство. Видя му се малко това, което ще му е на разположение. Провали третото правителство (ПП-ДБ_БСП_ИТН) защото не получи управителя на БНБ. Бойко че е виновен, виновен е, но патериците, с които се държа на власт три мандата също. А Слави също ще бъде патерица, а уж беше срещу статуквото.

93

.

преди 4 седмици

До Малко за политика......:)))))) аууууу , колко задълочен анализ :)))) що направо и открито не призовете "ГЛАСУВАЙТЕ САМО ЗА ГЕРБ" щото да няма коалиции , патерици и изпадащи полит ГМО-та , които ДС и другаря мистър кеш бълват на конвейр :)))).

92

Гай Баню

преди 4 седмици

Проблемът на България е , че над 85% от населението е безумно просто. Факт. Същевременно населението е силно диференцирано - малка част интелигентни, голямата част /малцинства, турчеещи, циганеещи / . С такива хора е цяло чудо , че България още не се е разпаднала на феодални графства.